Paladin

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Jireky
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Paladin

Příspěvek od Jireky » 17.07.2010, 17:02 hod.

Mám dotaz ...

Kdybych jel kombo Zeal Paladin + Healer Paladin, šlo by, aby zealot měl Fanaticism a Healer Conviction, nebo ...
Jaké aury by se hodily nejvíc na HC?

Zealot je jasnej a healer by používal i FoH.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 18.07.2010, 20:34 hod.

Tak Konva Zealotovi pomůže se srážením defense ... Ale třeba taková koncentrace, kdyby hrál s Hammerem, to by byl jinej zabiják.

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 18.07.2010, 20:57 hod.

Hammer sux. xD

Potřebuju tanka a to zelot je - a to ještě dává docela dmg.

Chtěl jsem se jen zeptat, jestli to fana/conv jde, někde jsem četl, že zealot má problémy s AR a ještě ten healer bude používat FoH, takže conv se mi teď už zdá jako jasná volba.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 18.07.2010, 21:20 hod.

Tak když si takto sečtělej, tak jdi do toho naplno a nezastavuj se, překaž Diablovi jeho plány o ovládnutí světa, válečníku a ... a .. a Satan s Tebou ! :wink:

maxXx
Fallen Shaman
BattleTag:maxXx#1320

Příspěvek od maxXx » 23.07.2010, 16:16 hod.

Jake build na battle.net ? do party i na sólo... Prostě pro multiplayer...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 23.07.2010, 16:48 hod.

Pro tebe suicider.

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 03.08.2010, 12:47 hod.

mám dotaz... chtěl bych si rozjet zealota a mám dilema ohledně štítu...
mám tu 2 zajímavé kandidáty a to jeden rare a rw rhyme

ten rare je opravdu zajímavej a kdybych do něj udělal jednu dírku u larzuka a dal tam PG diamant... jooo to by stálo za to. :love:
http://yfrog.com/n5screenshot004pj

druhá verze je že bych dal rw rhime do něčeho podobnýho tomuhle (jen se dvěma sockety, protože pochybuju že mi dá larz 2 sockety do tohohle... :( )
http://yfrog.com/muscreenshot005umj
jinak tu mám ještě jednu zajímavou variantu...
http://yfrog.com/mxscreenshot006fj

co myslíte že mám vzít ? u toho rare mě lákají ty 2 pala skills a u rhyme zas cannot be frozen... to mi dělá pěkný dilema
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.08.2010, 14:27 hod.

Dá se žít i bez Cannot be frozen, měj místo toho třeba 2 prsteny s half freeze duration a maxlý cold rezisty, funguje to pak stejně jako cbf. Můj zealer na HC příbězích zvolil variantu 1 ve svém případě. Tak do něj ten perfektní diamant narvi taky a pak použij recept v horadrické kostce na upgrade na exceptional verzi. Varianta 2 je na houby, varianta 3 s rhyme by šla, ale...ale neměl bys +2 skilly.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 03.08.2010, 14:39 hod.

asi do "varianty 2 dám" dám rhyme a uvidím... od 29 lvlu si povalím s tímhle a až budu mít lvl na ten rare tak asi přejdu na něj a uvidím změnu :-)
každopádně díky za radu, ale i tak budu pořád vděčný za další názory...

BTW: bude hodně znát těch 60% ED, nebo bude podle vís víc dmg dávat těch 2 pala skills ?

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.08.2010, 14:43 hod.

90% enhanced defense bude znát fakt hodně (měl bys mít defense přes 300). Ještě víc než +2 skills se mi líbí až 70% standardní šance na blok. Lepší štít asi už neseženeš :P Kdyby ještě k tomu měl jako standard vlastnost 2 díry, byl by dokonalej.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 03.08.2010, 15:47 hod.

spíš sem se ale ptal na tu 60% enhanced dmg na tom guilded na rhyno...
jestli mi podle tebe (nebo někoho jinýho kdo valí palachy víc než já (takže skoro každej)) bude dávat víc dmg těch 60% enhanced dmg nebo 2 pala skills (páč mi bude dávat k fana, zeal a synergii sacr.)

jn díry v něm chybí... taky sem nadával, sem myslel že larzuk může dát i do rare aspoň dvě díry :-( sklamal chlapec...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.08.2010, 16:48 hod.

+2 skilly ti dají to trochu k damage ze zealu a dost k damage fanatismu, ale stejně trochu míň než 60% enh. damage. Ale! Dá ti hodně k attack rating, kde se v pozdějších fázích hodně moc pomáhá každá byť jediná položka navíc. A možná ti to zlomí breakpoint v attack speed. Daleko víc, než enhanced damage by tě měly zajímat vlastnosti jako +x to maximum damage. Viz mé jiné příspěvky.
...Ancients, go, go go!

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 03.08.2010, 17:12 hod.

bez cbf se žít nedá, obzvlášť u meele charakterů. po upnutí a vyvrtání díry by ten rare byl aspoň trochu zajímavý. pokud ale nemáš připravené cbf tak rmyme guiled sh by byla má volba. btw, imho ( to by nejlépe veděl věděl sae nebo javor) ti 60%ed ze štítu dá víc dmg než +2sk - selským - 12%za zeal + 34% za fana je sčot 46 a kolik máme do 60ti?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 03.08.2010, 17:40 hod.

jooo díky, myslím že prostě zkusím oba a uvidím... dyštak si dám na switch rhyme, kdybych narazil bosse co by mrazil...
jinak díky, já moc zkušeností nemám s paladiny a už vůbec ne se štíty :-D

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.08.2010, 19:36 hod.

Bemik: Nemáš za co. :wink:

Slw: Dá se žít i bez cbf, koneckonců holy freeze enhanced bosse přežít musíš tak jako tak, proč ne i ten zbytek. To sem zmiňoval, že ty +2 skilly daj trochu míň k dmg, ale říkal jsem, že je potřeba i uvážit, zda je neobětovat ve prospěch jiných taky důležitých vlastností vlastností.
...Ancients, go, go go!

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 03.08.2010, 22:01 hod.

taky ty 2 skilly nedávaj jen k dmg ale taky něco málo k AR ze zealu a z fany, rychlost z fany, holly shield - def a block, defiance - def

takže myslím že mám vybraný... když uvážím ještě ten hezkej block...

BTW: jedu si teď na hc barbara conc a ten nemá cannot be frozen a i tak si dává celkem slušně i když je spomalenej... takže kdy zvládne na hell spomalenej concetrák barb tak zealot to musí dávat :-D

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 04.08.2010, 08:28 hod.

Bemik píše:taky ty 2 skilly nedávaj jen k dmg ale taky něco málo k AR ze zealu a z fany, rychlost z fany, holly shield - def a block, defiance - def
to je samo, my jsme se ale bavili jen o dmg
Bemik píše:BTW: jedu si teď na hc barbara conc a ten nemá cannot be frozen a i tak si dává celkem slušně i když je spomalenej... takže kdy zvládne na hell spomalenej concetrák barb tak zealot to musí dávat :-D
proti gustu žádný dišputát-já s meele bez cbf už asi neumím hrát :lol:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 04.08.2010, 10:02 hod.

Slw píše:
Bemik píše:taky ty 2 skilly nedávaj jen k dmg ale taky něco málo k AR ze zealu a z fany, rychlost z fany, holly shield - def a block, defiance - def
to je samo, my jsme se ale bavili jen o dmg
jo já to chápu, jen sem chtěl dodat, že pro mě není hlavní ten dmg, a že si stejně upřednostním z těchto důvodů 2 pala skills

no jinak... bež cbf se dá hrát, řekl bych že i slušně, jen se snažím nenechat se předtím oblkíčit :-D to to trošku zavaří ale i tak se z toho dá vysekat... :)

Sir_Mac
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Mac » 14.09.2010, 00:35 hod.

Korco, domnívám se, že ano... Při troše opatrnosti se dostaneš až k Mephistovi na hell a budeš-li u něj častým hostem, dá ti některé věci do výbavy, které mi usnadnily hru...
Jmenuju výbavu svého paladina:
Shaftstop - 30% redukce obdrženého poškození
Gorerider - OW, CB, DS
Barana's Star NEBO Gimmershred
String of Ears
Tiamat's Rebuke

Pokud si dobře vzpomínám, měl jsem jen jednu smrt (je to SC charakter) a to ještě na verzi 1.12 a hádej kde - Chaos Sanctuary - těsně před úderem zbraně Iron Maiden a konečná... To ti ale ve verzi 1.13c nehrozí...
Umění se rodí z utrpení, za to, že není moje vlastní, za to já nemohu.
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 14.09.2010, 22:07 hod.

No jak by ne. Jen to chce pořádnou zbraň. A na ňákejch 20 do defiance se vykašli, stejně to chce block ... Hraj klasiku (20 Zeal, 20 Sacrifice, 20 Fana, 20 HS) a zbytek bych nasypal do Blessed Aim.

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“