Barbarian
Moderátor:Dark_Deamon
Wreptile: Mno u barba co pouziva ww se pouziva jen v BA [je one hand ma r3 a rychlost ktera staci na dosazeni posledniho bp ww ] protoze na ww neplati spomaleni utoceni [snizi se jen rychlost pohybu nikoli utoku],ale kdyz hrajes treba zerkera tak se pouziva spis PB.. Protoze s BA staci doom a ses rip..[to sami u smitera,zealera a jinejch mlaticich charu] Kdyz to skratim tak jedina vyhoda BA je v r3 a v tom ze je one-hand..
ALe jako ze seker je BA best a z mecu je PB best.. asi takhle.. :] Ostatni classes [mace..etc.] sou nepouzitelny a hrajou se spis pro zabavu[znam lidi co si davaj veci podle designu..^^].
*Vlastne este mastery na pike,spears se da pouzit na super PK barby..
ALe jako ze seker je BA best a z mecu je PB best.. asi takhle.. :] Ostatni classes [mace..etc.] sou nepouzitelny a hrajou se spis pro zabavu[znam lidi co si davaj veci podle designu..^^].
*Vlastne este mastery na pike,spears se da pouzit na super PK barby..
- Sakulitarvan
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
- Sakulitarvan
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Btw další dotaz... potřebuje barbar double swinger incraesed speed (bez frenzy mi přijde docela pomalý, ale radši bych ty skilly hodil jinam pokud to není nutný)
Naposledy upravil(a) Sakulitarvan dne 16.08.2007, 17:17 hod., celkem upraveno 1 x.
- Sakulitarvan
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Jj to já taky, ale Bash mám na prvním lvlu, takže Double Swing damage nic moc... zajímá mě ta rychlost běhu, jestli je nutné dávat do incraesed speed pokud nemám Frenzy (a z věcí počítám maximálně tak +40%)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Btw co byste řekli na takovéhoto barbrara:
-- 20 Double Swing
-- 20 Bash
-- 20 Mastery (mace)
-- 1 Iron Skin
-- 5 Natural Restist
-- 1 Howl, Taunt, Battle Cry
-- 20 Shout
-- 20 Battle Orders
-- 1 Battle Command
Strength tak 230
Dexterita 70
Vitalita zbytek
Mana nic
Věci podle toho co padne
...jen mi přijde trochu pomalý a bez Leap Attacku takový nemotorný (ale to už bych pak neměl bez +skills předmětů takové zaokrouhlené dvacítky )
--------------------------------------------------------------------------------------------
Btw co byste řekli na takovéhoto barbrara:
-- 20 Double Swing
-- 20 Bash
-- 20 Mastery (mace)
-- 1 Iron Skin
-- 5 Natural Restist
-- 1 Howl, Taunt, Battle Cry
-- 20 Shout
-- 20 Battle Orders
-- 1 Battle Command
Strength tak 230
Dexterita 70
Vitalita zbytek
Mana nic
Věci podle toho co padne
...jen mi přijde trochu pomalý a bez Leap Attacku takový nemotorný (ale to už bych pak neměl bez +skills předmětů takové zaokrouhlené dvacítky )
Naposledy upravil(a) Sakulitarvan dne 28.07.2007, 09:50 hod., celkem upraveno 5 x.
hele nevím jestli je to chyba 1.07 ale jinak u barbara když dáte bersekra tak vám to sníží obranu ale když ktumu si zařvěte ten pokřík tak vám to několika násobně zvedne def. v číslech ( je tam i žel kůže) 100 zakladní def z bersekrem 40 , s zařváním 230 a z bersekrem a zařváním dohromady 660. to jde ne? apak že má bersekr malou obranu. pokud to není chyba co vy na to?
- Sakulitarvan
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
No mě Frenzy taky baví.... hlavně se vždycky rozjet a pak přehodit na veliké kladivo a s ohromnou rychlostí všecko kosit ... ale jen tak jsem zkusil Double Swing a paráda (hlavně attack rating)... a jako synergii má Bash, který by se mi u Frenzy barbara momentálně hodil - Takže Frenzy barba jsem schoval a jedu hardcore Double Swingera
- Sakulitarvan
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Tak pojedu to asi tak jak jsem napsal návrh na barbara viz. výše... akorát možná obětuju 4 body ze Shoutu a BO a dám si Incraesed Speed a Leap Attack (přece jen se hodí)... akorát celkem na pi** hrát hardcore na single playeru - nuda...
Naposledy upravil(a) Sakulitarvan dne 16.08.2007, 17:15 hod., celkem upraveno 2 x.