Druid - windlord
Moderátor:Dark_Deamon
Upřímně...ani se mi ten wall of text nechce číst. Ja si/ti také bez problému dokaži zdůvodnit cokoliv, aby mi to svědomí "zkouslo" a nijak zásadně mi to nevadilo...to je obecně velmi "užitečná" lidská vlastnost. Imho je to tvůj čas, tvoje usilí, tvoje zábava...dělej jak uznáš za vhodné.
btw Vanilla Diablo znamená Diablo absolutně čisté,tak jak jsi ho nainstaloval, bez dalších editací...jen až to někdy uslyšís abys vědel o čem je řeč.
Dobrou noc a at se daří... :waving:
edit: SOJ je unikátní prsten Stone of Jordan...je to klasický unikát, který můžes získat na SP
btw Vanilla Diablo znamená Diablo absolutně čisté,tak jak jsi ho nainstaloval, bez dalších editací...jen až to někdy uslyšís abys vědel o čem je řeč.
Dobrou noc a at se daří... :waving:
edit: SOJ je unikátní prsten Stone of Jordan...je to klasický unikát, který můžes získat na SP
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
Re: Wind druidík
Tak Baal statečně padl i na obtížnost Nightmare a můžu se honosit titulem Conqueror.
Ještě si skusím někde sehnat ty nejhorší žlutý šutry, protože se přes Thul runy sotva otevře truhla a pak už mě čeká pomaličku nástup na Hell.
Nějaké tipy, rady co vyhledávat, na co si dávat bacha atd.?
Přeci jen šance je jen jedna.
Vím, že se nehrnout nikam (to jsem se nehrnul ani na Normal a Nightmare) a že bude spousta imunit. Opatrný budu, ale i tak se nějaká rada a tip hodí.
Ještě si skusím někde sehnat ty nejhorší žlutý šutry, protože se přes Thul runy sotva otevře truhla a pak už mě čeká pomaličku nástup na Hell.
Nějaké tipy, rady co vyhledávat, na co si dávat bacha atd.?
Přeci jen šance je jen jedna.
Vím, že se nehrnout nikam (to jsem se nehrnul ani na Normal a Nightmare) a že bude spousta imunit. Opatrný budu, ale i tak se nějaká rada a tip hodí.
Nikdy není pozdě.
Hmm...na co radit...moudrý si poradí sám a blbec to stejně udělá po svém. Myslím, že základy už znáš s dřívějších obížností...zaskočí tě maximálně ten velký skok mezi NM a H co se týče náročnosti monster.Imho praxí získáne poznatky jsou ty nejlepší možné...podle toho se říď.
=> jinak nebud líný a zkus případně trochu hledat tady na foru...odpovedí najdeš více než dost a jistě kvalitních.
=> jinak nebud líný a zkus případně trochu hledat tady na foru...odpovedí najdeš více než dost a jistě kvalitních.
Hmm, docela by me zajimalo, co mate na mysli tim Realm modem...
Ja znam pouze RWM (Rune Word Mod), ktery umoznuje vytvareni Realm only RWS v SP a RRM, RCM (Red Rune Mod, Rune Colour Mod) coz jsou mody, ktere meni barvu run...
Pokud vim, prvni jmenovany pridava pouze RWs do SP, jinak hru nijak nemeni (tedy expy atd)...Jedna se o upraveny soubor Runes.txt nebo Runewords.txt, ted uz si to presne nepamatuju...
Muj osobni nazor je ten, ze prehoz veci pomoci Atmy pouze emuluje/zjednodusuje na SP to, co je na realmu normalne bezne...Nevidim tedy duvod, proc mit vuci teto utilite vyhrady (muj nazor)...RWM doda na SP RWs, ktera jsou normalne pristupna jen hracum na realmu...To uz je vec nazoru, osobne s tim nemam problem, nevidim duvod trestat SP hrace timto zpusobem...Co se tyce zminovanych unique itemu, tak pokud vim, tak od 1.11 padaji vsechny uniques normalne i v SP, takze tam uz neni vubec co resit...
RCM/RRM moduji hru pro me nepripustnym zpusobem a proto jsem proti jejich pouziti...
Sorry za totalno OT, ale nedalo mi to nevyjadrit se...
V Hell si dej pozor predevsim na tyto typy monster - gloamove (duchove, co pouzivaji lightning), Frenzy a podobne druhy Tauru (hlava byka, telo lidske), dolls (mali vybuchujici zmetci ve WSK a Durance of hate), pripadne Vipers (zmije) u Nihlathaka...Velky pozor davej na Temply v Actu 3, casto zacinaji tzv. Stair traps (pastmi na schodech - sotva vlezes do lokace, sesypou se na Tebe haldy monster)....Urcite jsem na spoustu veci zapomnel...
Ja znam pouze RWM (Rune Word Mod), ktery umoznuje vytvareni Realm only RWS v SP a RRM, RCM (Red Rune Mod, Rune Colour Mod) coz jsou mody, ktere meni barvu run...
Pokud vim, prvni jmenovany pridava pouze RWs do SP, jinak hru nijak nemeni (tedy expy atd)...Jedna se o upraveny soubor Runes.txt nebo Runewords.txt, ted uz si to presne nepamatuju...
Muj osobni nazor je ten, ze prehoz veci pomoci Atmy pouze emuluje/zjednodusuje na SP to, co je na realmu normalne bezne...Nevidim tedy duvod, proc mit vuci teto utilite vyhrady (muj nazor)...RWM doda na SP RWs, ktera jsou normalne pristupna jen hracum na realmu...To uz je vec nazoru, osobne s tim nemam problem, nevidim duvod trestat SP hrace timto zpusobem...Co se tyce zminovanych unique itemu, tak pokud vim, tak od 1.11 padaji vsechny uniques normalne i v SP, takze tam uz neni vubec co resit...
RCM/RRM moduji hru pro me nepripustnym zpusobem a proto jsem proti jejich pouziti...
Sorry za totalno OT, ale nedalo mi to nevyjadrit se...
V Hell si dej pozor predevsim na tyto typy monster - gloamove (duchove, co pouzivaji lightning), Frenzy a podobne druhy Tauru (hlava byka, telo lidske), dolls (mali vybuchujici zmetci ve WSK a Durance of hate), pripadne Vipers (zmije) u Nihlathaka...Velky pozor davej na Temply v Actu 3, casto zacinaji tzv. Stair traps (pastmi na schodech - sotva vlezes do lokace, sesypou se na Tebe haldy monster)....Urcite jsem na spoustu veci zapomnel...
Ano...RWM=realm mod...dle mě úplně stejný zásah jako při použití RCM...přiznávám,je to dosti diskutabilní a dalo by se o tom polemizovat věky...ale jak zde zištuji poslední dobou, tak "co člověk tak to jiný názor a pohled na věc" platí bez výjímek.RIP píše: RCM/RRM moduji hru pro me nepripustnym zpusobem a proto jsem proti jejich pouziti...
K těm uniqs..od 1.11 vážně padají i ladder only/realm unikáty?
Údajně padaj. Není to poprvé, co to čtu a kromě Uber questu i prý všechny recepty do kostky.Eol píše:K těm uniqs..od 1.11 vážně padají i ladder only/realm unikáty?
Takže ten realm nesmysl umožnuje jen ty Realm RW + Uber Quest.
Prakticky nic jiného.
Nikdy není pozdě.
Je to úplně zbytečnej tah.Ergroilnin píše:Já bych řekl, že jedinej důvod proč na SP nejsou normálně přístupný některý věci je ten, že by pak kromě hraní s ostatníma lidma neměl BN co jinýho nabídnout (a ten multiplayer v Diablu imho není až tak skvělej), takže víc lákadel pro koupi orig cd keye -> víc pěnez pro Blizzard. Myslím si, že je to vlastně docela chytrej tah
O tahání na MP to není.
Spousty hráčů (i já) si raději zahraje s partou na netu nebo multiplayeru jen proto, že hraje s lidma.
Nějaký RW a podobně mi sou ukradený z tohodle pohledu.
Imho dřív nebo později tak jako tak vždy někdo vše uvolní (jako třeba ten realm mód) a většinou to bývá velice krátce po vydání hry, takže to taky nemá opodstatnění.
Prostě omezení SP mi ještě nikdy nikdo nezdůvodnil. :-)
Nikdy není pozdě.
Nejsou to žádná OMEZENÍ omg Bylo to tak vymyšleno a má to svůj účel a smysl...jenom proto že se na realmu hraje jinak hned hodnotíš rozdílné věci na sp jako omezení...trochu se zamysli.
Tak dobře, formuluji to trochu jinak.Eol píše:Nejsou to žádná OMEZENÍ omg Bylo to tak vymyšleno a má to svůj účel a smysl...jenom proto že se na realmu hraje jinak hned hodnotíš rozdílné věci na sp jako omezení...trochu se zamysli.
Oproti možnostem realmu jsou možnosti SP omezenější.
A ten účel a smysl mi nikdo neřekl.
Nikdy není pozdě.
Abych upresnil sva tvrzeni - padaji vsechny sety/unikaty s vyjimkou uber questovych itemu - tedy anihilu, torchu...Uber questy proste v normalnim D2 na singlu nemame, ikdyz na ne padaji ingredience...
Pr: U The Reapers toll polearmy je myslim napsano Ladder only, ale me jich padly ve Vanilla SP 1.11 Diu nejmene dve desitky - staci to takhle?
Pr: U The Reapers toll polearmy je myslim napsano Ladder only, ale me jich padly ve Vanilla SP 1.11 Diu nejmene dve desitky - staci to takhle?
Bohatě to stačí.RIP píše:Abych upresnil sva tvrzeni - padaji vsechny sety/unikaty s vyjimkou uber questovych itemu - tedy anihilu, torchu...Uber questy proste v normalnim D2 na singlu nemame, ikdyz na ne padaji ingredience...
Prostě kdo chce hrát s možnostmi realmu, ať tak hraje. Může tak hrát tak jako tak, jen se píchnout na net a kdo má slabé připojení, tak si to aspoň skusí na SP.
Kdo nechce, ať si hraje svoje SP v klidu bez ničeho.
Každého věc a řešit, co až zasahuje, co je jen přídavek a co už mění systém hry, je nesmyslné a v tomhle topicu tím spíš.
Takže skončíme témata, která sem nepatří.
Nikdy není pozdě.
Fly píše:
Kdo nechce, ať si hraje svoje SP v klidu bez ničeho.
Každého věc a řešit, co až zasahuje, co je jen přídavek a co už mění systém hry, je nesmyslné a v tomhle topicu tím spíš.
Nechces-li znát odpověd tak se příště neptej...howgh.
Ono to původně začalo jinou otázkou.Eol píše:Nechces-li znát odpověd tak se příště neptej...howgh.
A hlavně už to začínalo směřovat k žabomyší debatě.
Jak jsi sám řekl, každej má svůj názor alias sto lidí, sto chutí.
Nikdy není pozdě.
Zpět k tematu, chlapi...
Nejaky progres s Windym?Problemy?
No, teď jsem chvíli Druida nechal odpočívat. Zaslouží si to po projití Nightmare.RIP píše:Zpět k tematu, chlapi...
Skusil jsem si zahrát po netu a zapařil s nějakejma típkama Ironmana a byla pohoda.
Ale zítra se zase vrhnu na Druida a nejspíš už i okusím Hell. 8)
Nikdy není pozdě.
Teďka mám windyho na realmu, no jsem lvl 21, jedu tento build:
http://diablo2lod.diablo3.cz/druid-buildy-wind.html
A zjistil jsem, že to první větrný kouzlo, ty 3 větříčky(twister), tím se skoro nedá zabít, nebo spíš se dá zabít arctic blastem na 1, než twisterem na 3. Má teda cenu za windyho pokračovat s vyhlídkou, že ty vyšší kouzla budou lepší?
http://diablo2lod.diablo3.cz/druid-buildy-wind.html
A zjistil jsem, že to první větrný kouzlo, ty 3 větříčky(twister), tím se skoro nedá zabít, nebo spíš se dá zabít arctic blastem na 1, než twisterem na 3. Má teda cenu za windyho pokračovat s vyhlídkou, že ty vyšší kouzla budou lepší?
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
Jak můžeš posuzovat Winddruida, když ještě nemáš ani Tornado? Twister bude slabý vždycky, s ním se dá pouze stunovat, a Arctic Blast potřebuje hodně synergií. Hlavní útočná kouzla jsou Hurricane a Tornado. Pokud to dotáhneš aspoň na 70. level a seženeš slušný equipment (hlavně all skills), tak bys měl mít damage cca Tornado 3k, Hurricane 1,5k.
Jojo, wind je extrémně nudný.
ALE! pouze do zlomkového okamžiku - do okamžiku, kdy budeš mít lvl 30, tedy otevřené jak Tornádo, tak Hurricane.
Pak teprve začíná pravá zábava! A rozhodně ti ho ted doporučuju.
Jo, do lvlu 24 je to vopruz, a zabíjíš v podstatě jen klackem který máš v ruce. Pak ale dostaneš Tornado, a až budeš mít i Hurricane, je to skvělý.
Jinak, co se DMG na lvlu 70 týče, nesouhlasím. Já mám rozjetýho Wind Druida, lvl 62, cyclone max, tornado max, hurricane max, v ruce mám 1x Spirit (2 to all skills) a amulet +2 Elemental skills, a dmg mám 2000 Tornado / 900 Hurricane.
Ale i tak zabíjí slušně.
Rozhodně doporučuju, je to zábavný build.
ALE! pouze do zlomkového okamžiku - do okamžiku, kdy budeš mít lvl 30, tedy otevřené jak Tornádo, tak Hurricane.
Pak teprve začíná pravá zábava! A rozhodně ti ho ted doporučuju.
Jo, do lvlu 24 je to vopruz, a zabíjíš v podstatě jen klackem který máš v ruce. Pak ale dostaneš Tornado, a až budeš mít i Hurricane, je to skvělý.
Jinak, co se DMG na lvlu 70 týče, nesouhlasím. Já mám rozjetýho Wind Druida, lvl 62, cyclone max, tornado max, hurricane max, v ruce mám 1x Spirit (2 to all skills) a amulet +2 Elemental skills, a dmg mám 2000 Tornado / 900 Hurricane.
Ale i tak zabíjí slušně.
Rozhodně doporučuju, je to zábavný build.
Untwinked & 1.13 Only
GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d
GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d
nikdy sem to osobne nezkousel ale dmg tornad jde vyhnat udajne az na 10k+, a kdyz se clovek nauci predvidat kam asi poleti tornada (po nejaky dobe hrani jdou ty tornada celkem presne zamerovat) tak je to dobrej owner...uz jen proto ze ma dual element (psych+cold) a kdyz nasadi eni tak to je killer jako prase...posuzovat winda na low levelu je velice zcestne...a navic k tomu vsemu zapocitej namaxovanyho oaka nebo medvídka :-D proste mazec...*A*
jak je to vůbec s tím dmg ? huricane má napůl cold a napůl phis nebo tornádo ? nebo má jeden phis a jeden cold ?
už sem to dávno zapoměl a na webu sem to nějak neviděl u popisů skillu
už sem to dávno zapoměl a na webu sem to nějak neviděl u popisů skillu
"Do what you fear and the death of fear is certain."