Barbarian - Frenzy + axe mastery

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Kubis
Doom Knight
Re: FrenzyBarb-axe mastery

Příspěvek od Kubis » 07.10.2009, 07:38 hod.

Když máš Frenzy babu s Griefem a Beastem a někde na výbavě máš ještě IAS (Highlord) tak už máš max rychlost útoku(myslim že 5 za sekundu)..ale díky za tuhle otázku protože teď taky řešim co do ní dát:-)

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 07.10.2009, 10:54 hod.

Ber ?

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 07.10.2009, 12:27 hod.

Ber? No nevim. Já bych dal ED jewl, nemusí mít ani ten Ias, stačí jen co nejvíc ED. Nebo pokud je člověk zazobanej, tak třeba i tu LO (na souliky)...

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 07.10.2009, 12:37 hod.

Nejvíc mě láká tam strčít OHM. Nebo možná UM na uber mefa.

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 07.10.2009, 12:51 hod.

Drakesis píše:Ber? No nevim. Já bych dal ED jewl, nemusí mít ani ten Ias, stačí jen co nejvíc ED. Nebo pokud je člověk zazobanej, tak třeba i tu LO (na souliky)...
Mám v truhle jeden 38%ed jwl co myslíš??..Lo mi příde už zbytečný když mám Forti a tam už je max light res..

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 07.10.2009, 16:39 hod.

No já bych tam dal teda radši ed jw, než ohm na defensi. A pokud chceš na uber mefa, tak si pořid spešl s ort. ;)

Milion
Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 29.10.2009, 09:40 hod.

Tak muj frenzy barb je hotový a oblečený. Dal jsem na doporučení a udělal jsem 2x Grief v pb. Jeden z nich se opravdu povedl má +397 dmg. Ten druhý je o něco slabší. Další věci arreatka zatím bez jewelu, Bk5 + Raven, forti, verdungo 15red, drakulky, Gore botky, anihil + torch. Amulet jsem zvolik 3wc + 25 dex.

Brzy zkusim dát nějaké obrázky.

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 29.10.2009, 12:04 hod.

ten amul bych nechal jen na předřváváni Bo. frenzík nejlíp využije +all skils amul. mi se celkem osvědčil i furious amul of whale. ale pokud potřebuješ tu dex z wc amu na nošení věcí...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 29.10.2009, 14:45 hod.

Já teda HL, kvůli Deadly Striku, skillu a Ligth rezům. Jinej bych asi nevolil.

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 31.10.2009, 11:07 hod.

Pěkný Barbar. Jinak o tom HL jsi uvažoval, nebo tento amulet máš pouze na Buff?

Milion
Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 31.10.2009, 11:37 hod.

jo pořád o něm uvažuju. Nechal jsem 25 atrbodu pro případ :)

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 31.10.2009, 11:52 hod.

Já bych mu HL nedával....s rezama problém nemáš,Deadly Strike barbar tolik nevyužije když má Critical Strike z mastery...jako výhodnější bych viděl Seraph's Hymn s větším % na Damage To Demons.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 31.10.2009, 13:11 hod.

Tak Deadly strike má již v botech a zbraních. Navíc Deadly překryje ten Crytical. Volba Serapha by taky nemusela být k zahození... To chce prostě skusit. ;)

delosombres
Wraith

Příspěvek od delosombres » 01.11.2009, 00:41 hod.

Deadly Strike nepřekrývá Critical. Obě šance se rolují zvlášť, takže HL se vyplatí..
homer_cz píše:Deadly Strike barbar tolik nevyužije když má Critical Strike z mastery...
Tohle nedává smysl. Critical Strike z Mastery má jen 21-22% a nesčítá se s Deadly Strike.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 01.11.2009, 02:05 hod.

Jenže se nemohou uplatnit současně a právě proto že se šance nesčítají je efekt menší než u postav co critical strike nemají...
Trocha matiky:
CS - 22% DS - 37%
100 úderů: na 22 se uplatní CS.....nyní se počítá šance na DS ale ne ze 100 úderů ale jen ze 78 úderů....vyjde 29 úderů na které se uplatní DS = 29% z celkového množství úderů.
Postavě bez CS HL zlepší 37% úderů, postavě s CS 29% úderú.Je 29 méně než 37 :?: Počítám,počítám.....ano je :waving: Takže podle mně to smysl dává. :wink:
A sem přesvědčenej o tom že Seraph je pro tuto postavu lepší volba.

delosombres
Wraith

Příspěvek od delosombres » 01.11.2009, 02:48 hod.

Takhle to ale nefunguje. Na každý úder se aplikují obě šance - zvlášť, nesčítají se, když selže jedna, hodí se druhá. To znamená, že při 37% DS je ze 100 úderů = 37 criticálů, ale při 37% DS a 22% CS je ze 100 úderů = 37 criticálů plus ještě 22% z těch zbylých 63 úderů, takže to je zaokrouhleno nahoru 14 úderů, tudíž celkem 51 criticálů, celková šance 51% na critical. Takže když máš například 50% DS a 50% CS, tak máš celkově 75% critical na úder.

Samozřejmě nemá smysl mít obě hodnoty hodně, stačí jedna, protože s vyšší hodnotou se snižuje efektivita, např. u 90% DS už nemá smysl 50% CS, protože pak by jsi měl zlepšení jen o 5% na 95%, nicméně ta druhá ti pořád vždycky o trochu přilepší, nikdy ne zhorší. Efekt DS a CS je vlastně to samý (double damage), akorát jedno je na itemech a druhý na skillech.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-

saesa
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saesa » 01.11.2009, 07:02 hod.

Highlord's a Grief, to je rozhodně výhra.

Zbývá už jen dodat, že i Critical Strike se vyskytuje na itemech.
ambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
Hraju annihilus.net a projectdablo2.com

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 01.11.2009, 10:28 hod.

delosombres píše:Takhle to ale nefunguje. Na každý úder se aplikují obě šance - zvlášť, nesčítají se, když selže jedna, hodí se druhá. To znamená, že při 37% DS je ze 100 úderů = 37 criticálů, ale při 37% DS a 22% CS je ze 100 úderů = 37 criticálů plus ještě 22% z těch zbylých 63 úderů, takže to je zaokrouhleno nahoru 14 úderů, tudíž celkem 51 criticálů, celková šance 51% na critical. Takže když máš například 50% DS a 50% CS, tak máš celkově 75% critical na úder.

Samozřejmě nemá smysl mít obě hodnoty hodně, stačí jedna, protože s vyšší hodnotou se snižuje efektivita, např. u 90% DS už nemá smysl 50% CS, protože pak by jsi měl zlepšení jen o 5% na 95%, nicméně ta druhá ti pořád vždycky o trochu přilepší, nikdy ne zhorší. Efekt DS a CS je vlastně to samý (double damage), akorát jedno je na itemech a druhý na skillech.
V podstatě si spočítal úplně to stejné co já(37+14=51,29+22=51),jen si uplatnil dříve DS a až potom CS....já mám zafixováno že DS se aplikuje jako poslední,ale je úplně jedno jestli DS snižuje efekt CS nebo obráceně...

delosombres
Wraith

Příspěvek od delosombres » 01.11.2009, 11:34 hod.

saesa píše:Highlord's a Grief, to je rozhodně výhra.
Máš pravdu. Krom toho, že Grief má nejlepší raw avg one-hand damage ze všech zbraní v Diablu LoD (a Crushing Blow bych sem nepletl) to není nic moc...
saesa píše:Zbývá už jen dodat, že i Critical Strike se vyskytuje na itemech.
Ehm. Samozřejmě jsem myslel % hodnotu, ne +Skill.
homer_cz píše:V podstatě si spočítal úplně to stejné co já(37+14=51,29+22=51),jen si uplatnil dříve DS a až potom CS....já mám zafixováno že DS se aplikuje jako poslední,ale je úplně jedno jestli DS snižuje efekt CS nebo obráceně...
Ty to asi pořád nechápeš, ale DS ani CS se navzájem nesnižují. Tedy vůbec nezáleží na tom, kdo se aplikuje jako první, protože se aplikují obě hodnoty na každý hit. Tudíž navzájem zlepšují celkový kritický zásah a tudíž je nesmysl tvrdit, že HL amulet se nevyplatí, protože Barbar nevyužije DS, když má CS z Mastery. Samozřejmě, že ho využije.

Když bude mít třeba 50% DS a 22% CS z Mastery, tak bude mít celkem 61% kritický zásah.
Když bude mít HL amulet, tak bude mít 50% DS + 37% DS z HL, to je 87% DS a když k tomu dám těch 22% CS z Mastery, tak bude mít celkem 90% (89.86%) kritický zásah. A 90% je víc než 61%, že ano? V tomto případě těch 22% CS už moc nepřidalo (2.86%), snížila se efektivita, přesně jak jsem psal předtím, ale pořád to něco přidává. Nicméně i kdyby neměl žádný CS, tak je to pořád lepší. Tam jde hlavně o těch 37% DS z amuletu, takže i tak nechápu, jak můžeš tvrdit to, co jsi tvrdil.

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“