Amazon
Moderátor:Dark_Deamon
Ne, u Kuko Shakaku se tuším technicky jedná o jiný skill a vliv na něj asi nebude mít nic(mimo enchantu), u Hellracku budeš mít užitek jen ze synergií a ne z bodů vložených do Immolation Arrow.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
Re: Amazon
Předpokládám správně že u strafe nefunguje CB, knocback a podobné efekty podobně jako u multiple shoot na každej šíp nebo se pletu??
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Mám dojem že to funguje na každej šíp, ruku do ohně za to ale nedám
-> CB a ty další vypsaný efekty fungujou u multishotu jen na dva prostředí šípy. U strafe to platí na všechny.While leeching, damage, and deadly/critical strike work with the total volley, everything else (crushing blow, freezing, knockback, spells cast on striking, and so on) is limited to the center two arrows of MS's spread.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
-
- Quill Rat
Zdravím.. kterou amazonku(s lukem) je nejlepší rozjet na PVM? Cold Lady, arishazon, bowku s multi+GA, nebo bowku se Strafe(+GA)? (je to na PVM, self found!!!)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Ber Arishu, ta je docela nenarocna.
nejlepší..? co si pod tím má člověk představit??
nejlehčí - , myslím že bude arisha- nepotřebuje moc equip a pořadí si skoro se vším.., ale ať už rozjedeš cold, fire, arishu tak vždy budeš používat guided, možná i strafe/mutliple na imune elemental a bosse a k tomu určitě aspoň 200 dex kvůli AR, protože elemantal skilly AR nepřidávaj - a většina je založena na skillu pierce ke kterému je nutné dobré AR kvůli zásahu více monster zaráz ..
nejlepší killer bude v závěru asi ama na dex, ať už multiple nebo strafe.. dobře na tom může být i cold - ale to už je o výbavě.
nejlehčí - , myslím že bude arisha- nepotřebuje moc equip a pořadí si skoro se vším.., ale ať už rozjedeš cold, fire, arishu tak vždy budeš používat guided, možná i strafe/mutliple na imune elemental a bosse a k tomu určitě aspoň 200 dex kvůli AR, protože elemantal skilly AR nepřidávaj - a většina je založena na skillu pierce ke kterému je nutné dobré AR kvůli zásahu více monster zaráz ..
nejlepší killer bude v závěru asi ama na dex, ať už multiple nebo strafe.. dobře na tom může být i cold - ale to už je o výbavě.
Tak když je tak dobrá tak to snad za NI dohraju
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
Mám takový problém. Hraji Amu a našel jsem Ornate plate, jenže, i když mám všechny podmínky splněny, jej nemůžu na sebe nasadit, nevíte někdo, čím to může být?
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to možná screen toho předmětu.
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Nie som si isty, ale mozno, ze brnenie, ktore nosis pridava k sile a ked ho das dole, Ornate Plate nosit nemozes. Preto sa neda vymenit.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Jaj, Tib3rian má pravdu, toho jsem si vůbec nevšilm, díky...
Tak myslíte, že když jsem rozjel light javu na HC untwinked, měl bych požívat RW peace?? A do čeho byste ho narvali, s mím štěstím bude trvat dlouho než ho poskládám, ale přesto. Nerad bych se ošidil o dmg, tak jestli má vůbec cenu rvát bodíky do Valky, možná si dám jeden bodík do toho skillu co mě ,,naskenuje,, :-D abych si ty mooby nalákal na hromadu
Já bych Peace určitě používal. S trochou štěstí se dá poskládat už na Normalu. Jinak je podle mě docela jedno do čeho ho dáš. Narvi ho do prvního 3sox brnění který uvidíš . Když ti pak padne lepší, poskládáš si ho znovu.
No co já vím, tak mám na shael takový štěstí, že mi padá až na nm :-D a runy celkově nepadjí vůbec.
Jinak hraju 1.10.
Měl bych otázečku, kam chodit pro unique javeliny??? A kde je nej šance dropnout titanky??
Jinak hraju 1.10.
Měl bych otázečku, kam chodit pro unique javeliny??? A kde je nej šance dropnout titanky??
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš 1.10, na Peace můžeš v klidu zapomenout. Je až od 1.11.
A Titanky bych tipoval Baal na NM. Je to snadno dostupný a relativně bezpečný.
A Titanky bych tipoval Baal na NM. Je to snadno dostupný a relativně bezpečný.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
tak nebyl by problém tam peace doplnit a říkáš nm baal, hmm jestli se tam dostanu
Myslím titanky dropuje už i bal a na norm ne?? ale na nm dropuje ball fakt často..
no tak, až se dostanu na nm, tak doufám, že budu mít štěstí a neRIPnu hned