mě ten enchatnt nedá spát... co myslíte že bych měl udělat abych měl nejsilnější chantku (v mých runových možnostech.. max runa gul)
Napdalo mě udělat jí crescent moon a ochatnit vlky... ale nevim co vydrží

Moderátor:Dark_Deamon
Zřejmě se nekamarádíš s dostatečně velkýma prášilama ... v prvním aktu může ze sudu vypadnout maximálně Vex.Gladiator91 píše:. Pár lidem tam dropla Sur, ale ještě sem o nikom neslyšel, že by mu padla Jah třeba ze sudu![]()
Hezky pokus. Pokud bys vedel tak podminky T3 - 4 splnuje, ale to jen tak mimochodem. A neni to jen T, kde neco takoveho muze padnout. V kostce si projed laskave fakta drive, nezli zacnes nekoho osocovat. Techto nesmyslu uz mam za tech X let plne zuby, to je asi jako ze v PIT (za domaci ukol si zkus zjistit, co nemuze v A1 nikdy padnout - budes velmi prekvapen, jak strucne to bude) nemuze padnout BER apod. Proste nemas pravdu a dal se s Tebou ztracet cas nebudu, ba ani presvedcovat, protoze presvedcit hlupaka, ze je jen mimoradne hloupy ... nevim, ale prijde mi to jako hloupost.homer_cz píše:Zřejmě se nekamarádíš s dostatečně velkýma prášilama ... v prvním aktu může ze sudu vypadnout maximálně Vex.Gladiator91 píše:. Pár lidem tam dropla Sur, ale ještě sem o nikom neslyšel, že by mu padla Jah třeba ze sudu![]()