Amazon
Moderátor:Dark_Deamon
Tak samozřemě, že se to dá. Já ale zas takou kliku nemám.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Re: Amazon
Chyba to není. To je ta šance 1% na přeměnu, ale nepříjde mi rozumný to dávat na postavu, která bojuje tímto stylem. Když se změníš tak nemůžeš využívat úhyby a tak dále. Na javu je nejlepší Griffon´s Eye ale není jednoduchý ho najít, nebo nějaká rare circlet. Použitelný bylo i Shako takže já bych delirium rozhodně nevolil
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
- damagedeath
- Zhar the Mad
na amazonku bych ji taky nedával, i když ten confuse se občas hodí a pokud máš ještě k tomu knockback, tak hurá na ně.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Bejt tebou tak bych pohledal třeba na pindlovi nějakou rare circlet nebo hunti Andy a Mefa na Shako. Delírko bych fakt nebral, možná na barba na bo
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jí když máš štěstí na runy můžeš postavit CoH a s tím Delirkem no uvidíš sám jak ti to půjde Já sem třeba nosil na jednom serveru asi 2 měsíce jednu rare circlet a pak sem našel Shako no a do týdne mi padnul Griffon
Ale SP je asi o něčem trochu jinym...už dlouho sem ho nehrál
Ale SP je asi o něčem trochu jinym...už dlouho sem ho nehrál
Na javazonku (tedy myslim klasickou - CS/Fury nebo PJ/Fury) jedine Harlequins Crest nebo Griffona, popripade nejakej hodne dobrej circlet s +2 amazon skills. Shako neni tak obtizne sehnat - par hodin u Mepha a je to. (pokud nemas socku, chce to neco s chargema - to hodne urychli Meph runy - uz jen to, ze to muzes probehnout bez zdrzovani se s councilama a portit se pres prikop.
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Po strašně dlouhé době jsem si zahrál zase za jednu ze svých Amazonek, se kterou jsem v Černých Močálech v Obtížnosti Hell. Mám tu příjemné dilema, které bych rád s vámi probral. Za vysvobození Decarda Caina jsem obdržel tento vzácný kousek http://kodiak.wz.cz/2010/04/Grim-Knot-f ... tml#foto44.
Nosím však tyto prsteny.
1.http://kodiak.wz.cz/2010/04/Rare-Ring-c ... tml#foto47
2.http://kodiak.wz.cz/2010/04/Rare-Ring-c ... tml#foto48
Uvažuju, že bych vyměnil Kostěné Očko (Bone Eye), ale rád bych znal vaše názory, které by mi otevřely to mé očko.
Edit: Upraveno. Ty závorky jsou nějak "zapykaný". Už jednou jsem s tím měl problém a obešel to, takže do příště si dám pozor. Omluva je ale na místě.
Nosím však tyto prsteny.
1.http://kodiak.wz.cz/2010/04/Rare-Ring-c ... tml#foto47
2.http://kodiak.wz.cz/2010/04/Rare-Ring-c ... tml#foto48
Uvažuju, že bych vyměnil Kostěné Očko (Bone Eye), ale rád bych znal vaše názory, které by mi otevřely to mé očko.
Edit: Upraveno. Ty závorky jsou nějak "zapykaný". Už jednou jsem s tím měl problém a obešel to, takže do příště si dám pozor. Omluva je ale na místě.
Naposledy upravil(a) Marast dne 26.04.2010, 23:55 hod., celkem upraveno 1 x.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
až an ten první odkaz mi to píše : stránka nebyla nalezena... to se pak blbě radí :-D
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- damagedeath
- Zhar the Mad
No necím nevím, buď bych šel do lightning strike nebo do Fendu, ale do toho jedině v případě nějakýho dobrýho kvedláku (unique spear nebo rw).
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Já bych udělal čistou javu (chs+lf a synergy max) a k ní přidal merce def z 2. aktu. Taky by šel off merc, aby si zvýšil dmg, ale mě spíš vyhovovala ta freeze aura.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Nevím no, možná jo, ale ten merc by ti dost pomohl, když na něj hodíš nějaký věci (nemusej to bejt super rw) tak ti bude dobře sloužit.
- Marast
- The Butcher
Cenu to samozřejmě má, ale záleží jen na tobě jakou cestu si zvolíš. Třeba já mám na HC rozehranou jednu Amazonku pro boj nablízko, kde dovednost Fend je alfou a omegou. Velké ALE však spočívá v tzv. Fend bugu, kdy dovednost Fend spolu s jednotlivými úhybnými manévry prakticky nefunguje. Netuším jestli to bylo v nějaké verzi opraveno, druzí snad budou vědět víc.
Pokud by jsi měl zájem, tak se zde o ní mohu rozepsat více. Také ti tu postavu mohu poslat k odzkoušení. Věz ale, že jsem s ní momentálně v Tal Rashových hrobkách na Nightmare, tudíž je "rozdělaná".
Pokud by jsi měl zájem, tak se zde o ní mohu rozepsat více. Také ti tu postavu mohu poslat k odzkoušení. Věz ale, že jsem s ní momentálně v Tal Rashových hrobkách na Nightmare, tudíž je "rozdělaná".
- damagedeath
- Zhar the Mad
Adagioso: pokud jedeš bow větev, tak bych naboostil nějakej element (třeba proti imune to physic), ale jinak podle mýho názoru máš tu amu trošku zmrvenou...no nevím...
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Vrať se na chvilku ještě na nightmare a dober levly aspoň na 70 a seženeš tam při troše štěstí lepší věci, nebo to na hellu s tím, co máš, vydrž.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Marast: Pokračování z tématu HC postav
Fend bug je dle mě bugem označován tak trochu neprávem (skutečným bugem byl ve verzích 1.09 a níž, kdy dělal někdy problémy na serverech a celkově špatně fungoval-nic jsi netrefil). Chápu ho tak, že když je amazonka nucena použít jednu z pasívních dovedností nebo některé vlastnosti na předmětech (např. uplatněný block), musí logicky na ten malinkatý moment přestat fendovat a další fendování ti pak holt sežere víc many, co se dá dělat. (potřebovala by k ruce paladina s koncentrací, aby byl s 20% pravděpodobností útok nepřerušen) Protože má fend dlouhou animaci, kopí má často velmi nízkou rychlost útoku, v kombinaci s častým spuštěním evade, avoid a dodge k předčasnému přerušení útoku dojde logicky nejčastěji. Zeal, fury a další skilly, co používají několikanásobný úder, mají úplně stejný problém, jenže tam není animace tak dlouhá a paladin s dudu nemají E/A/D. Teď mi řekni, bylo by logické, aby někdo do někoho řezal bez přestání, i když se zrovna v ten samý moment kryje štítem nebo provádí úhýbný manévr před nepřátelskými ranami? Podle mě má ten "fend bug" v diablu svoje místo, i když se to mnohým nelíbí (a proto to ve verzi 1.13c ani neopravovali, protože to zkrátka není bug; kdyby to opravili, spousta jiných skillů by mohla ztratit význam a uškodilo by to hernímu požitku. Třeba aura concentration by úplně ztratila svůj význam-teď nemyslím u hamrdina, ale u všech ostatních). Prostě nezbyde, než buď do E/A/D neinvestovat vůbec, nebo jen 1 bod a nemít moc +skillů, fendzonka je zas tolik nepotřebuje. Když se hraje HC, stejně se snažíš, aby tě nic moc netrefovalo a necháváš tankovat za sebe valkýru a merce. Sám pak likviduješ pěkně bez přerušení to, co zrovná kuchá tvoje tanky. Pro někoho, kdo je například zvyklý ownovat s FO/FW sosou, LF amou, Hammerdinem, Barbem apod. to může být celkem otrava postupovat opatrně a tento build s fendem tedy zbyde na ty, co disponují dávkami trpělivosti.
Fend bug je dle mě bugem označován tak trochu neprávem (skutečným bugem byl ve verzích 1.09 a níž, kdy dělal někdy problémy na serverech a celkově špatně fungoval-nic jsi netrefil). Chápu ho tak, že když je amazonka nucena použít jednu z pasívních dovedností nebo některé vlastnosti na předmětech (např. uplatněný block), musí logicky na ten malinkatý moment přestat fendovat a další fendování ti pak holt sežere víc many, co se dá dělat. (potřebovala by k ruce paladina s koncentrací, aby byl s 20% pravděpodobností útok nepřerušen) Protože má fend dlouhou animaci, kopí má často velmi nízkou rychlost útoku, v kombinaci s častým spuštěním evade, avoid a dodge k předčasnému přerušení útoku dojde logicky nejčastěji. Zeal, fury a další skilly, co používají několikanásobný úder, mají úplně stejný problém, jenže tam není animace tak dlouhá a paladin s dudu nemají E/A/D. Teď mi řekni, bylo by logické, aby někdo do někoho řezal bez přestání, i když se zrovna v ten samý moment kryje štítem nebo provádí úhýbný manévr před nepřátelskými ranami? Podle mě má ten "fend bug" v diablu svoje místo, i když se to mnohým nelíbí (a proto to ve verzi 1.13c ani neopravovali, protože to zkrátka není bug; kdyby to opravili, spousta jiných skillů by mohla ztratit význam a uškodilo by to hernímu požitku. Třeba aura concentration by úplně ztratila svůj význam-teď nemyslím u hamrdina, ale u všech ostatních). Prostě nezbyde, než buď do E/A/D neinvestovat vůbec, nebo jen 1 bod a nemít moc +skillů, fendzonka je zas tolik nepotřebuje. Když se hraje HC, stejně se snažíš, aby tě nic moc netrefovalo a necháváš tankovat za sebe valkýru a merce. Sám pak likviduješ pěkně bez přerušení to, co zrovná kuchá tvoje tanky. Pro někoho, kdo je například zvyklý ownovat s FO/FW sosou, LF amou, Hammerdinem, Barbem apod. to může být celkem otrava postupovat opatrně a tento build s fendem tedy zbyde na ty, co disponují dávkami trpělivosti.
...Ancients, go, go go!
- Marast
- The Butcher
Tak nějak tuším kam tím míříš Fraxine. Dobrá. Když už budeme brát v úvahu, že se o ten tzv. bug nejedná, stejně mi připadá, že dovednosti Fend a E/A/D jsou vzájemně kontraproduktivní.
Svoji Fendazon hraji bez úhybných manévrů. Raději s ní taktizuji, než abych se dostal do své vlastní pasti. Uznávám však, že by se takováto Amazonka (jakou navrhujete s BakyXem) mohla u někoho objevit...
Svoji Fendazon hraji bez úhybných manévrů. Raději s ní taktizuji, než abych se dostal do své vlastní pasti. Uznávám však, že by se takováto Amazonka (jakou navrhujete s BakyXem) mohla u někoho objevit...
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Problém s E/A/D je největší, když používáš zbraň s opravdu velmi nízkou rychlostí. Když příležitostně fenduju s oštěpem (má sice malou dmg, ale velkou rychlost), tam to zas tak velký problém většinou není a je to schopný i zabíjet, bez ohledu na E/A/D, jen si dej bacha, aby tě ty animace neblokly a aby tankovali jiní a ne ty.
Ten fend bug je fakt dle mě spíše balančním problémem, než opravdovým bugem, co je nutný odstranit.
Ten fend bug je fakt dle mě spíše balančním problémem, než opravdovým bugem, co je nutný odstranit.
...Ancients, go, go go!