Proč se "vyhýbáš" větvi s bleskovými kouzly? Jak už tady bylo řečeno, SF je tak samozřejmý, jako vyčistit si ráno zuby

Moderátor:Dark_Deamon
Pěkná pěknáá, však já ji budu mít taky dobrou, až budu na takové úrovni, jako TyGladiator91 píše:http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f ... &start=380
Podívej se na ten odkaz a uvidíš mojí sorc(blizz)a mýho merce.A můžu ti s klidem říct že kolikrát je do 5 vteřin po něm
Ale zas tak neprehanej s tou delkou toho zivotaHelljovany píše:To je pěkný že si takhle zásadová, ale nedokážu si představit Sorc bez SF..to bych u každýho bose stravil půlku svýho života..
Hlavně ze začátku když ještě nejsi tak silná..
I ja kdysi byval mladsi a ehm blbejsi jak rikas, takze te plne chapuAlyx píše:For Marast: No, to už teď vim, že je potřeba si charakter nejdřív naplánovat - bohužel tehdy sem byla mladší a blbějšítakže mě nic takového nenapadlo...
A proč myslíš, že je hraní za ni ztráta času?? Podle mě je sorcka perfektně akční postava :mrgreen:
Tak s timhle tvrzenim ja hrube nesouhlasimSir_Mac píše: Jak už tady bylo řečeno, SF je tak samozřejmý, jako vyčistit si ráno zuby...
Máš pravdu Maraste, ovšem, vztaženo na D2, je to o obecnější matematice... Cokoliv je imunního vůči 2 věcem naráz a počítej se mnouMarast píše:Tak s timhle tvrzenim ja hrube nesouhlasimSir_Mac píše: Jak už tady bylo řečeno, SF je tak samozřejmý, jako vyčistit si ráno zuby...
Teoreticky vzato si muzes cistit zuby a masirovat dasne treba 5krat denne, ale proti zubnimu kazu ci paradontoze ti nepomuze ani plne synergizovany chain lightning
NejDulezitejsi je prece najit pricinu problemu. A jak uz to tak u nas byva, reseni je "nekonecne mnoho"
Edit by saesa: Co to má znamenat? Off-topic na odstřel!![]()
No bez něho by to teď už každopádně nešlo. Fakt na tohohle nedám dopustit. Pokořeně se přiznávám, že jsem si po dlouhé době nechala v LoD s něčím radikálnějším poraditGladiator91 píše:Jj ale bez toho merca by to fakt nešlo.
Btw:jakýho diabla myslíš?Respektive jakej screen?
Však já to neberu jako rejpání, určitě si Tvůj názor ráda přečtuMarast píše: I ja kdysi byval mladsi a ehm blbejsi jak rikas, takze te plne chapu![]()
S tou ztratou casu jsem to myslel uplne jinak, a pokud budes mit zajem tak to muzu pripadne i vysvetlit. Z vlastni iniciativy do toho vsak rypat nechci aby se to pak neobratilo proti mne![]()
S posledni tvoji vetou nemam nejmensi potrebu nesouhlasit![]()
Nemáš za co.Jinak ten diablo asi nebude ode mě ale tipnul bych to na Gramma.Jinak avatar je pěknej-mě se taky líbí,proto ho tam taky mam že joAlyx píše:No bez něho by to teď už každopádně nešlo. Fakt na tohohle nedám dopustit. Pokořeně se přiznávám, že jsem si po dlouhé době nechala v LoD s něčím radikálnějším poraditGladiator91 píše:Jj ale bez toho merca by to fakt nešlo.
Btw:jakýho diabla myslíš?Respektive jakej screen?![]()
A ten screen mám na mysli tenhle http://img360.imageshack.us/my.php?imag ... 810vx3.jpg Btw. máš dobrej avatar
Ani ja neAlyx píše:Však já to neberu jako rejpání, určitě si Tvůj názor ráda přečtuKoneckonců kdo ví, třeba je na tom něco pravdy. Neboj, nanejvýš o tom budu chtít diskutovat
Ale no taak...to, že je někdo přecitlivělej je jen a pouze jeho problémMarast píše: Ani ja neJen uz jsem se v minulosti na tomto foru presvedcil v jedne veci. 100 lidi 100 chuti. Takze o prehnane reakce na neci psani ani zde neni nouze
Nene fotomontáž to neni.Koukni se na tenhle odkazAlyx píše:For Gladiator91:
Takže ňáká fotomontáž nebo coA já už sem si taky vybrala avatar...Sice mě trochu štve, že vechny ty dobré sou většinou spíš pro chlapy, takže u mě by to vypadalo asi trochu blbě :? Původně sem si chtěla dát Mephista, tak nevim...
No na čarodějce špatnýho nic není. Jen pokud si ji špatně naplánuješ tak pak na hell těžce narazíš. Žádná věda v tom není. Tady na fóru se to omílá pořád dokolaAlyx píše: Ale no taak...to, že je někdo přecitlivělej je jen a pouze jeho problémPokud si něco špatně vyloží a ani si to nenechá vysvětlit, pak je hloupej. A pokud máš na mysli to, co sem psala AJeyovi, tak tam mě trochu popudilo to jeho "no jo holka..." jak kdybych byla ňáké pako
![]()
Ale jako nic ve zlým poti němu
Prostě a jednoduše: Pokud něco zkritizuješ, tak se Tě buď pokusím vhodnými argumenty přesvědčit o opaku, anebo Ti dám za pravdu. Takže směle do toho - co je špatného na čarodějce? :mrgreen: A když už sme u toho, za koho momentálně hraješ?