Nekro vs Andariel

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: Nekro vs Andariel

Příspěvek od Fraxinus » 10.08.2013, 15:42 hod.

Také se přidám k analýze: Fire Golem není sice zas tak strašný, ale rozhodně bych na něj nesázel jako na tutovku, často by ti umíral. 20 Revivů je naprostá zbytečnost, tam by k poisondaggerovi mohl zůstat klidně jen jeden na dělání křoví. Plný počet + mastery by se hodilo k jiným typům buildů. Stejně tak kletby Attract a Confuse, které jsou nevhodné, když bys měl armádu pomocníků, tím nechci říct že nejsou užitečné, jen nevhodné. Ten Bone Spirit je ústřel, tím bych se vůbec nezabýval, kromě toho poison imunita je jediná imunita, kterou lze prolomit vždy.

Načrtl jsi několik možností, jak toho poison nekra jet, ale všechny najednou fungovat nebudou. To, co jsem zavrhl, by však nemuselo být špatné, pokud by to člověk vhodně kombinoval.

Pro všechny by však mělo platit: 20+20+20 k poison dmg skillům a alespoň 10 k Lower Resist.
Pokud chceš jednoho tanka navíc, a líbí se ti zrovna Fire Golem, proč ne, lower resist mu pomůže taky, ale obávám se, že toho asi moc nevydrží. - tedy 20
Pokud chceš víc tanků navíc, tak dej 20 do Revivů, ale na golema kašli.
Jestli chceš hrát na kontrolu davu, tak dej 20 do Attractu. Akorát pozor na pořadí kleteb: nejprve lower resist na všechny, pak rychle přepnout na attract a vybrat si jednoho, nejlépe uprostřed, na kterého se všichni vrhnou, a ty se budeš jen motat okolo nich a zapíchávat je jedem. Jen pozor, attract nelze použít na bosse.
Další možností je 20 do Confuse, ale tam potom zapomeň na lower resist, obojí použít najednou v tomto případě nepůjde.
Eventuelně můžeš kašlat na kletby i golemy, a dát 20 bodů do Bone Spiritu, ale půjde to s ním kapánek pomaleji, neboť nebude tolik účinný, jak by mohl, kdyby to byl bonemancer.

Snad si vybereš. Hodně štěstí. ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Maxim
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:maxim#2668
Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxim » 12.08.2013, 11:40 hod.

Já sem to přestavěl a dal sem jako jedinou kletbu iron maiden
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Obrázek
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 12.08.2013, 20:50 hod.

Proč Iron Maiden? Ta je prakticky k ničemu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Maxim
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:maxim#2668
Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxim » 18.08.2013, 15:33 hod.

Já asi spíš začnu hrát Paladina a nekra možná jednou............
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Obrázek
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“