Druid - windlord

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fly
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:
Re: Wind druidík

Příspěvek od Fly » 01.02.2010, 19:39 hod.

Eol píše:Slw ma také pravdu :D ...a jak už jsem jednou psal MONARCH potřebuje 156 str.

+ táké doporučuji přečíst opravdu dobře napsaný build na Wind druida zde na stránkách...odpoví na mnoho tvých otázek. (http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... -winddruid)
Neuvědomil jsem si, že jsi už Monarch zmiňoval. :oops:

Jinak ten build už jsem si přečetl, informuji se pokud možno hned a předem, abych se neptal zbytečně na něco, co je psáno 1000x (leč s tou str. se mi to vysmeklo no, omluva má veliká vám všem mocným :oops:, jsem někdy moc zvídavý a lačný po přesných informacích ).

Jinak teď do síly opravdu nevrážím vůbec nic a hážu to rovnou do vitality. Zatím mám stále tu samou výbavu, jen amulet jsem vyměnil za nějakej s +2 element. skill .
Brzy půjdu na toho Duriela.
Tohodle ledovýho zmetka jsem vždy nesnášel, nesnáším a předpokládám, že to tak i zůstane. Vždy mi dělal problémy a nikdy si s ním nevím pořádně rady :cry: a rozhodně bych nerad četl závěrečnou rudou obrazovku s odkazem na klávesu ESC.
Nikdy není pozdě. :)

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 01.02.2010, 19:49 hod.

Mno jo...Duriel na normal...to je prostě lahůdka ^^. Není snad člověka který by tam neripl...zvlášt pro castery je to zábava :Diablo Doporučuji se pořádně obrnit trpělivostí a procvičit prstíky...good luck :waving:
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW :dead:

Fly
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fly » 01.02.2010, 19:52 hod.

Eol píše:Mno jo...Duriel na normal...to je prostě lahůdka ^^. Není snad člověka který by tam neripl...zvlášt pro castery je to zábava :Diablo Doporučuji se pořádně obrnit trpělivostí a procvičit prstíky...good luck :waving:
Na normal už je po smrti, teď je na čase porazit ho na Nightmare.

Fly
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fly » 01.02.2010, 23:34 hod.

Padla mi rare hůlka pro necra (resp. hodně často ji vidím, jak přidává necrovi skilly.
Chci si ji vzít už jen kůli +20% fcr, +22 mana a taky jedna drobná rezistence, dokud mi samozřejmě nepadne něco lepšího.
Jen mě teď zmátla jedna kletba, kterou obsahuje a to Life Tap (67 nabití).
V popisu tohodle kouzla ve hře čtu:

Vysátí života
prokletí - nepřátelé vrací životy zpět útočníkovi

léčí 50 procent útočného poškození
dosah - blabla
doba trvání - bla bla

Na webu zase čtu "Útokem na zakletého nepřítele nasajete life."

Takže, pokud to chápu správně, něpřítel mě neléčí tím, že do mě bude bušit, ale tím, že do něj budu mlátit já.
Vztahuje se to v mém případě (Wind druid, jak je v tématu) i na útok Huricanem/Tornádem?
Předpokládám, že to je jen na physic. dmg. (čímž pádem pro mě nepoužitelná kletba, protože do nepřítele si nebouchnu, možná tak pro merce), ale vesnický buráček se radšejc zeptá. :oops: :wink:

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 02.02.2010, 18:06 hod.

pokud prokleješ někoho life tapem, tak z toho bude mít prospěch tvůj merc a méďa (příp.vlci). ty jako caster tornada a huri nikoliv-to bys do nej musel bušit normal attakem :P je to takový instatní life leech.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Fly
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fly » 02.02.2010, 20:14 hod.

Slw píše:pokud prokleješ někoho life tapem, tak z toho bude mít prospěch tvůj merc a méďa (příp.vlci). ty jako caster tornada a huri nikoliv-to bys do nej musel bušit normal attakem :P je to takový instatní life leech.
To jsem si myslel a jak říkáš, občas to použiju v boji proti nějakýmu zmetkovi, kterej trochu vydrží a mercovi ubírá víc, než je zdrávo.
Přece ho nebudu živit svýma flaškama. :ble: :lol:

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 02.02.2010, 21:43 hod.

na lifetabu je výhoda, že merc si lifestal těžko hledá a s touhle kletbou má 50% ....
výhoda je taky že (pokud se nemýlím) tak saješ (respektive merc a méďa) i z monster ze kterých se normálně nestealije dobře (meph) a navíc (pokud se zas nemýlím :-D) stealuješ i na hell bez penalizace myslímže 1/3....
prostě že stealuješ ze všeho do čeho bušíš a dáváš mu phis dmg.... :wink:
pokud se mýlím tak mě pls opravte... už kvůli jemu ať z mé nevědomosti neudělá blbost...

ale myslím že pokud máš tu možnost tak dej mercovi silnou zbraň a casti lifetab (měj ho dyštak na switchi....) určitě se vyplatí.... mer přežije všecko...
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Fly
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fly » 02.02.2010, 21:55 hod.

Bemik píše:na lifetabu je výhoda, že merc si lifestal těžko hledá a s touhle kletbou má 50% ....
výhoda je taky že (pokud se nemýlím) tak saješ (respektive merc a méďa) i z monster ze kterých se normálně nestealije dobře (meph) a navíc (pokud se zas nemýlím :-D) stealuješ i na hell bez penalizace myslímže 1/3....
prostě že stealuješ ze všeho do čeho bušíš a dáváš mu phis dmg.... :wink:
pokud se mýlím tak mě pls opravte... už kvůli jemu ať z mé nevědomosti neudělá blbost...

ale myslím že pokud máš tu možnost tak dej mercovi silnou zbraň a casti lifetab (měj ho dyštak na switchi....) určitě se vyplatí.... mer přežije všecko...
Ty první informace neznám.

Ale jak jsem psal, používám to teď na potvory, které vydrží a i mercovi ubírají (nějaký ti Championi a ten další těžší tip monster), jinak to není vůbec zapotřebí. Zatím si vklidu probíhám II Act (Nightmare) a připravuju se na Duriela.
Chtěl jsem ho sice sejmout už včera, ale nakonec jsem se do toho nenahrnul a ještě se trošinku připravím a skusím štěstí, zda mi nepadne něco trošinku lepšího a pokud ano, tak tahle hůlka, kterou mám prozatím jako prim zbraň, půjde na switch (pokud jsem pochopil, že to je druhá zbraň po přepnutí "W").

Koukal jsem, že to mercovi fakt proti nějakej šmejdům pomáhá, jen nevím, zda to zakleje skupinu, nebo jen toho jednoho.

Většinou to použiju jen na nějaký těžší, ale jednou se mi zdálo, že ta kletba skočila i na monstrum hned vedle.
Musím očíhnout. :wink:

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 02.02.2010, 22:27 hod.

Imho Bemiku máš pravdu....Life tap je hodně užitečná věcička (zvlášt na bosech to opravdu plně doceníš) :arrow: Draculky rulez :Diablo 8)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 03.02.2010, 16:25 hod.

ja ja :-D dracule... jenže ne pro castery....
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Fly
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fly » 08.02.2010, 23:23 hod.

Tak zatím to jde celkem dobře i když občas se najdou zádrhele (jako pomalý postup k Mephistovi přes ty malý kostěný zmetky, kteří po smrti buchnou a zraněj mě. Jmenujou se nějak po fuseklích nebo tak něco), který ale statečně překonávám s pomocí merce a flašek.

Jen mám problémek. Mephisto padl na Nightmare, ale mám jaksi problém, kde sehnat ty nejhorší drahokamy, abych si mohl další runy zase hodit do kostky a měl lepší.
Pořád mi padají normal a ještě lepší, ale ty nejhorší už skoro vůbec a pokud ano, tak oslavuju (než zjistím, že to stejně není ten, který potřebuju nejvíc a to je topaz).

Nebyl by nějakej tip, jak na hunt týhle drobotiny?
Za chvíli se přes kupu Thul run ani nebude moci otevřít truhla. :roll:

Jinak zatím stále žiju a chystám se na Diabla (až se k němu probojuji) :Diablo .

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 09.02.2010, 14:00 hod.

Pro chipped šutry se vracím na obtížnost normal,nejvíc se mi osvědčila countess s kompletním vyčištěním všech pater....v průměru bych řek že potřebuju tak dva runy na jeden topaz (je to divný ale taky mi nejvíc scházej topazy :lol: )
Má to jen tu nevýhodu že při každé změně obtížnosti je jiná mapa.
Jinak už sem se naučil topazy, co nasbírám s novou postavou, nevylepšovat hned když získám kostku....ale trvalo mi to :lol:
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 09.02.2010, 14:11 hod.

já to na sp řeším přes heroeditor-mám uloženou kupu věcí (mezi nimi všechny kvality gemů) a když něco potřebuju, tak to jednoduše (nebo /s/prostě) nahraju. na bn mám mulku narvanou gemy na transmutování/craftování. pokud ovšem na sp nemáš (nebo nechceš) tuto možnost, tak Ti asi nezbyde nic jiného, než vletět na normal A1 a pár chipped gemů najít :wink:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Fly
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fly » 09.02.2010, 15:26 hod.

homer_cz píše:Pro chipped šutry se vracím na obtížnost normal,nejvíc se mi osvědčila countess s kompletním vyčištěním všech pater....v průměru bych řek že potřebuju tak dva runy na jeden topaz (je to divný ale taky mi nejvíc scházej topazy :lol: )
Má to jen tu nevýhodu že při každé změně obtížnosti je jiná mapa.
Jinak už sem se naučil topazy, co nasbírám s novou postavou, nevylepšovat hned když získám kostku....ale trvalo mi to :lol:
Právě ta změna mapy mě štve.
Takže to vidím tak, že si ještě počkám -> sejmu Baala na Nightmare -> Vrátím se na normal pro šutry (pokud do té doby někde můj druidík neskončí hubou na zemi) -> Hell (možná ještě párkrát Nightmare jen tak skusit, zda nepadne něco lepšího za výbavičku, protože předpokládám, že na Hell bude potřeba už něco lepšího, než mám teď já).
Slw píše:já to na sp řeším přes heroeditor-mám uloženou kupu věcí (mezi nimi všechny kvality gemů) a když něco potřebuju, tak to jednoduše (nebo /s/prostě) nahraju.
Taky mám v HE uložený spousty věcí a Runy/Gemy všech kvalit jsou mezi nimi, ale nechci si to tak přehodit (čistě vnitřní důvody).
Tohodle druidíka chci dotáhnout co nejdál na Hardcore bez přehazování věcí a jiné výpomoci (jen s drobnou výpomocí realmových blbin, až se konečně pustím do nainstalování realm módu) jen s tím, co si na svých cestách najde. :wink:

Po těch několika pokusech hry stylem "Něco si založím, nějak budu hrát a nějak to dopadne." chci mít z tohodle druida postavu, na kterou budu moci být hrdý ve všech směrech. 8)

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 09.02.2010, 19:11 hod.

Pokud tě štvě změna mapy pri přechodu úrovní, tak s naistalovaným realm modem pro zprovoznění realm rw se to bude dít pokaždé, když vstoupíš do hry. Imho realm mod a přehoz věcí z Atmy či HE je na zcela stejné úrovni co se zásahu do hry týče...(realm mod možná trošku vede)...takže pokud používáš/budeš používat realm mod nevím proč nevyužít přehoz...ale je to pouze na tobě mno.

=> chipped gemy padají i na Hell vcelku slušně v LK, i když majoritně padájí flawless gemy. Jiná možnost asi jedině návrat na normal, či si gemy šetřit při rozjíždění další postavy...

=> buď si jist, že přechod na Hell zabolí dosti (kor na HC)...pokdu tedy nemáš nějaký twink gear

Fly
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fly » 09.02.2010, 20:14 hod.

Eol píše:Imho realm mod a přehoz věcí z Atmy či HE je na zcela stejné úrovni co se zásahu do hry týče...(realm mod možná trošku vede)...takže pokud používáš/budeš používat realm mod nevím proč nevyužít přehoz...ale je to pouze na tobě mno.

=> buď si jist, že přechod na Hell zabolí dosti (kor na HC)...pokdu tedy nemáš nějaký twink gear
Jenže realm mód vlastně jen spřístupní nějaké věci, které jsou přístupné hráčům na realm serverech ne?
Takže vlastně to nezmění hru, jen tam přidá možnosti (já vím prakticky jen o runových slovech), které mají hráči tam a nijak jinak (gain zkušeností, obtížnost monster, omezení nebo naopak zvýhodnění některých skillů atd.) to do hry snad nezasahuje.
Pokud to je jinak, tak se omlouvám za neznalost, já vím jen o těch RW a taky jen proto si chci udělat tenhle mód.

Ehm, že se ptám tak blbě, co to je krucinál ten "gear"? (a teď asi budu opravdu vypadat blbě :oops: )

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 09.02.2010, 20:28 hod.

Gear=výbava...kdyžtak příště slovník, většína výraziv pochází z angličtiny...imho lepší je zeptat se,"zrapnit se", ale vědet než se nezeptat a vědet...houby :D
Každopadně, realm mod způsobí "pouze" to, že se tvůj SP bude chovat zcela stejně jako bys hrál na nějakém realmu :arrow: čili budou přístupné realm rw, recepty a uniqs, ale také se bude při každém spuštení hry generovat nová mapa (tak jako na realmu)...

Fly
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fly » 09.02.2010, 20:37 hod.

Eol píše:Gear=výbava...kdyžtak příště slovník, většína výraziv pochází z angličtiny...imho lepší je zeptat se,"zrapnit se", ale vědet než se nezeptat a vědet...houby :D
Každopadně, realm mod způsobí "pouze" to, že se tvůj SP bude chovat zcela stejně jako bys hrál na nějakém realmu :arrow: čili budou přístupné realm rw, recepty a uniqs, ale také se bude při každém spuštení hry generovat nová mapa (tak jako na realmu)...
Takže to vlastně hru jako takovou nezmění, pouze to přidá nějaké možnosti (itemy).
A o změně mapy bohužel vím, proto jsem ho taky ještě neinstnul. :roll:
Ale tak uvidím.
Teď se chystám na Baala na Nightmare a mám na to celý pátý akt, takže když neumřu, už brzy si skusím Hell.
Zatím můj větrný druidík odolává všem nástrahám.

Eol
Wraith

Příspěvek od Eol » 09.02.2010, 21:11 hod.

Hru to zmení ve své zcela základní podstate, je to zásah obrovský oproti hloupoučkému přenašení věcí...přidá to možnosti které v pure SP vůbec neexistují...jestli toto není změna a zásah do hry jako hrom, tak at se propadnu. Víc už však k tomu tematu nemám co říct...informační podklady máš...now it's just up to you... :waving:

Fly
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fly » 09.02.2010, 21:54 hod.

Eol píše:Hru to zmení ve své zcela základní podstate, je to zásah obrovský oproti hloupoučkému přenašení věcí...přidá to možnosti které v pure SP vůbec neexistují...jestli toto není změna a zásah do hry jako hrom, tak at se propadnu. Víc už však k tomu tematu nemám co říct...informační podklady máš...now it's just up to you... :waving:
Dobře, změna to je.
Ale možnosti, co to přidá, pokud jsem správně četl:

Nová RW - jsou pěkná, ale zásadně hru nemění, jen přidávají nové možnosti a zase oproti realmu není tak snadné na SP (pokud si nepřehazuješ právě věci) si sehnat runy na potřebná slova. Takže to přidá možnosti, ale práce je víc, než dost. :)

Nové recepty - přiznám, že nevím, jaké to jsou. Ale každopádně se mrknu, ať vím. Proto tu o tom nebudu psát. Ale předběžný názor je, že to jsou opět nové možnosti, jen na SP nejsou ulehčeny případnou pomocí jiných hráčů (což omezuje i přehazování věcí HE, Atmou atd.)

Nové uniqs - nový itemek, nová radost a když pomůže, proč ne. V tom nevidím zase až extra přínos.

Nové uniqs v podobě Torch a nebo toho SOJ-e (pokud to píšu blbě, vy víte oč jde) - kolik postav si samo splní na SP ten quest (a na HC tím spíš)? :lol: A pokud se to povede, tak může padnout (a teď tuším, že píšu o tom Torchu) zrovna pro jinou postavu.

Nové generování mapy na SP jen otravuje (tedy aspoň mě).

Takže hru to mění stylem přidáním nových věcí a možností, pro které se ale hráč musí docela nadřít (sběr run, nebo ten quest na ty uniqs), takže tohle beru jako vyváženost.
A pokud si nepřetahuje věci z jiných postav, tak je to fuk.

Samozřejmě proti přetahování věcí (což nahrazuje třeba i pomoc od jiných hráčů), které hráč našel s jinou postavou nemám vůbec nic. Neberu to jako "plně legitimní cheat".
Ale i přes to tohle sám nepoužívám (zatím, svoji první postavu, se kterou to chci dotáhnout někam dál, chci mít s absolutně čistým štítem i když věcí mám uložených až hrůza :) ).

Pokud to neupravuje skilly, získávání exp a tyhle už opravdu systémové věci a hra prakticky funguje stále stejně, jen je tam pár věcí navíc, které ale nemění základy, tak to je v klidu.

Ale tohle už je docela OT. Tohle vlákno mělo být o Wind Druidovi a tak nebudeme odbočovat i když jsme se sem vlastně dostali přes problémek, který můj druidík řeší a potýká se s ním. :|

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“