Druid

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Druid

Příspěvek od Slw » 10.08.2009, 17:40 hod.

Hrus píše: U většiny svých druidů Spirit používám, ale mám pouze jeden bod v Oaku. Stejně vždycky chcípne, když ho člověk potřebuje nejvíc ;)
já sem zastánce max oak u všech buildů dudánků, pak to i méně chcípá :lol:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

negris
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Angalascz#2103

Příspěvek od negris » 11.08.2009, 20:20 hod.

jeste ktomu kdyz ho podporis krasnym BO od BO baby tak nema sanci umrit navic si ho musis vzdy drzet tak aby nelezl primo mezi prisery .) ...... Slw predchozi prispevek se NECITUJE :)
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 11.08.2009, 21:20 hod.

... Ale aby bylo zřetelně poznat na kterou část reaguje. Imho to udělal dobře.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 11.08.2009, 21:55 hod.

proto sem taky nic neudělal... je to sice zbytečné, ale odpustitelné...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

negris
Gorebelly

Příspěvek od negris » 11.08.2009, 22:22 hod.

ty ses nejak hodnej najednou gramme :D .... hral nekdo summ druida? je dobrej nebo na nic?
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 12.08.2009, 00:24 hod.

Tak já ho viděl akorát na videu. :D Měl Eni, Beast a byl plnej skilleru (Pak ty věci jako SoJe atd..) No a celkem si dával PvP. Jeden port na Sosku a tuhá.

Jináč jsem ho zkoušel též (ale bez Beastu) a vlci mi silně umírali, takže nic moc.. :/

negris
Gorebelly

Příspěvek od negris » 12.08.2009, 00:25 hod.

to sem si myslel XD ono ja bych rekl ze ti summoni sou tam tak akorat na okrasu nekteri :) treba medvidek je paradni ten udrzi cokoliv pak este oak je uzitecnej na life ale jinak ostatni bych moc nerekl ze sou knecemu dobry

Obrázek

Hrus
Fallen Shaman

Příspěvek od Hrus » 12.08.2009, 08:14 hod.

Cistej druid summoner dava pomerne malo damage... A nema zadny podpurny kouzlo jako treba skelemancer ma Corpse Explosion.

Hral ho muj kamos (ja s nim v MP) a byl z nej hodne nestastnej. Nakonec dal po 1 bodu do Werewolfa, Lycantropie a Fury, vzal si Windhammer nebo neco takovyho a pochvaloval si jak je najednou silnej... :)
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 09.10.2009, 15:36 hod.

Tak dá ti ještě kromě frw taky life leech (k normálnímu útoku, fury..), jinak ten dmg bonus bys měl, kdybys mlátil s tim ferálem furt.

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 12.10.2009, 11:03 hod.

No a když máš ještě zbraň s life leechem, tak se to sšítá, taky dobrý ne?

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 12.10.2009, 11:05 hod.

negris píše:ty ses nejak hodnej najednou gramme :D .... hral nekdo summ druida? je dobrej nebo na nic?
Celkem k ničemu, buď elementála nebo shapeshiftera, ze summoning větve jen bludičky, nic jinýho, i když mědvěd je docela dobrej taky. Na nekra to nemá.

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 15.10.2009, 09:00 hod.

Mě se osvědčilo valit mědvěda, bludičku a alespoň jednu věc z elementů - hurikán. Pak to jde dohrát i na hell v pohodě.

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 28.10.2009, 19:46 hod.

Tak se tu objevuju zase po delší době. Neznamenalo to však, že bych nehrál Diablo. :) Tento týden mám zrovna týden Kodiaka. Znáte někdo tento build? Jsem s ním už v druhým aktu na hell a na rozdělení mám schovaných 24 bodů. Pořád váhám kam je narvat. Maxnout Oak sage, bo HoW. Zvednout Hunger kvůli atack rating. Nebo začít investovat do Vlny. Zatím se mě to ale daří kontrolovat Maulem takže pořád váhám. Co vy na to :?: :idea:
Ještě bych chtěl dodat, že chci čistýho Hungry Kodiaka bez elementálních pomůcek jako jsou Armagedon, bo Hurikán.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 29.10.2009, 00:08 hod.

Čili jedeš jako primární útok Hungry? To abys měl nejmíň Grief teda. :D Každopádně jsem zvědav, kam se až s ním dostaneš. 8)

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 29.10.2009, 12:16 hod.

je otázkou co ti schází.. dmg/ar?-HoW. life?-oak. shock stačí 1 bod. s +shape skils bys měl dosáhnout aspoň na 8-11 lvl shock.
já to jel takhle
20lyc, 20 wereb, 1 shock, 20 hunger(su Kodiak ne??), 20 oak, 1 víno na life + preregs. zbytek medvěd.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 30.10.2009, 00:29 hod.

Mno co mi schází :?: Dobrá otázka. Pomaličku si to na pl3 na Hell HC hrnu stokami pod Lut Gholeinem a nechybí mi nic. To ale neznamená, že je vše ideální. Oak sage na první úrovni umíra jak na bežícím pásu a pochybuju, že na 20 úrovni vydrží o mnoho déle. Co se týče té Shockwave, tak tady bude asi trochu problém s + skills. Všehovšudy mám jen 1, který mi dává "Annihilhnus" :)
To Drakesis: Ee! Grief nemám ač by se určitě hodil. Ona runa Lo by se hodila nejenom na Grief. Zbraň je zatím trošku průs er (aspoň Baranar's Star).

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 30.10.2009, 09:29 hod.

to je hodně málo +1all (vlastně nic). zkus třeba aspoń cereba na hlavu. oak vydrží na vyšších lvlech díky shock (samozřejmě je třeba mít i výbavičku na precast zvířátek). taky je otázka tvé vybavy s čím to hraješ. je hodně variací.
link na 1 biuld (en) http://www.theamazonbasin.com/d2/forums ... opic=65948

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 30.10.2009, 11:54 hod.

Helma: Guillame´s face
Brnění: Duress
Boty: Goblin Toe
Rukavice: Bloodfist
Pásek: String of Ears
Amulet: magic prismatic amulet of life everlasting (16 all resist; 16 damage reduction)
Prsteny: Raven Frost; rare Skull Master (17% cold resist, 22% fire resist, 4% life stolen per hit, ostatní nestojí za řeč). Uvažuju, že bych měnil za Dwarf Star.
Zbraň: Baranar´s Star (shael); na druhém slotu rare Glyph Breaker (Truncheon s šancí na vykouzlení amplify damage a s + 1 shape shifting. Pouze dočasná volba kvůli eterálnosti.)
Štít: Spike Thorn; na druhém slotu Moser´s Blessed circle.

Nikde tu nevidím výbavu na + all skills či aspoň na + shape shifting. Je zde ale možnost složit Delirium, Spirit a do ruky dát Fleshrender. Problém je ale v použití Spiritu, pač je jen realm only. A éra kdy používám plugy se blíží ke konci, takže mi nebude fungovat. Vím, je zde možnost používat i levné alternativy jako Sigon´s Guard, Lidless Wall, bo runové slovo Splendor ale stojí to za to?

Mimochodem. Ten tvůj odkaz dávno znám a často do něj nahlížím. Hlavně abych si osvěžoval pamět co se týče sběru Feral axes, Giant trashers a Champion axes :)

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 30.10.2009, 15:28 hod.

ty hraješ self found? realm nebo sp? když tak zavolej na pomoc kamarádku atmu, pokud máš nějakou mf postavu která není slepá 8) jinak zkus aspoň vygemblit lepší amul + obětuj pár šutrů na cubování Gch kvůli skillerům. a hodně šteští!!!!!

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 01.11.2009, 01:25 hod.

No vyloženě self found postava to není. Některé předměty jsem našel s jinými postavami. Všechny z nich jsem hrál sám, takže jednoznačně SP.
Momentálně nemám postavu, která by mohla na Hell hledat lepší předměty. Časem to plánuju s Necromancerem.
Hm :!: Co si představuješ pod pojmem lepší amulet :?: :idea: Jen by mě zajímal názor.
A co se týče těch "skillerů". Když už se mi nějaký podaří, zkus hádat jakou větev přesně nedostanu. :)

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“