Druid
Moderátor:Dark_Deamon
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
To jsem bez pochyby uz zjistil. Spis mi porad vrta hlavou ta tabulka. V ni se totiz uvadi, ze pokud bych ziskal na vybave WIAS 111 % mohl bych teoreticky dosahnout i 4 FPA. Jenze uz prave u 5 FPA mi to pise "further IAS useless". Proto se tady o tom zminuju, nebot mi to prijde docela zvlastni. Je mozne ze dalsiho breakpointu dosahnout nelze a je tam tudiz uveden chybne?
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Druid
might nebo holy freezer...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
já mám u druida nejradši werebeara... nevim proč ho lidi nemaj rádi... můj méďa 32k damage s max IaS a 8k hp... nevim proč ho lidi nemaj rádi
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
teď myslím v norm hře... neměl sem probém...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Ano, je to jeden z mála synergizovaných bonusů ve hře, který se počítá jak z pevných bodů, který jsi do skillu investoval, tak z +skillu na věcech.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
- Marast
- The Butcher
Tak je oba vyzkousej a sam poznas jestli ti vice vyhovuje medvedodlak nebo vlkodlak...
Vytvor dve postavy, obe dohrej aspon na normal a poznas sam hm? Mimochodem. Prejit normal by mel byt zalezitosti maximalne tak tydne a to jeste brutalne prehanim
Vytvor dve postavy, obe dohrej aspon na normal a poznas sam hm? Mimochodem. Prejit normal by mel byt zalezitosti maximalne tak tydne a to jeste brutalne prehanim
- Marast
- The Butcher
Ono stačí mít nějakou výbavu na rychlost a pak je z medvěda buldozer jak má být
Takže nemůžu plně souhlasit. Doporučuju ale vyzkoušet oba. Pokud je samozřejmě čas, že? iablo
Takže nemůžu plně souhlasit. Doporučuju ale vyzkoušet oba. Pokud je samozřejmě čas, že? iablo
- Marast
- The Butcher
No já mám v oblibě medvěda. Kromě designu se mi líbí jeho větší variabilita. Můžeš ho hrát na několik způsobů.
U vlka je zase skvěla rychlost a to i zabíjení. Nepotřebuješ zase tak extra rychlé zbraně, neboť "Zuřivost" (rozuměj Fury) je samo o sobě smrtelná smršť...
Já upřednostňuji medvěda iablo
U vlka je zase skvěla rychlost a to i zabíjení. Nepotřebuješ zase tak extra rychlé zbraně, neboť "Zuřivost" (rozuměj Fury) je samo o sobě smrtelná smršť...
Já upřednostňuji medvěda iablo
tenhle způsob doporučuju nejenom za wind druida, bez hudby me diablo děsně nudí.Drakesis píše:Naprosto brilantně. Vypnu zvuk a pustim hudbu..
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Marast
- The Butcher
Tak vcera jsem se vratil k Werewolfovi. Mel bych dotaz na high end vybavu. Jelikoz hraju singl, tak je temer nemozny sehnat high end runy typu Zod, Ber, Lo, atd. Kdokoliv by mel nejaky napad na slusnou kombinaci vybaveni, rad se necham inspirovat.
Momentalne mam na sobe komplet Hwanin´s sadu, Nagelring, Manald heal a kombinaci rukavic (Cuff) a amuletu (Collar) ze sady Iratha´s. A aby to nevypadalo, ze mam jenom tyhle veci, tak v rozsirene truhle (cekam s instalaci Plugynu) mam slusnou sbirku artefaktu, stredne vzacnych run, tunu drahokamu, rare veci a mnoho jinych "harampadi".
Jen pro zajimavost Co si myslite o sade Hwanin´s
Momentalne mam na sobe komplet Hwanin´s sadu, Nagelring, Manald heal a kombinaci rukavic (Cuff) a amuletu (Collar) ze sady Iratha´s. A aby to nevypadalo, ze mam jenom tyhle veci, tak v rozsirene truhle (cekam s instalaci Plugynu) mam slusnou sbirku artefaktu, stredne vzacnych run, tunu drahokamu, rare veci a mnoho jinych "harampadi".
Jen pro zajimavost Co si myslite o sade Hwanin´s
To že high end fakt není Oath v eth Feral axe je dobrá volba. pak určitě lionheart armor, angelin ring/amulet+raven frost ring přidá dobré ar a nějaké life. Rukavice setové laying of hands například.Helma Jalals mane, případně třeba setová guilames. Boty unikátní light plateb boots(25% crushing blow) nebo goreridery. Pásek třeba string of ears.
Místo angelic amuletu, pokud nebude problém s ar tak cats eye nebo highlord.
Myslím že tato sestava není kdovíjak drahá a v poho se najde z mephista na hell. Runy na countess hell.
Místo angelic amuletu, pokud nebude problém s ar tak cats eye nebo highlord.
Myslím že tato sestava není kdovíjak drahá a v poho se najde z mephista na hell. Runy na countess hell.
- Marast
- The Butcher
Pokud ma i nekdo dalsi nejake navrhy, tak uz se na ne tesim .
Jeste bych dodal otazku k zoldakovi. Kdysi se ke mne pridal ledovy iron wolf a chodi se mnou do ted. Zatim (2 atk., nightmare) jsem s nim nadmiru spokojen diky (vsichni vite proc)... Jen si rikam jestli uz jej mam ted vymenit za kopinika s arou might, nebo holy freeze. Vetsi poskozeni se hodi vzdy, ale zase Nagaloni v tom svem receptu pro vlkodlaka doporucuje holy freeze na kontrolu davu. Nevim nevim ale Cold Iron wolf se mi na kontrolu davu zda vhodnejsi, i kdyz na imunni na chlad by mel radsi zustat nekde v hospode . Kopinik ma zas solidni moznosti s physic damage, ale jeho holy freeze nepusobi na vsechny potvory. Takze ta otazka je z textu patrna.
Kazdej nazor pomuze.
Ted uz jdu ale do pouste vrazdit iablo
Jeste bych dodal otazku k zoldakovi. Kdysi se ke mne pridal ledovy iron wolf a chodi se mnou do ted. Zatim (2 atk., nightmare) jsem s nim nadmiru spokojen diky (vsichni vite proc)... Jen si rikam jestli uz jej mam ted vymenit za kopinika s arou might, nebo holy freeze. Vetsi poskozeni se hodi vzdy, ale zase Nagaloni v tom svem receptu pro vlkodlaka doporucuje holy freeze na kontrolu davu. Nevim nevim ale Cold Iron wolf se mi na kontrolu davu zda vhodnejsi, i kdyz na imunni na chlad by mel radsi zustat nekde v hospode . Kopinik ma zas solidni moznosti s physic damage, ale jeho holy freeze nepusobi na vsechny potvory. Takze ta otazka je z textu patrna.
Kazdej nazor pomuze.
Ted uz jdu ale do pouste vrazdit iablo
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
fury dudu kontroluje dav i sám... na fury dudu stačí i obedience, poměr cena/výkon je skvělý...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Myslím, že nemá smysl hrát Rabies bez synergie (teda jestli tim něco chceš skutečně zabít). Podle mě se v pohodě obejdeš bez Feral Rage. Stačí tam 1 bod, nebo třeba pár víc, pokud nemáš dostatek +skills a chceš běhat rychleji/mít větší leech. Hlavně ten leech se však dá dohnat na itemech, takže to podle mě nemá smysl.korca píše:Zkoušel jste někdo hrát Werewolfa bez spirita? Max Werewolf, max Lycantrophy, max Feral rage, max Rabbies, max Fury a zbytek bodů do poison creeper...
Šel bych normálně 20 Fury, 20 Rabies, 20 Poison Creeper, 30+ Werewolf a Lycanthropy dle libosti, 1 Oak.
U většiny svých druidů Spirit používám, ale mám pouze jeden bod v Oaku. Stejně vždycky chcípne, když ho člověk potřebuje nejvíc
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found