Barbarian

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Grammator
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 06.04.2007, 12:20 hod.

a atmě se dá naházet víckrát... ale to už je cheat.. ve hře ho víckrát než 1x nesebereš...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 10.04.2007, 11:37 hod.

s barbem? ne...
Diablo profil
Facebook

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 11.04.2007, 12:40 hod.

a taky ze Zealot blbě trefuje...
Diablo profil
Facebook

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 11.04.2007, 14:55 hod.

Na téma PvP se bavte tady: http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?t=16
Vím,že tady se jedná o barba,ale přece jen by bylo lepší psát to v tomhle tématu.
Naposledy upravil(a) raisen dne 13.04.2007, 13:42 hod., celkem upraveno 1 x.
HC grál: 537/516 (-21)

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 12.04.2007, 15:30 hod.

//Grammator: promazáno OT.
Diablo profil
Facebook

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 25.04.2007, 20:29 hod.

realnej? asi něco kolem 7k...

btw máš tam testy, tak koukej odpovídat...
Diablo profil
Facebook

aQabl8
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aQabl8 » 25.04.2007, 21:46 hod.

15000 life nedas.. s Pure vita buildem das s angelicama a poradnym buffem tak 7.2-7.4K.. Mozna to de i vic ale to ten barb pak stoji za babku.. Mno von sam vo sobe pure vita build smrdi..^^
Obrázek

Grammator
Na-Krul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 26.04.2007, 06:16 hod.

myslim že 15 ješt jde... ale ten barb nemá nic jinýho než life...
Diablo profil
Facebook

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 26.04.2007, 08:49 hod.

Nj, dávat zase moc life na úkor jiných atributů...
HC grál: 537/516 (-21)

aQabl8
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aQabl8 » 26.04.2007, 12:21 hod.

Tak sem to skousel s jednim druidem a von hodil oaka a dal sem si full life gear a +skills itemy a dal sem 13K.. :lol:
Obrázek

aQabl8
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aQabl8 » 26.04.2007, 14:20 hod.

Black Eagle píše:A jakej attack rating a defense si mel? :wink:
AR mam podle gearu.. 6K s caster gearem a 50K s gearem na palaidny..
Defense mam snad jenom nakejch 8K nebo tak nejak..

No tak kdyz to beres takhle tak to samozrejme mozny je. Nekde sem dokonce videl vypocet ze s druidem se da dat 20K life.. Ale za normalnich okolnosti (aby se za nej dalo hrat) proste je podle me max tech 7.5K..
Obrázek

aQabl8
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aQabl8 » 26.04.2007, 14:55 hod.

Podle obtiznosti..^^ pokud je to hi-def smiter tak hsarus-pasek+botky+angelic-2xring+amulet,Rare circlet 99% Ar,eth Rare BA s Fools modem a 450ED,self-repair,2xsock(2xLo)+beast,draculsky,a eni(nekdo pouziva i forti ale nemam na ni ve stashi misto^^ a navic se mi to nezda moc potrebny..).. Jo a +enchant z demon limbu..Ale tendle gear sem zatim nepotreboval..jen sem si skusil kolik to da ar a hodil nazpatek do truhly..^^ vetsinou pouzivam hsarus kombo+arreatku a da mi to kolem tech 18K-20K..
Obrázek

aQabl8
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aQabl8 » 26.04.2007, 19:18 hod.

Dmg? mno s griefem je myslim ze invi dmg neco kolem 11K max a min netusim..^^ A s beastem nakejch 2.8K-3.9K nebo tak nejak..

tu dmg s griefem neber uplne vazne.. Uz si nepamatuju jak presne se pocitala.. A tech 11K je max dmg s maxnutou mastery,maxnutym ww a cca 200 str..
Obrázek

K.o.c.i.k.
Quill Rat

Příspěvek od K.o.c.i.k. » 08.05.2007, 10:31 hod.

Čau, potřeboval bych poradit co a jak za barbara. Hraju na Antiku. Z dovednností jsem si ješte nic nezlepšil. Nevím co. Chtěl bych aby ten barbar byl hratelný i na hell. Největší problém je se strefit. Nemůžete mi nějak poradit? Kolik max. str, dex, vita ... jaký skilly atd. Ješte nevim na jaký zbraně se mám zaměřit, ale mam vše ze sady IK (kromě brnča :? ), takže asi mace. Prosím poraďte spěchá (nevím jak dlouho bez skillů jěště přežiju :) ) Jo a ještě co si zlepšovat dřív sem lvl 31: str 100 dex 40 vita 50? Nevím do čeho dávat body dřív ...

Viper
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Viper » 25.06.2007, 20:09 hod.

Kolik attack rating by tak měl mít slušnej Barbar?
Moudrost budiž ti tvou cestou.

Viper
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Viper » 25.06.2007, 20:28 hod.

Kde tolik bereš, těch 10 K se dá udělat, ale 52 K? :shock: :shock: Já mám asi 1200.
Moudrost budiž ti tvou cestou.

aQabl8
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aQabl8 » 25.06.2007, 22:07 hod.

Ne ze bych te chtel iritovat ale kde s timhle gearem beres manu,resy,dmg? Jako Sam si videl kdyz sme tehdy duelili ,kdyz sem este jaks taks hral ,ze ten tvuj mega AR build dostal mnohem vic nez ten normalni[se kterym si me daval jen tak BTW]. 52K AR je zbytecny.. 10K AR na castery taky.. JA mel na castery nakejch 7K a s AR gearem nakejch 25K maximalne.. A uz i to je zbytecny..

Jako pouzivat Angelics a Hsarus naraz je docela blbost.. Fakt nechapu kde beres manu.. Proste asi takhle.. :

Angelics+Hsarus

Plusy:
-Mega moc AR
-cca ~150 life s BO
-Trocha dex [ktera je ti v melee gearu nanic protoze vs melee se wm moc nepouziva]

Minusy:

-Skoro zadna mana
-Mensi dmg
-Mensi resy
-Mnohem mensi moznosti switchovani gearu..[nelze pouzit dungo na dr,gore riderky na cb,ow,ds;ani highlord na ds..]
-jenom tri rady na flasky v opasku,coz je vzhledem ke kritickemu mana poolu docela nevhodne..
-pokles defense[coz je u anti-melee gearu docela zvlastni]
-celkem to zabira 12 policek ve stashi coz je docela citelny..

no takze angelics combo / hsarus combo > angelics+hsarus..

.. No rejpnout sem si proste musel.. ^^
Obrázek

aQabl8
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aQabl8 » 26.06.2007, 12:36 hod.

Black Eagle píše: Kritizujte kolik chcete, ale anti-melee barbovi to podle mne staci...
ja ti chtel poradit.. A jinak tenhle pristup je docela ftipnej.. s bvc barbem naky skusenosti mam hral sem ho neco kolem roku.. A hral sem i s nejlepsima barbama z bnetu[na d2pk tedko hraje hafo znamejch duelistu..].. pokud budes hrat s tvrdohlavym pristupem a pojedes vsechno podle sebe tak se moc daleko nedostanes..Nebo dostanes ale spis ke stejnymu zaveru jako ti ted radim.. Estli budes nekdy hrat na nejakym vetsi pvp serveru tak mi po case sam das za pravdu.. Presne tohle sem ze zacatku delal taky ale na D2PK sem si uz nechal poradit a za tu chvilku co sem tam hral tak sem se hodne zlepsil.. Ale delej jak chces.. :wink: Flamit se tu s tebou nebudu.. [Skus treba na youtube napsat PM mcmovi.. Uvidis co ti na tenhle setup rekne..~.^]
No tak toho smitera sem ti daval s timhle barbem
Ehh.. no nemyslim si.. Co si ja pamatuju tak si me tam celou dobu honil s timhle. A pak kdyz sem ti rekl at prineses regulerniho barba tak si rikal ze to nebudes mit sanci ,ale pak sem te ukecal a prisel si s nim a sundal si me jak ho*no.. Jo a s tim mega AR barbem se kterym si me daval si rozhodne nemel 5,6K life kdyz si ripoval na 2 smity... Myslim zes rikal neco vokolo 3,9K ale to uz si nepamatuju..
Jo a k ty dmg.. Uvedomujes si ze kvuli AR stacis nekolik procent DS=mega velka strata dmg..??Vo CB a OW ani nemluvim.. Hmm a ten full res mas na hell? Mno i kdyby jo tak tam asi nebudes mit nakej vetsi stack resu.. Takze si predstav co by s tebou udelal treba v/t... Proste je blbost stavet takhle extremni buildy..
jinak jsem rád, že Black Eagle hraje barba i jako anti-castera.
Ehh.. no pokud vim tak jedete BvC barbary.. BvC = Barbarian vs Caster.. Takze tenhle barbar je urcenej HLAVNE na dueleni s casterama..
Obrázek

aQabl8
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aQabl8 » 26.06.2007, 20:45 hod.

Mno tak to sorry ale pokud hrajes anti melee barba s minimalnim DR[snad jen tech 8% z eni] a dual axe+enigma tak to je docela rofl.. :D Ja myslel ze ten tvuj barb je BvC a mas na nem jenom melee gear.. POkud to ma bejt melee barb tak nevim nevim.Melee barb vypada jinak.. [eth rare zerk axe s fools modem,2x sox ,450% ed atd.,nebo grief;ss,forti,CoA s 2x ber,dungo,rendy,gore riderky,highlord a 2x rare ring s AR/ dualstatem/resama/life[a pokud de o hi-def protivnika tak angelics] ma trocha min life,full block a vetsi silu]
A skratka BvC znamena Barb vs Caster.. tak se menuje ten build kterej hrajes.. [tj. dual ax,teleport a hi-life]
Obrázek

aQabl8
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aQabl8 » 27.06.2007, 07:58 hod.

Rofl.. neomlouvej se mi.. ^^ Ja sem tu zase zacal s flamem pac sem mel par promile[to vis rozlucka se zakladkou.. :D]
A BvC barb s melee gearem.. mno pokud myslis jako setup na melee postavy tak je v poho.. ALe cpat na nej BvB nebo BvA gear neni jmoc dobry.. protoze na BvB docela nutne potrebujes stit.. Takze musis mit nakou dex... BvB a BvA sou proste vlastni buildy ktery se daj jen tezko zakombinovat[lepe receno daj se tezce zakombinovat dohromady aby z toho vznikl funcki a silnej build] dohromady..Protoze potom budes v kazdym duelu,at uz vs caster nebo vs melee,slabsi nez BvC nebo BvB..Jako ja z tehle buildu mam nejradsi BvC protoze je nejuniverzalnejsi.. Jedinej duel kde fakt nema skoro sanci je proti jinymu barbovi{BvB]..

Jinak po prazkach asi zase zacnu s duelenim.. Premejslim ze bych si zahral v/t [ten je pro barby taky tezkej.. A ted kdyz tu hrajou sami barbove tak to bude naka zabava]
A az zacnu zase hrat a obnovim si sechny ty "znalosti" a taktiky tak snad dopisu tu guide..
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“