Přemýšlím - pro druida (jeho rozvržení pár příspěvků zpátky, ale pro připomenutí - na lvl 90 by mělo být Oak Sage 20, Werewolf 20, Lycanthropy 20, Feral Rage 20, Fury 20, tak pro něj jakého merce? Přemýšlím, zda Holy Freezer a nebo mu nechat Cold lučištnici...
Předpokládám, že pro Amazonku, co má valkýru je jakýkoliv merc z 2. aktu jaksi nadbytečný a bude vyloženě potřeba cold lučištnice, aby to, co já a valkýra mordujeme nablízko, aby to kapku "pokropila" z dálky, že?
Musím říct, že mi docela začíná na Assce chybět knockback, co jsem míval na drápáku, ale pro nízkou DMG jsem musel vyměnit oboje drápáky... Ono ne všichni (v pozdějších fázích hry čím dál tím víc moster) nejdou zmrazit a zastavit a pokud to je nějaký vypečený boss, tak knockback bylo solidní brzdidlo a i jindy se to hodilo.
Není to zatím nijak množstevně podložené opakovanými pokusy (= stalo se mi to jen 2x), ale právě "pindleskinovci", pokud je zabijete, oni vstanou a něco dropnou znovu, tak jsem z nich získal 3 užitečné talismany s odolnostmi. Jak říkám, jen ve dvou hrách, takže to není podloženo "četností". Pokud by to mělo / mohlo být nějaké pravidlo, asi se budu k Nihlathakovi vracet, abych nahrabal solidní resistentní charmy. Jediná nevýhoda je čas - zabít, počkat až vstanou, zabít znovu ...