S tím vybavením souhlasím, takový je (dlouhodobý) plán ...
Co se toho claye týče, on je právě skvělej že upoutá pozornost, zpomalí a zabaví. Jen nevím, kolik se do něj a mistrovství musí dát bodů, aby tuhle funkci spolehlivě plnil i např. proti Bosům na hellu, protože doporučeno je pouze 1 bod ...
Skel mágy a revivy jsem zavrhnul. Jedy a magii rovněž, musel bych to mít na max, aby se to vyplatilo. Stěny a vězení - na co, když mám zeď kostlivců a tuhého golema. Pokud to clayovi zaručí nesmrtelnost, tak to nejsou vyhozený body, jinam je stejně není kam dávat ... Pokud bych tedy počítal následovně: 20 b skeletony, 20 mistrovství (to už mám), 20 clay, 20 mistrovství golemů, po bodu do resisty pro summony, AD, Dekrepify, resisty a nějaké ty nutné preskilly, zbytek do CE a měl bych mít vystaráno, tak si to alespoň maluju já

Tipuju, že největší problém bych měl mít na hellu s tím, jak zabít prvního fallena. Ale máme tu reka merce a golem a dekrep. mu pomůžou. No a pak asi budu delší dobu čekat, než mi ta moje armáda upižlá aktový bossy, u kterých nemůžu moc spoléhat na CE. Ale pokud se v tom clay golemovi nepletu, měl by se postarat o to, aby si mě a kostlivců nikdo moc nevšímal, zdá se mi to jako velmi bezpečný styl. Ale to vše pod podmínkou, že golem skutečně něco vydrží, teď mi i na 5. úrovni proti Baalovým poskokům umírá docela často ...
Tak, a teď mi můžete napsat, jestli si to představuju jak Hurvínek válku ...