Sorceress - Blizzard - Hell
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Na suewebiku už nefunguje většina odkazů. Ty články tam jsou totiž už léta letoucí neaktualizované.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: Sorceress - Blizzard - Hell
neni to tak dávno, co většina věcí fungovala
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
hami: Aha, díky, to jsem ani nevěděla, že už to nejde.
HC grál: 537/516 (-21)
Ahoj snad nebude vadit ze se to tyka Sosky na Nightmare,po delsi dobe jsem se vratil k Diablu a rozjel svou prvni Sosu Blizzku,jiz tyden mam projety NM obtiznost a delam MF runy na Mepha Andy Pindla Baala a sem tam Cow lvl,snazim se dropnout Ocullus ale nemam nejak stesti-je realna sance ho dropnout na obtiznosti NM?Jedna perlicka na konec na obtiznosti normal mi vypadl z Rady v Travincalu amulet Tal Rasha-koukal sem na nej jako puk-je to vubec mozne?
Oculus - ano, Mephisto na Nightmare ho může určitě dropnout, tak hledej dál Šance je 1 : 3894 s 0 % MF.
TR amulet - tak když padnul, tak to možné je A co se dívám, tak na tohle je šance 1 : 135 011, máš fakt štěstí
TR amulet - tak když padnul, tak to možné je A co se dívám, tak na tohle je šance 1 : 135 011, máš fakt štěstí
Tak snad se dockam,z nocniho Mf runu mi vypadlo z Mepha Tal Rasha helma,jinak same kraviny(mam MF 197% a hraju vesmes Players 3 na vetsi Players uz to tak rychle nedavam)
Ta je dobrá pro merce Ať se daří Kdybys měl Blade of Alibaba, tak ho dej na switch (+ štít RW Rhyme) a bosse dodělej tímhle kvůli vyššímu MF.
Ty máš fakt štěstí... to já to mám s dropem horší + pořád nemám dostatečné odolnosti na Hell....hoparikus píše:Ahoj snad nebude vadit ze se to tyka Sosky na Nightmare,po delsi dobe jsem se vratil k Diablu a rozjel svou prvni Sosu Blizzku,jiz tyden mam projety NM obtiznost a delam MF runy na Mepha Andy Pindla Baala a sem tam Cow lvl,snazim se dropnout Ocullus ale nemam nejak stesti-je realna sance ho dropnout na obtiznosti NM?Jedna perlicka na konec na obtiznosti normal mi vypadl z Rady v Travincalu amulet Tal Rasha-koukal sem na nej jako puk-je to vubec mozne?
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Kolegovi kdysi před lety padl TR amulet z blood raven norm a dalšímu nedávno na cow norm
Phoenix realm
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak kolegovi padl Tals amulet z Blood Raven na Normal obtížnost leda ve snu. Jako první ho může pustit "až" Mephisto.
Ja som mal na tie tal rasha amulety celkom šťastie. Už po skončení NM som mal 2 a to som ani nerunoval žiadneho bossa
Bossové v Travincalu také mohou, stejně jako Sarina v chrámu, Witch Docto Endugu v sewers či Stormtree před LK.
Tak socka odpociva na 5 aktu hell,nejak se nemuzu rozhoupat ji dostat dal,ale pro zabavu mam druida-kardiaka a je s nim docela sranda,nejake veci sem mel nadropovane sockou tak to slo celkem v poho do hell-tady dochazi k povestnemu lamani chleba-misto players 8 jsem rad ze zvladnu pl 1
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Dokonce Já koukal jen na bosse Ty šance u tebou zmíněných monster už jsou celkem dost astronomickýraisen píše:Bossové v Travincalu také mohou, stejně jako Sarina v chrámu, Witch Docto Endugu v sewers či Stormtree před LK.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Maxi - trošku si na ten Hell doexpi - min 70
- žoldakovi Insight ve vyssi verzi. Kdyby to neunesl, tak obětuj helmu na ametysty
- štit Spirit
- nepouživej Ice Blast ale Glacial (to je ten skill hned pod nim), uplne je zastavi a pak portujes do nich (imune) a zoldak to po snizeni life Static fieldem domlati
- nehazej Blizzard na enemies, ale pred ne a couvej (snad krome Thorns of D)
- bodika do Warmth
Ja si zapinam i EShield a sbiram mana charmy.
Kazdopadne s blizzkou to urcite pujde, ale na tomhle lvl bys na Hell potreboval mnohem lepsi vybavu. Proste doexpi nebo couvej a zabijej to po jednom.
- žoldakovi Insight ve vyssi verzi. Kdyby to neunesl, tak obětuj helmu na ametysty
- štit Spirit
- nepouživej Ice Blast ale Glacial (to je ten skill hned pod nim), uplne je zastavi a pak portujes do nich (imune) a zoldak to po snizeni life Static fieldem domlati
- nehazej Blizzard na enemies, ale pred ne a couvej (snad krome Thorns of D)
- bodika do Warmth
Ja si zapinam i EShield a sbiram mana charmy.
Kazdopadne s blizzkou to urcite pujde, ale na tomhle lvl bys na Hell potreboval mnohem lepsi vybavu. Proste doexpi nebo couvej a zabijej to po jednom.
Greenhorn s duší Throwera