Paladin
Moderátor:Dark_Deamon
Herald of Zakarum s Um runou :-D Ale je to zlepšení jen o tři procenta, no.
HC grál: 537/516 (-21)
Re: Paladin
tak jeste o zdibec lepsi je HoZ s UMkou, tak asi by se dalo vytahnout ze stitu i vic, ale bylo by to naukor toho co HoZ nabizi.. napr sanctuary (+50-70) + stit s nejakym poradnym zakladem..
PULku bych do toho urcite nedaval, radeji bych jeste pohledal a postavil treba CoH, Duress, Gloom ci Stone, kde az na CoH je bonus do defense mnohem lepsi..
Tak resisty se daji sehnat v podstate na vsem, idealni jsou shimmering sc/lc/gc. I na rare amuletech/prstenech mohou byt pekny resy. Annihilus ti dava kolik? btw hra se da docela dobre dohrat i bez full/top resu .. spis bych treba poresil dmg a ls
PULku bych do toho urcite nedaval, radeji bych jeste pohledal a postavil treba CoH, Duress, Gloom ci Stone, kde az na CoH je bonus do defense mnohem lepsi..
Tak resisty se daji sehnat v podstate na vsem, idealni jsou shimmering sc/lc/gc. I na rare amuletech/prstenech mohou byt pekny resy. Annihilus ti dava kolik? btw hra se da docela dobre dohrat i bez full/top resu .. spis bych treba poresil dmg a ls
Kupodivu mě to stále baví..
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
z Annihilu je 20% resu. A to že to jde dohrát s třeba 50% res vim. Na LS mám perfect skullku v lightsabru a 1 carrion wind ring a zatim mi to stačí. Problém nastává jen když mě úplně obstoupěj, nebo když se nedá vysávat. Jo a ještě jsem měl problém u Fangskina.
tak to mas top alespon co se resu tyce, me se nejlepsi postestil 18/20/10
Kupodivu mě to stále baví..
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Vyhlašuju soutěž o nejhorší torch, kdo mě překoná http://www.2i.cz/3a374963b0
Jinak všem, kdo ještě nebyl doporučuju jít Uber Tristram, jednak kvůli torchi a druhak kvůli adrenalinu a nezapomenutelnému zážitku
Jinak všem, kdo ještě nebyl doporučuju jít Uber Tristram, jednak kvůli torchi a druhak kvůli adrenalinu a nezapomenutelnému zážitku
to Asman: můj kluk začal hrát za paladina a tenhle torch by se mu hodil, pěkný kousek.. Doufám, že nezačne hrát ještě holka, to bych už neměl, kde hrát:-)
Štěstí přeje připraveným...
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Ono lepší nějaký, než žádný, ale tohle je 2. nejhorší(nebo 3. podle toho, jestli jsou lepší atributy nebo resisty) ze 121 možností, pokud dobře počítám.
Takže vlastně je tak trochu raritní, to je paráda, ne? :-))
Dragonius: Jen ať hraje, chce to víc a víc hráčů :-)
Dragonius: Jen ať hraje, chce to víc a víc hráčů :-)
HC grál: 537/516 (-21)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, to je paráda když mi pak padl i 11/10/7 Annihilus, mám takovou sbírku low věcí k ničemu (Na druhou stranu mám i perf Shako, ale na co def...)
Počkejte, to myslíte vážně, že je špatný? +11 atributů, +3 all skills, co já bych za to dal :-)
to Raisen: tak holce je 6, ještě si počká, ale kdo ví, hraní her ji baví a uvidíme časem :-)
to Raisen: tak holce je 6, ještě si počká, ale kdo ví, hraní her ji baví a uvidíme časem :-)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni sem
Rozmezí je 10-20 u obou charmů na atributy i resisty (u Annihilu ještě 5-10% XP navíc).
Ano, jsou to velmi dobré charmy, taky farmení klíčů na UT je neuvěřitelná otrava, hlavně Nihlathak, nehledě na to, že je to skoro nezabitelné bez správného buildu a gearu(nebo stačí Smiter s CB a Life Tapem, viz můj zibit), ale dostat nejhorší resisty a 2. nejhorší atributy je vyloženě smůla.
Rozmezí je 10-20 u obou charmů na atributy i resisty (u Annihilu ještě 5-10% XP navíc).
Ano, jsou to velmi dobré charmy, taky farmení klíčů na UT je neuvěřitelná otrava, hlavně Nihlathak, nehledě na to, že je to skoro nezabitelné bez správného buildu a gearu(nebo stačí Smiter s CB a Life Tapem, viz můj zibit), ale dostat nejhorší resisty a 2. nejhorší atributy je vyloženě smůla.
Re: Paladin hammerdin
obdivuji vás jak můžete hrát hammerdina ja to skoušel a vůbec mi to nejde pořád to někám líta a že něco trefím pokládam za náhodu,nějaký recept?
Musíš se to naučit. Lítá to pořád stejně, po čase zjistíš kam se postavit, abys zasáhl to co chceš. S Hammerdinem je strašná sranda. Do patche 1.13 to byl strašnej zabiják (skoro) všeho, po něm už je trochu víc problém s imunitama.
@she-wa hammerdin je muj oblibenec casem se za nej naucis slozit jeden cil jako nic je to o tom jak stojis nic vic
Achievements: 7400 (92%)
no jěště to skusím,když to jde vám pujde to i mně.
she-wa: jdeme do toho spolu zároveň, kvůli turnaji jdu zkoušet taky paladina a vybral jsem si buidl Zealot, tak uvidíme :-)
- Maxim
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maxim#2668
- Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
Já to miluju aury a vengenance a další ale moc se mi nelíbí to že nevim jestli je to běloch snědoch nebo černoch
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
Ahojte, potreboval by som poradiť ohľadom skillu Smite, mám 2 otázky:
1. Ovplyvňuje rýchlosť úderu štítom aj IAS na zbrani, Či sa zohľadňuje len základná rýchlosť zbrane, IAS na výbave a Fanaticizmus?
2. Toto citujem z webu (Do útoku štítem nebudou zahrnuty tyto škody: škody na zbrani, procentní zvýšení škody na zbrani, + Min/Max Damage, +% Damage to Demons/Undead), moja otázka je či sa tieto škody berú započítajú z výbavy napr. XX % damage to demons s Laying of hands a XX% ED napr. z Fortitude?
1. Ovplyvňuje rýchlosť úderu štítom aj IAS na zbrani, Či sa zohľadňuje len základná rýchlosť zbrane, IAS na výbave a Fanaticizmus?
2. Toto citujem z webu (Do útoku štítem nebudou zahrnuty tyto škody: škody na zbrani, procentní zvýšení škody na zbrani, + Min/Max Damage, +% Damage to Demons/Undead), moja otázka je či sa tieto škody berú započítajú z výbavy napr. XX % damage to demons s Laying of hands a XX% ED napr. z Fortitude?