Nejzábavnější build
Moderátor:Dark_Deamon
jen base dmg stitu bude skoro jednou tolik, celkove to sice bude o neco vic ale 2x ne, jinak uplej hoz chce 142 str a 68lvl.
jak poznat ze neni elite ... no u pala stitu je to dost snadny, vsechny elitni maji prumernej smite dmg 46 (sacred rondache ma o neco vic ale o moc ne )
jak poznat ze neni elite ... no u pala stitu je to dost snadny, vsechny elitni maji prumernej smite dmg 46 (sacred rondache ma o neco vic ale o moc ne )
Re: Nejzábavnější build
Ok, takze si musim najit zaklad, ne primo unikat. To me nenapadlo. Dekuju za rady, uz se tesim jak je vecer ztriskam na hromadu
EDIT: mam 86lvl a str bude myslim taky dost. Takze np.
EDIT: mam 86lvl a str bude myslim taky dost. Takze np.
Tak ono těch 142 str co to chce není zas tak moc. A jestli máš nějaké trochu slušnější brnění tak bys to určitě měl mít...
Já bych nic neupoval. Bůh ví, jestli těch skoro 150 síly máš (teď nevim přesně, musel bych se číhnout) a těch 20 dmg tě už zase nevytrhne. Přeci máš nějaké ty body v Holy Shield, to by mělo dát ranec. Kdyžtak mu hoď do pracky "Black" (Thul + Io + Nef) a hned získáš ňáký to cb a musíš ho položit. Hlavně si ho nastrkej k trůnu, ať s nim nelítáš po celý místnosti. Smite odhazuje, ale to asi víš. ;-)
Ono asi bude stacit kdyz si misto toho Wizardspiku vemu neco do pazoury co mi prida attack rating. Ale kdyz bude str tak si ho upgradnu, to samo.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
smite nepoužívá attack rating, trefí se vždy (ale dá se blocknout, jako každý phys dmg), spíš si vem něco s +skilly... (o rede a griefu nemluvim)
edit: ach tak, ty nejsi pure smiter...
edit: ach tak, ty nejsi pure smiter...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Pakodlak píše:Ono asi bude stacit kdyz si misto toho Wizardspiku vemu neco do pazoury
Drakesis píše:Kdyžtak mu hoď do pracky "Black" (Thul + Io + Nef) a hned získáš ňáký to cb a musíš ho položit.
Tak se po vikendu hlasim. Achmel lehnul, ani u toho moc nedrzkoval. Podarilo se mi tu partu roztrhat a pozabijet postupne. Velke diky patri zoldakovi, protoze tam udelal asi nejvetsi kus prace. Stit sem upgradnul na zakrarum, ale stalo to jeden lvl a jeden charm se str v invu. 142 str je opravdu na hammerdina dost. Ted davam smitem cca 700 (s aurou) coz je oproti 7000 kladivem slabota, ale s tim asi nic neudelam. Diky vsem za rady.
no grief na switchi s tim udělá dost
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Pro mě zatím nejzábavnější Sorca jako blizzna...
a jak je zábavná když potkáš cold immune??
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
to pak samou zábavou umře
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Teleport pryč a jedeš mrazit neimuní.hami píše:a jak je zábavná když potkáš cold immune??