Nejzábavnější build
Moderátor:Dark_Deamon
nejzábavnější je asi hammer...ale blizz/fb soska je taky dobrá
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
Re: Nejzábavnější build
Pakodlak : já sem šel baala zabít s kámošem, ale myslim že by se to dalo vyřešit (krom toho smite) pomocí redemption. To co žoldák zabije hned spálit a samozřejmě vše v lokaci spálit než se vyvolají
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Hami: problem neni s mrtvolama nebo s kostrama. Problem je s tema velkejma mumiema, ty nezabiju. Kostry zametam kladivem a kdyz se povede od zoldaka freze aurou je zamrazit tak se rozsypou a uz nevstanou.
Smite jsem zkousel, ale boss (Achmel the Cursed) si dal cte noviny a obcas mu uberu trosku. Ale nevyrovna se to dmg kdyz na me dejchne. To je smrad ze by jeden pad. I s concentration aurou jim proste skoro nic nedelam.
Ani nejdou odvest nekam pryc jako se to muze s posledni vlnou, takze je musim nejak zabit. Jde mi o to jestli mam ten smite vymaxovat, nebo to pujde jinak. Ale asi do nej par bodu dam. A pouzivat predpokladam furt s concentration.
Premyslel jsem jeste o holy fire aure, ale to je asi slabsi.
Smite jsem zkousel, ale boss (Achmel the Cursed) si dal cte noviny a obcas mu uberu trosku. Ale nevyrovna se to dmg kdyz na me dejchne. To je smrad ze by jeden pad. I s concentration aurou jim proste skoro nic nedelam.
Ani nejdou odvest nekam pryc jako se to muze s posledni vlnou, takze je musim nejak zabit. Jde mi o to jestli mam ten smite vymaxovat, nebo to pujde jinak. Ale asi do nej par bodu dam. A pouzivat predpokladam furt s concentration.
Premyslel jsem jeste o holy fire aure, ale to je asi slabsi.
tak u hammera mas prece maxly hs tak smite staci i 1 bod, nejakej elitni pala shield a musi padnout, kdyz se rychle regeni tak neco a pmh a nerikej mi ze ani pak ho nedas ...
Přesně pamatuju, že sem to hrál na max HS a nějaký body (cca 5) ve Smite a pak s Conc aurou dává celkem solidní šlupky... Navíc když nahodíš Life tap tak se skoro nedá umřít a časem ho umlátíš.
Kicka je podla mna zabavna, sice som s nou nedohral ani nightmare . Ale hlasoval som za druida, windlord je proste u mna jednička
"We have long lain dormant, and the time to play has come. After our long wait, we are filled with great hunger. Soon, now, we shall feed..."
a pro ten smite si dát do invu eště grief a musí to jít
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
hame: ale tak prehanet to snad nemusime, precejen delat grief u hamera jen proto aby sme mohli sundat jednu priseru o neco rychleji je snad trochu zbytecny
Tak jsem si zvednul smite na 10 a s HS davam za 500. Tak to vecer zkusim az prijdu z prace. Ale prijde mi to slabe
Zakarum.kojot píše:A jakej máš štít?
jestli je tim myslenej hoz tak se nabizi otazka jestli je uplej nebo ne (Gilded Shield nebo Zakarum Shield)
Uplnej? Je to Herald of Zakarum, guilded shield.
takze ma smite dmg 20-28 po upgradu na zakarum shield ma 46-46
"Elite verze brnění
Přísady: 1 Ko runa + 1 Lem runa + 1 Perfect Diamond + Exceptional Unique brnění"
"Elite verze brnění
Přísady: 1 Ko runa + 1 Lem runa + 1 Perfect Diamond + Exceptional Unique brnění"
Hmm, to me vubec nenapadlo. Smite tam ma cca 20 dmg. Takze si ho muzu vylepsit aniz by ztratil ty vlastnosti co ma a jenom mu to prida dmg? Vylepsim vlastne jen ten zaklad a staty se nehnou?
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
bacha na requierments...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
zmeni se jen zaklad na zakarum shield, magicky vlastnosti zustanou, zmeni se defenze, smite dmg a pozadavek na silu a lvl
Určitě di do toho. Damage Smitu se ti podstatně zvýší. A zvýší se i defense. Akorát ,jak už tady psali přede mnou, tak musíš dávat bacha, abys ho pak unesl.
No, a jak mam vedet ze to neni elite, kdyz je razenej ve class special.
http://diablo2lod.diablo3.cz/predmety-u ... ladin.html
Dokud sem to sem nenapsal tak sem nevedel ze to jde jeste vylepsovat.
Pokud odhaduju spravne, tak celkova dmg se zvetsi jednou tolik.
http://diablo2lod.diablo3.cz/predmety-u ... ladin.html
Dokud sem to sem nenapsal tak sem nevedel ze to jde jeste vylepsovat.
Pokud odhaduju spravne, tak celkova dmg se zvetsi jednou tolik.
Je to tady: Gilded http://diablo2lod.diablo3.cz/predmety-e ... ields.html
Zakarum shield http://diablo2lod.diablo3.cz/predmety-e ... ields.html
A dmg ti vzroste z 20-28 na 46-46
Zakarum shield http://diablo2lod.diablo3.cz/predmety-e ... ields.html
A dmg ti vzroste z 20-28 na 46-46