Takže smůla

BTW. já Hellfire ani nehrál :o
Mno, tak to bych chtěl vidět!Wintader píše:Já měl variora a dodělal sem to snim na poprvý v kuse asi za 5hod.Další hru sem už nechctěl protože mě to nabavilo a u kámošem sem pak viděl Diablo II tak sem si ho asi tejden potom koupil a hraju ho do ted cca. 3roky
Kupříkladu takový Griswold... takový to byl klaďas a udělali z něj zombíkaPatrick04 píše:Ale ty povídky se mi líbí a dobrý je když se z D2 vrátíš na D1 a teď ty postavy znáš a víš co se s některejma stane je to taková nostalgie
No já bych to viděl tak, že démoni vtrhli do Tristramu a začali plenit a zabíjet (chudák Wirt, s dřevěnou nohou daleko neutekl) - někteří včas prchli (počítám, že čarodějka Adria se někam teleportovala) a někteří byli zajati, jelikož věděli příliš moc na to, aby byli zabiti (Decard Cain). No a Griswolda vybrali mezi mrtvými a oživili ho, aby jim sloužil a bránil vesnici před takovými, jako jsme my (hrdinové Diabla 2). Jako kovář měl hutné tělo a pořádnou sílu, takže okořeněn o nějaké ty enchanty a resistence, stal se z něj buchérWintader píše:By mě zajímalo jak.Jestli se přidal sám nebo ho přetáhli.