ne promiň, jsem to tak nemyslel
zrouna Webwidow se nachází tuším v patchi 1.07 či ako sa to volá. Nicméně pěti roky jsem měl na mysli soustavné hraní, to znamená projdutí pekla 1-3 týdně. Tím jsem chtěl naznačit, že si alespoň rámcově uvědomuji sílu SVÉHO Warra.
dobře si pamatuji na prémiéru diabla, a zároveň rozumím tvému rozhořčení nad mým výrokem

, že tomu nesmíš věřit. Ano jsi v tomto dál než já, protože ani na takovouto podobu webových stránek se nezmůžu. Hrál jsi multiplayera dál, než kam já se kdy odhodlal. Uvedl jsem opravdu patchové unikáty, ale i tak mi chybí dreadjudge.
btw díky za Jarulfa

Bude to opět vypadat jako chvástání, ale já si už zavedl svoji databázi, ze které jsem chtěl čerpat pro případné další zpracování formou webu. hmm, nechci říct, že to je zbytečná práce, ale tak trochu pozdní
Ale Opravdu mě překvapilo striktní zařazení unikátů Shadowcrowa i shadowdrinkera. Tím jsem chtěl naznačit to věření nevěření. Horror captain Shadowdrinker i dark one sword Shadowcrow se nacházejí buď v pátém, anebo v šestém patře. Tys je potkával v pětce, a protože o tom píší i všichni, tak to tak je... Jenže to není vtip

A navíc jsem nikde nenašel informaci o kostlivci The Kotcherou...
Jo mimochodem dám sem díky této diskusi nové téma