Zdravím... Mám do školy udělat referát o Diablu obecně a nevím, kde začít. učitel nechce jak se hra hraje atd. spíš ho zajímá historie, jestli se dají kupovat zbraně za pravé peníze atd.
Poradíte mi?
Předem Dík.
Referát
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Referát
Poradím ti jedině tak projít si www.diablofans.cz , www.diablofans.cz/diablo2lod/ a něco si přečíst zde na fóru i o jedničce. To, co tam hledáš, najdeš 100%.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
coze referát do školy o hře? to slyším poprvé . Na co to máš?
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Doporučuju přečíst http://www.diablofans.cz/604-behind-the ... dalsi.html
Apríl byl včera nebo kdy?
Jinak dostáváš ode mě +1 internet.
Jinak dostáváš ode mě +1 internet.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
A proč si to jednoduše nezahraješ, za pár hodin to máš protočený, zabavíš se, užiješ si, zahraješ si jednu z nej her a pak napíšeš přiblbý referát. Buď rád že se nemusíš dívat z okna a pak popsat 5 stran o tom co se dělo na parkovišti před tvým barákem
R.I.P. 27.3.2014