Rozjel sem si Diablo 1 (bez hellfire a po singleplayer) a po - až směšně - lehkém prolítnutí hrou s kouzelníčkem (chain/FB/manashield) jsem se rozhodl přiostřit s obtížností a udělat hru surovou, jak to umí warrior.
Měl bych pár otázek, na které možná (moc na to nesázím) dostanu odpověď od někoho, kdo na "dědečka" D3 nezapoměl...
Nejdřív jsem hrou prolítl až k 10. lvlu a tam sebral Anvil of fury... dostal dobrej meč ale i s ním mi hra přišla celkem obtížná, tak jsem šel na hru od znovu (se stejným charem) a s tím, co jsem našetřil (a že jsem člověk, co křečkuje) jsem si koupil pěkný věci... armor s 46 armor a 150% k armoru. Shield 19 AC a 44 light rez + 46 life. A meč 1-12 dmg 26% AR, +-80% dmg a 30 str.
Procházím si tak hrou a pomalu se blížím zase blíž a blíž k diablovi. Ale když ještě v katakombách našel potvory, co nelehnou na jednu ránu, pomalu se bojím hellu (13-16 lvls). Měl bych zkoumat Grizwolda a Wirta po lepší zbrani? King's sword of haste v bastardu by nebyl špatnej, ale rád bych ho našel ještě v tomhle životě.
Máte někdo zkušenost, jak často se u nich dá najít? Aspoň king's sword v bastardu/broadswordu s jakoukoliv příponou... ?
Nebo se strachuju zbytečně a měl bych zkusit tam zajít? Hraju si podle vlastních pravidel (jakoby HC), že když jednou umřu, beru postavu jako selhání a nejdu loadnout na poslední pozici...
Případná odpověď mě potěší dvojnásob, že je někde blázen/blázni, co to hrajou pořád