Diablo 1 Hadcore (Broxigar - Warrior)
Zdar Lorde
Sucuby sux. To je znama vec. A peknej Obsidian shield of the Tiger je dobry mit v invu. Idealne full statovej
OT: Ted sem zacal zase hrat (z nudy z Wowka) dvojku a videl sem te na chatu, tak sem si rikal jestli ses to ty.
Sucuby sux. To je znama vec. A peknej Obsidian shield of the Tiger je dobry mit v invu. Idealne full statovej
OT: Ted sem zacal zase hrat (z nudy z Wowka) dvojku a videl sem te na chatu, tak sem si rikal jestli ses to ty.
Re: Diablo 1 Hadcore (Melissa - Rogue)
Já hraju jenom takhle. Nejdál jsem dotáhl plecháče na level 45 aniž by chcípnul. Ale pak jsem blbě zdechnul. Jinak v reálným životě taky chcípneš jenom jednou, takže co...
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Po nějaké době jsem dostal chuť i já na první díl naší oblíbené ságy. A jak jinak než že šlo HC multiplayer styl. Je to slabá hodina, kdy jsem pohřbil svoji tulačku. Nebyl jsem schopen ani za mák projít 15. patro, kde mi konečnou vystavili Azuroví draci. A to jsem všechno vyčistil na jeden zátah dával si to celkem v klidu. Prostě mi tam chyběl nějaký parťák, který by mi kryl záda a odlákal ty mrchy od těla.
Při svém putování jsem narazil na jednu zajímavou hůl a hned jsem si vzpomněl na zdejší zmínku o Ironman stylu. Tímhle by asi nepohrdla žádná družina.
Při svém putování jsem narazil na jednu zajímavou hůl a hned jsem si vzpomněl na zdejší zmínku o Ironman stylu. Tímhle by asi nepohrdla žádná družina.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
ne ty by se z ní podělaly
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak po odmlce opět aktualizace, Diablo padnul mrtev, aniž bych při tom se svojí zlodějkou položil život
Nyní otázka pro ty zkušenější - jak je možné začít hrát na obtížnost Nightmare?
Nyní otázka pro ty zkušenější - jak je možné začít hrát na obtížnost Nightmare?
Nevím to jistě (v nejbližší době mě to ale čeká), ale myslím, že si posbíráš věci poházené po Tristramu (aby nezmizely) a dáš New Game - Nightmare... Ale nevím, zatím jsem hrál jen D1 bez Hellfire (1 obtížnost)...
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
New game jsem dal, výběr obtížnosti ale k dispozici nebyl. Zkusil jsem teda vejít do dungu a cvičně zabít pár potvor a lehaly rychle, takže NM to určitě nebude.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Postava z SP teda defacto do MP přenést nejde ? Je-li tomu tak, v tom případě dohráno
Děkuji za vaši přízeň
Děkuji za vaši přízeň
není dohráno
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f=24&t=3624
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f=24&t=3624
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
No super tim líp Díky za tip chlape
Já to říkal, jen jsem si neuvědomil, že když v D1 mluvíš o obtížnostech tak nemáš HellFire..
BliiNky: neni zač
jinak přeji hodně zdaru - night možná projít pude ale hell/hell napoprvý asi nedáš
budeš muset dát new game a potrénovat
jinak přeji hodně zdaru - night možná projít pude ale hell/hell napoprvý asi nedáš
budeš muset dát new game a potrénovat
ahoj vsici :o) tak jsem zacal hrat zase D1 na HC takze jedna smrt a konec jedu wara zatim mam 10lvl, je to uplne jina hra nez kdyz by clovek mohl umrit a jed dal :o) dik za typ...
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 1 Hadcore (Broxigar - Warrior)
Tak moje zlodějka dnes odpoledne odešla do věčných lovišť. Zvláštní. Obtížnost Nightmare - třetí poschodí. Hru jsem řádně zaescapoval a zapnul internet, abych si něco našel. Alt+tab zpátky do hry a já koukám - dead. Zvláštní.
Každopádně rozjíždím novou postavu - Warriora- a abych nedělal bordel, jeho postup budu psát do tohoto topicu.
Každopádně rozjíždím novou postavu - Warriora- a abych nedělal bordel, jeho postup budu psát do tohoto topicu.
když schazuju, vždy lezu do města
snad se ti to příště nestane
u wara to chce hodně dex. aby ten trouba aspoň trochu blokoval
nejmíň (nic) dávam do magie
dex je potřeba, síla má vysokej limit a elixíry vitality se nedaj kupovat
snad se ti to příště nestane
u wara to chce hodně dex. aby ten trouba aspoň trochu blokoval
nejmíň (nic) dávam do magie
dex je potřeba, síla má vysokej limit a elixíry vitality se nedaj kupovat
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Butcher mrtvej, prolezlý vše do čtvrtýho patra včetně.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tak co BliiNky Jak to jde Hraješ pořád
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
To víš, jen to není pravidelná záležitost, vždycky se musí čekat na správnou náladu. Ta když přijde, to pak stojí za to