Marvel Heroes
Těšíte se na tuhle hru? Já velmi. Včera jsem viděl na streamu gameplay Hulka, prostě bomba.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... h7mDn70RmQ
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... h7mDn70RmQ
-
- Wraith
Re: Marvel Heroes
Teším sa aj ja,pracuje na tom jeden z hlavných vývojárov Diabla 2,vyzerá to ako pecka 

- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ironman to jisti.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Byl jsem v jednom Beta víkendu a řeknu vám, že je to bomba
jenom ty ceny za koupení nových charů jsou šílený 

- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
vypadá to dobře, bude tam RMAH? 

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jak jinak.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Postavy jdou snad "najít" ve hře. Absolvoval jsem open-beta víkend za Hulka a jsem zcela unešen z možností destrukce jak nepřátel, tak hlavně objektů, zejména pokud se prochází nějakými vojenskými základnami či laborkami. Postava Hulka je skutečně brutální, je to tvrdá fyzická likvidace všeho v okolí.
maká na tom hlavni vyvojar d2 (myslim toho lůzra co od d2 zmršil vše na co sáhl), jasny uspech zarucen like hellgate 

A potom sa cudujes, ze ti niekto povie nieco skarede a este sa urazas 

Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
-
- Wraith
Tak určite dokázal v živote viac než ty. A tá hra bude dobrá takisto ako Hellgate,keď sa to nepáči tebe tak si hraj iné hry..
Jemu jde stejne jenom o provokace.
Takove komentare nemuze psat clovek se zdravym rozumem.
Takove komentare nemuze psat clovek se zdravym rozumem.
Jen si urážejte pánové, ten hellgate byl totální fail to je fakt, takže asi je celkem logické se vyhýbat ostatním hrám, které ten lůzr zpatlá dohromady...
už vidím jak to dopadne, bude to tragická hra, kterou po pů roce nikdo nebude hrát, prodělá i kalhoty, bude muset zavřít servery, aby aspon neco vydelal tak hru prodá korejcům, sám z frustrace obviní ostatní vývojáře z neúspěchů, rozvrátí celé studio, které pak opustí, načež začne dávat interview jak by hru udělal lépe, f*ck that looser
Ergo, ruce pryč od tohoto.
už vidím jak to dopadne, bude to tragická hra, kterou po pů roce nikdo nebude hrát, prodělá i kalhoty, bude muset zavřít servery, aby aspon neco vydelal tak hru prodá korejcům, sám z frustrace obviní ostatní vývojáře z neúspěchů, rozvrátí celé studio, které pak opustí, načež začne dávat interview jak by hru udělal lépe, f*ck that looser

Ergo, ruce pryč od tohoto.
-
- Wraith

Je to jen názor, když se ti nelíbí je to tvoje věc, můžeš to vyvracet, můžeš polemizovat, všichni víme jak hellgate dopadl a jak asi dopadne marvel heroes, ale proč mě napadáš a urážíš moji inteligenci to nechápu.
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Vyzera to dobre. Nevedel som o tejto hre, mohla by to byt jedna z tych co budem chcet hrat. Uz Will Wright ukazal, ze urobit dobre akcne RPG v style Diabla je strasne tazke. Take, aby ho ludia radi hrali znova a znova, to sa podarilo len ludom, co maju nieco spolocne s Diablom. Takze by to mohla byt kvalitna hra. Hellgate bola dobra hra, remeselne dobre zvladnuta. Co ju tahalo ku dnu, bol strasny design a spracovanie. Takze uvidime, ale najlepsi sa mi zda Ironman. Predsa len, technika ponuka vela moznosti.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Hra již vyšla, zkoušel to někdo, má cenu tahat klienta?
Zkousel jsem to chvili,jsem na konci 2.kapitoly,zatim hrozne lehke,hodne stereotypni,protivnici maji stejne animace(hydra,gangsteri naprosto shodna animace)
Mohl jsem si vybrat z 5 postav,ale z tech ktere nechci !!!!!!,ostatni se odemykaji bud za penize a nebo z dropu.
Skilly mohli byt lepsi,druhu gearu taky mohli udelat vice.
Bossove nic neumi je to jen lepsi trash s vice hp.
Kdyz jsem to hral vcera,tak jsme mel strasne lagy a fps dropy,pravdepodobne to bude mit mizernou optimalizaci.
Zatim to vypada na to,ze to zachranuje akorat Marvel universum,snad se to v dalsich kapitolach zlepsi.
Mohl jsem si vybrat z 5 postav,ale z tech ktere nechci !!!!!!,ostatni se odemykaji bud za penize a nebo z dropu.
Skilly mohli byt lepsi,druhu gearu taky mohli udelat vice.
Bossove nic neumi je to jen lepsi trash s vice hp.
Kdyz jsem to hral vcera,tak jsme mel strasne lagy a fps dropy,pravdepodobne to bude mit mizernou optimalizaci.
Zatim to vypada na to,ze to zachranuje akorat Marvel universum,snad se to v dalsich kapitolach zlepsi.
Tak na to prdim, Brevik zas nezklamal 

az to budete niekto skusat popripade hrat aspon tyzden , napiste sem postrehy
Dik
Dik