Sim City 5
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Mnoo, já jako historicky velký fanda již od prvního dílu se nemohu dočkat. Svěm zvědav na on-line mod a vůbec, jak se toho chopí . Ještě někdo se cítí interesován touto hrou? Třeba uděláme společnou konglomeraci
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Re: Sim City 5
Ja som si preobjednal pod stromcek, a aspon podla videi to vyzera velmi dobre. Najviac sa mi paci vybudovanie vodovodnej siete(alebo jak to mam nazvat), teda zasobovanie vodou z podzemnych lozisk. To je take pekne hracske
Edit: Kto si chce precitat nieco o hre, nech necita negativne uzivatelske recenzie. To je to iste ako pri Diable 3. Ludia nehodnotia hru, ale jej multiplayerove funkcie, a politiku distributora.
Edit: Kto si chce precitat nieco o hre, nech necita negativne uzivatelske recenzie. To je to iste ako pri Diable 3. Ludia nehodnotia hru, ale jej multiplayerove funkcie, a politiku distributora.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Fru-fru
- The Butcher
Mno nic, jsem ve hře, kdyby chtěl někdo rozjet město ve společném regionu, dejte vědět PM a domluvíme se. Případně nick na originu mám Frufrak...
Zatím se bavím, je to o poznání těžší než 4ka, kde prostě udělat big city a mít zelený čísla nebylo nic těžkého..zde se člověk i musí snažit;-)...zatím 12,5k obyvatel a rostu;-).
Těším se na společnou hru a vzájemnou kooperaci.
Zatím se bavím, je to o poznání těžší než 4ka, kde prostě udělat big city a mít zelený čísla nebylo nic těžkého..zde se člověk i musí snažit;-)...zatím 12,5k obyvatel a rostu;-).
Těším se na společnou hru a vzájemnou kooperaci.
Hej ! Fru-fru jak to vypada ze servrama ?Jede to uz stabilne ?! jsem dneska cetl tolik clanku o tom jak je to opet internet only.Mam strach aby nevypnuli treba servry ci vubec jak to jede po tomto mode.Tezce vaham nad koupi teto hry Milujem budovatelske strategie az po Tropico 3,Cities xl a samozdrejme SIMCITY.
- Fru-fru
- The Butcher
Čau, stabilně ještě ne, ale už 3xnásobili počet serverů..Zatím to stále nestačí,ale třeba včera večer jsem hrál od 18h do 22h bez problémů.. Dneska už jsem taky hrál...připojit se dá, ale na jistotu to není.
Zde je ofi vyjádření : https://www.facebook.com/notes/simcity- ... 1826220797
Jinak vše frčí krásně. Po víkendu mají být nové servery, tak uvidíme:-), ale zprovoznit to musí, takže bych se ničeho nebál Jsme přece zvyklí z Diabla ;-)
Zde je ofi vyjádření : https://www.facebook.com/notes/simcity- ... 1826220797
Jinak vše frčí krásně. Po víkendu mají být nové servery, tak uvidíme:-), ale zprovoznit to musí, takže bych se ničeho nebál Jsme přece zvyklí z Diabla ;-)
Okey tak ja jeste nakej den pockam a pak si prectu aktualni recenzi jak to vypada :-)
Hele a jak je to s tema verzema.Ja jsem slysel ze je potreba si koupit DELUXE verzi abych tam mel vsecko a nemusel dokupovat DLC.Jenze toho se bojim stejne ze zase EA me bude tlacit do microtransakci kvuli novym vecem :-(
Mam dilema jestli ANO 2070 a nebo SIMCITY :_( ( dilema mam jenom kvuli EA)
edit : TAK TO MAM DOMA !!!!!! :-D nedokazal jsem odolat :-D Kdyztak me na Originu najdes pod Esopesso
Hele a jak je to s tema verzema.Ja jsem slysel ze je potreba si koupit DELUXE verzi abych tam mel vsecko a nemusel dokupovat DLC.Jenze toho se bojim stejne ze zase EA me bude tlacit do microtransakci kvuli novym vecem :-(
Mam dilema jestli ANO 2070 a nebo SIMCITY :_( ( dilema mam jenom kvuli EA)
edit : TAK TO MAM DOMA !!!!!! :-D nedokazal jsem odolat :-D Kdyztak me na Originu najdes pod Esopesso
Já o tom taky uvažoval, jenže levné to zrovna není a nechce se mi dávat za něco co vydrží chvíli. Jak to vypadá s hratelností? myslíte že tam bude pořád co dělat? Taky jsem někde četl, že EA kvuli problémům se serverama nějak hru dost osekala, aby jim to nědělalo problémy, protože to hraje víc lidí než plánovali.
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Prec dali rebricky, niektore achievementy(uspechy), najvyssiu rychlost hry a asi este par veci. Ze vraj len docasne. Inak sa mi zda ze je tam vela priestoru pre dlc, do ktorych nas urcite budu tlacit. kedze je to online only.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Tenhle styl se mi fakt nelíbí. Navíc nikdo neví jak ty servery dlouho pojedou. Hra vypadá hezky ale tyhle jejich obchodní praktiky a online only mě odrazují od toho si to koupit.
No zatim se to hraje paradne.Upgrady jsou tam dost dobre udelany (budov,silnic atd... ) Zatim se mi to libi,tech DLC se bojim ale myslim ze i bez toho se to bude dat hrat.S kamosem propojeny mesta.Engine krasny,grafika paradni a udrzet ekonomiku neni zas tak lehke :-)
zatim odehrany 3hod a zadnej pad,server mi nelagoval takze nemam co vytknout zatim.
Edit : ja doufam ze v nakym patchi postupem casu pridaj singleplayer - to internet only se mi taky nelibi moc ale u dia to je to sami bohuzel :_(
zatim odehrany 3hod a zadnej pad,server mi nelagoval takze nemam co vytknout zatim.
Edit : ja doufam ze v nakym patchi postupem casu pridaj singleplayer - to internet only se mi taky nelibi moc ale u dia to je to sami bohuzel :_(
- Fru-fru
- The Butcher
Já mám limited edition, která mi dává nějaké blbosti navíc, nic nutného. Koupena krabicovka
Pak existuje digital deluxe, kde jsou navíc eifelovka, Braniborská brána a ještě něco. Tyto věci lze za 10E koupit. Potřeba k ničemu nejsou, jedná se jen o to, že Vaše městečko se začne měnit celé designem podle těchto věcí (Francie, Německo).
Jak moc to drží člověka u hraní je otázka. Je tam několik směrů vývoje města, takže pokud jsi člověk co chce rozjet město na těžbu a průmysl, tak máš první scénář,potom obchod, kasina, turisti...je toho dost. Ale nekonečné to nebude...Prostě budovatelská klasika...však to všichni známe.
Jinak servery se zdají každým dne dostupnější a stabilnější...Teď jsem se připojil na první spuštění... Jak bylo psáno výše,omezení některých fcí je dočasné. Jinak jak dlouho toho nechají spuštěné je otázka, myslím, že fanoušků je dost, a bude datadisk a tak..oni to chvíli udrží, v nejhorším u takovéhle hry udělají offline patch a bude :-). Ale samozřejmě hádám...a věřím ;-)
To esopeso:
Najdu si to, třeba se na další města domluvíme do stejného regionu, teď mám jedno rozjeté, tak bych ho rád dotáhnul do nějakého zajímavého stadia.
Pak existuje digital deluxe, kde jsou navíc eifelovka, Braniborská brána a ještě něco. Tyto věci lze za 10E koupit. Potřeba k ničemu nejsou, jedná se jen o to, že Vaše městečko se začne měnit celé designem podle těchto věcí (Francie, Německo).
Jak moc to drží člověka u hraní je otázka. Je tam několik směrů vývoje města, takže pokud jsi člověk co chce rozjet město na těžbu a průmysl, tak máš první scénář,potom obchod, kasina, turisti...je toho dost. Ale nekonečné to nebude...Prostě budovatelská klasika...však to všichni známe.
Jinak servery se zdají každým dne dostupnější a stabilnější...Teď jsem se připojil na první spuštění... Jak bylo psáno výše,omezení některých fcí je dočasné. Jinak jak dlouho toho nechají spuštěné je otázka, myslím, že fanoušků je dost, a bude datadisk a tak..oni to chvíli udrží, v nejhorším u takovéhle hry udělají offline patch a bude :-). Ale samozřejmě hádám...a věřím ;-)
To esopeso:
Najdu si to, třeba se na další města domluvíme do stejného regionu, teď mám jedno rozjeté, tak bych ho rád dotáhnul do nějakého zajímavého stadia.
Hraji s kamosem prave v jedne mapce a zatim to slape :-) 15K obyvatel on 50k :-D jedu pomalu ale zabava jak cyp a ten zrout casu ?! Neuveritelne u techto her :-D hodime pak screeny :-)
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
Taky uvažuju o této hře, ale nejradši bych to testnul na nějaké demo verzi. Je nějaká? Nedaří se mi nic najít..
Rád bych poradil ale demo jsem sam nehral ale uz je warez myslim od reloadedu :-D
- Fru-fru
- The Butcher
jj, bohužel jsem demo nikde neobjevil. Viděl bych to tak, že si byli natolik jisti popularitou a hypem okolo, že se na vydání dema vybodli.
Takže včera testovano s Fru-fru šlapeto dobře už :-) hledám další Starosty do OKRESU :-)
- Fru-fru
- The Butcher
Ano ano, funguje to, ale stále s rezervami, plná funkčnost všech serverů je ještě nějaký ten den daleko. Jako zahrajete si už kdykoli, ale nikdo Vám neslíbí, že na Vašem oblíbeném serveru. S tím je spojen problém, že okres a v něm Vaše město je vázáno právě na konkrétní servery, tedy pokud budete hrát na jiném serveru, tak s k městečku nedostanete a budete muset hrát jiné, případně založit nové. Přiznám se, že tohle řešení mi přijde nešťastné...tak už aby vše bylo optimalizováno.
Tak já jen tak malé info pro nedotčené co se zajímají ;-).
Tak já jen tak malé info pro nedotčené co se zajímají ;-).
Doufam Fru ze se nam Okres povede :-) vcera rozehrano v 5ti myslim ? :-D porad nemuzu prijit na to jak delat printscreeny :-(
Edit: na Originu mam nick Esopesso kdyby jste chtel nekdo do okresu tak dejte vedet.
Edit: na Originu mam nick Esopesso kdyby jste chtel nekdo do okresu tak dejte vedet.
Takže pánové docela dobrej KAUF :-)
https://help.ea.com/article/simcity-something-extra
Jestli jsem to správně pochopil tak máte ještě možnost :-)
https://help.ea.com/article/simcity-something-extra
Jestli jsem to správně pochopil tak máte ještě možnost :-)
Bral bych Dead Space 3, jen škoda že nemam Simcity koupený