LoL - League of Legends
Hrávate niekto túto hru ? Je to tzv MOBA, niečo ako Dota, narozdiel od doty sa mi to zdá jednoduchšie, pracujú na tom aj niektorí bývalí zamestanci Blizzu a mám taký pocit, že D3 sa tak trochu inšpirovalo týmto typom hier čo sa týka skillov a pod. (je to iba môj pocit )
Re: LoL - League of Legends
Já to občas hrávám. Podobnost s D3 je jednak zapříčiněná tím, že LoL = Dota = W3 = Blizzard = D3 ... a taky tím, že v té hře existují snad všechny druhy skillů a abilit na světě, které nějaký smrtelník dokáže vymyslet.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
ešte by som uviedol, že je to free hra a majú celkom dobre vymyslený systém mikrotransakcií tak aby hráči, ktorí si nič neplatia neboli znevýhodnení, za realne peniaze si kupujte nových hrdinov a skiny pričom hrdinov si môžete kúpiť aj za body, ktoré získavate hraním, či už výhrami alebo prehrami
Dota=D3?
Teď jsi urazil D3.
Teď jsi urazil D3.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
- damagedeath
- Zhar the Mad
To nenapsal, jen tam chtěl uvést určitou spojitost přes blizzard...
Já to pochopil, jen připomínám. ^^Wikipedia píše:The equal sign, equals sign, or "=" is a mathematical symbol used to indicate equality.
Jde mi o to, že na WC3 se rozplizla všude DotA a nikdo to už nehraje pro zábavu, jenom pro ranky, skill a takový blbosti. 95% všech založených her je DotA a pořádný mapy se nehrajou.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
Nedávno jsem to začal hrát...
Ok, opravuji svůj výrok: LoL ~ Dota ~ W3 ~ Blizzard ~ D3
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
lolko sem hral nebavilo mne to uprednostnujem dotu nic vic nic min
- damagedeath
- Zhar the Mad
Další krásné oživení staré debaty. Pokud reaguješ, tak s něčím smysluplným. Děkuji.
Osobne ho vubec nemusim. Ale tohle? Like a boss!
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
Jojo oce je boss :-) Agresivni silenec :-) Skoda ze SK nejsou tak dominantni v evrope (proklati Moscow 5 z ruska) :-)
To je sice pekne, ale diky tomu uz prohral nekolik dulezitych zapasu. M5 to je uz je jina kava. Ten jejich sileny teamplay dafuq ^^
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
Jn M5 to je neco :-D
"See hero, kill hero."
"See hero, kill hero."
Největší klasika LoLka:
Hotshot ma na tu hru absolutne nejlepsi nazory. Pan hrac.
Thats call calculation:D
Thats call calculation:D
HSGG je klasik. asi nejlepsi od nej je: http://www.youtube.com/watch?v=UVFbs_hAJrc
zacina to asi od pulky :-D
Nejlepsi bylo jak streamoval sam sebe jak spi na gauci :-D Nebo jednou si koupil novej gauc a sestavovali ho - mel sledovanost 20k viewers coz byva asi nejvic kdyz je spicka a hodne lidi sleduje streamy :-)
zacina to asi od pulky :-D
Nejlepsi bylo jak streamoval sam sebe jak spi na gauci :-D Nebo jednou si koupil novej gauc a sestavovali ho - mel sledovanost 20k viewers coz byva asi nejvic kdyz je spicka a hodne lidi sleduje streamy :-)
- rainbowdash
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nxinyourface#2901
Tvl osobně hotshota nenávidím, strašně arogantní jedinec . Každopádně mě mrzí, že češi okrem Neophyte nemají moc kvalitních teamů...
Streamuji denně na http://www.justin.tv/noxicek
TrollshotGG uz se trosku zlepsil byvavalo to mnohem horsi to stejny s Ocelotem z SK byval to strasnej troll a rager a ted uz je klidnej a i kdyz prohrava 0-20 tak moralne podporuje svuj tym :-)