Age of Empires
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
ani ne... už sem to zapoměl...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Re: Age of Empires
AoE 1:
To jsem paříval celkem často. Ještě dodnes mám někde originálku ! Ve stojánku pod písmenem A :-D takové legendární CD už
Jako hra to byla na tu dobu pecka.
AoE 2:
Mno jako když tehda byla 1 na svojí dobu pecka, tak tento díl taky. Neli ještě větší. To jsem hrál ještě častěji.
AoE 3:
U tohoto dílu jsem kejsnul v kampani v 3. misi myslím a už jsem se k tomu nevrátil. I když se na Internetu píše, jak je to dobrá hra (a asi i mezi váma, nevím nečetl jsem to ) .. mě osobně už tak nezaujala.
To jsem paříval celkem často. Ještě dodnes mám někde originálku ! Ve stojánku pod písmenem A :-D takové legendární CD už
Jako hra to byla na tu dobu pecka.
AoE 2:
Mno jako když tehda byla 1 na svojí dobu pecka, tak tento díl taky. Neli ještě větší. To jsem hrál ještě častěji.
AoE 3:
U tohoto dílu jsem kejsnul v kampani v 3. misi myslím a už jsem se k tomu nevrátil. I když se na Internetu píše, jak je to dobrá hra (a asi i mezi váma, nevím nečetl jsem to ) .. mě osobně už tak nezaujala.
- Lord_Sp
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordSp#2207
to asi bude tim že si prošel první 2
U 3.dílu mě grafika celkem i nalákala, ale hratelnost mě ne a ne nalákat. Jinak ragdoll nevypadal zle
Jedničku jsem hrával docela hodně.
Dvojku jsem skoro nehrál.
Trojku jsem si dodatečně asi před rokem koupil, ale nenadchla mě jako jednička ve své době. Asi to bude taky už věkem...
Dvojku jsem skoro nehrál.
Trojku jsem si dodatečně asi před rokem koupil, ale nenadchla mě jako jednička ve své době. Asi to bude taky už věkem...
...a stejně všichni umřem...
Já hrál hodně demo jedničky co si pamatuju. Neměl sem tehdy na hru peníze a ještě se tak nekopírovalo jak dnes. Měl sem hodně oblíbené ty hajhulácké děduly. Ještě si živě vybavuji jak překonvertovávali nepřátele.
A dvojka je best. Spousta ztrávenýho času. S mnoha britskými lučištníky sem byl takřka neporazitelný.
A dvojka je best. Spousta ztrávenýho času. S mnoha britskými lučištníky sem byl takřka neporazitelný.
Naposledy upravil(a) Horazon dne 11.09.2008, 19:22 hod., celkem upraveno 1 x.
"Indeed, current events may become past events, but always remember that there will, now and always, be future events in the future.”
Captain Obvious on the future
Captain Obvious on the future