webové online RPG
Znáte hry typu bitefight, tanoth a gladiatus? Co z toho hrajete? Já zkoušel tanoth a BF, ale nakonec jsem zjistil, že pokud do hry nestrkám real prachy tak si to moc neuziju.
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
Re: webové online RPG
Všechny to jsou sra**y. A hlavně sra**y od té samé firmy, dělá taky třeba Metin 2, nebo 4story, takový kardinální ho**a. :/
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
BF je na p*cu, kdyz se rozhodne nejaky 5ti lety dite s koupenym equipem ze si te bude zabijet, tak proste bude. A Metin 2 a tak sou sra*ky, ale muj kamos to hraje(nechapu) a dela tam GM za 5k/monthly takze na tom neco bude
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Jo, všechno jsou to úplné blbosti. Nenávidím ty hry, kde se mají každý den mačkat stejné odkazy a provádět stejné činnosti. Ale nedávnou jsem objevil jednu parádní hru v ruštině - One World.
Ode všech těch her se liší tím, že je to skutečně 'hrajete'. Je to jako Heroes of Might and Magic na internetu. Sami chodíte po mapě, bojujete s monstry nebo hráči (bojový systém je jako v HoMaM), hledáte poklady, očišťujete dungeony a učíte se skilly.
Hra je ale ještě ve vývoji a skoro všechny skilly jsou zatím nanic, chybí hodně itemů atd.
Ale je to zábava. Tedy pokud umíte číst rusky.
Ode všech těch her se liší tím, že je to skutečně 'hrajete'. Je to jako Heroes of Might and Magic na internetu. Sami chodíte po mapě, bojujete s monstry nebo hráči (bojový systém je jako v HoMaM), hledáte poklady, očišťujete dungeony a učíte se skilly.
Hra je ale ještě ve vývoji a skoro všechny skilly jsou zatím nanic, chybí hodně itemů atd.
Ale je to zábava. Tedy pokud umíte číst rusky.

Spellsword: Tak jsem na tu hru koukal a umět azbuku vážně nestačí. Rozuměl jsem asi jen "eto novaja onlajn igra" 

hh
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
No tak jo, uznávám - umět číst nestačí.
Ale při chození po mapě nic číst nemusíte. Navíc jsem objevil další gamesu - OverKings. Takové isometric3D, trošičku podobné Diablu.
Xatra:
smím vědět co znamená "hh"?

Xatra:
smím vědět co znamená "hh"?

Hi Hi 

Vypadá to slušně, určitě až bude ta hra hotová tak to zkusím, otázka je, jak s hratelností zamíchá model free2play(nemá to cenu hrát, když Vás zabíjí 5ti leté dítě s vybavením za prachy y Vy nemůžete nic-typický příklad:BiteFight)
Shakes a Fidget The Game.
http://s1.sfgame.cz/
Nejlepší webová hra, co jsem hrál. Opravdu parádní zábava a i bez peněz se to dá dotáhnout fakt daleko.
http://s1.sfgame.cz/
Nejlepší webová hra, co jsem hrál. Opravdu parádní zábava a i bez peněz se to dá dotáhnout fakt daleko.
O'rly.Bartyx píše:Opravdu parádní zábava
Všechno je to stejný a všechno to je trychtýř na prachy.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
hraje někdo http://www.sgwg.net
Asi rok, nebo možná i déle jsem hrál http://www.stargate-game.cz/
Je to dobrá hra, ale nechutnej žrout času ..a pokud člověk v té hře chce něco znamenat nebo se někam dostat tak to znamená sedět u toho nonstop 24. hodin a umět sakra dobře jedna s otatníma lidma...
Je to dobrá hra, ale nechutnej žrout času ..a pokud člověk v té hře chce něco znamenat nebo se někam dostat tak to znamená sedět u toho nonstop 24. hodin a umět sakra dobře jedna s otatníma lidma...
jojo taky jsem hrál ale sgwg mě baví víc, ač je to velmi velmi podobné
A žrout času? to mi povídej
Čas ve hře - 8 hodin 43 minut
Dnes - 3 hodiny 21 minut
A to ani nemám ministerskej post jako jsem měl to jsem tam byl i 12 hodin denně
EDIT: Zatím hraji přesně 2 dny. A to jsem toho na 3 roky nechal
A žrout času? to mi povídej
Čas ve hře - 8 hodin 43 minut
Dnes - 3 hodiny 21 minut
A to ani nemám ministerskej post jako jsem měl to jsem tam byl i 12 hodin denně

EDIT: Zatím hraji přesně 2 dny. A to jsem toho na 3 roky nechal
Jedna známá, vůdce, u toho strávila tak 20 hodin..jsou tam taky ty ocenění za čas strávenej ve hře?? ono se potom není čemu divit.

No to nevím, lognul jsem se po 3 letech a je tu dost změn, musel jsem si pořídit gold status, jinak by mě to po 3 hoďkách vykoplo, ale pomalu se šplhám mezi top10 závisláků a mezi top 10 spamerů
20 hodin
it is enough

20 hodin