Hearthstone
taky si to musíš aktivovat tu hru před tím na b.netu
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: Hearthstone
to už sem udělal
HS už je stáhnutý, ale furt to nemůžu hrát, dle Blizzu je nějaká prodleva mezi aktivací a možností hrát
HS už je stáhnutý, ale furt to nemůžu hrát, dle Blizzu je nějaká prodleva mezi aktivací a možností hrát
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Škoda, ze si to nepamatuji, ale jsem si jistý, že já hrál okamžitě... Ale nepamatuji si jediný problém. Všechno šlo jako po másle
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Hehe, tak mi od Blizzu došel do emailu key na tuto hru. Tož vyzkouším moc tomu naděje nedávám, ale kdoví.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
hele, já to dneska začal a je to super
ale mulťák dám, až budu mít odemčený všechny postavy
ale mulťák dám, až budu mít odemčený všechny postavy
je to zábavné, já občas lognu jen tak na jednu hru a končím po deseti partiích, ani to není těžký výhernost mám tak 50:50
- Fru-fru
- The Butcher
Jj, to tak odpovídá...ale jeden čas jsem blbě stavěl decky a to jsem měl snad výhernost jen 2:10 :-)...Teď už je to tak jak říkáš Ty...možná bych si fandil i na 60:40
Konečně sem dostal key
- Fru-fru
- The Butcher
GZ:-)...
mimochodem včera jsem neměl už sílu na D3HC a tak jsem přepnul na "chvíli" na HS a bylo ideální:-). Dal jsem arénu a z chvilky bylo 45 minut:-)
mimochodem včera jsem neměl už sílu na D3HC a tak jsem přepnul na "chvíli" na HS a bylo ideální:-). Dal jsem arénu a z chvilky bylo 45 minut:-)
Já hru vyzkoušel a není to můj šálek kávy ... nebaví mě to. Jsem to blbec měl někomu darovat.
jááá už chcu taky hrát
- Fru-fru
- The Butcher
To Heller:
Hmm, záleží jestli máš vůbec rád karetní hry. Pokud jo, tak se k bavení člověk prokouše. Začátky jsem taky neučúrával do trenek
To kolij:
Za chvilku určitě dostaneš taky. Vydržaj pijaner:D ...a když ne, tak někdy v prosinci už má být open beta, pokud se nepletu...
Hmm, záleží jestli máš vůbec rád karetní hry. Pokud jo, tak se k bavení člověk prokouše. Začátky jsem taky neučúrával do trenek
To kolij:
Za chvilku určitě dostaneš taky. Vydržaj pijaner:D ...a když ne, tak někdy v prosinci už má být open beta, pokud se nepletu...
To spíš vidím až na ten prosinec Dostal sem šecky Bety co jsem chtěl,ale až na tuhle. Z dlouhé chvíle sem si aj stáhl Duels of Champions, ale to není to pravé ořechové
neviete ze kedy by maly vydat open betu? alebo keby niekto mal beta key bol by som mu vdacny
Prej by měla být už tento měsíc...
Není možnáááááá teď mi taky došel key
- Fru-fru
- The Butcher
Pěkně, kdo si počká, ten se dočká;-)
Greetings Milan,
Welcome to the Hearthstone™: Heroes of Warcraft™ beta test for the Americas! We’re thrilled to have you join us! Your feedback will help us get the final touches in before the game is ready to launch!
Welcome to the Hearthstone™: Heroes of Warcraft™ beta test for the Americas! We’re thrilled to have you join us! Your feedback will help us get the final touches in before the game is ready to launch!
Neměli jste problém se stažením? Mě už zbývá posledích 250 mb a vždy to stáhne pár mb pak to zamrzne a po chvíli zase pár mega a zase... hledal jsem na battlenetu ale nic jsem nenašel...
Edit: Chvíli poté co jsem to tu napsal, tak se to normálně rozjelo a snad už budu hrát
Edit: Chvíli poté co jsem to tu napsal, tak se to normálně rozjelo a snad už budu hrát