oldschool - hry
-
- Quill Rat
Pozna tu niekdo Golden axe , Dyna , Ken 1,2,3,4,5,6 v skolke sme to parili jak o život .
Stare dobre časy ... iablo
Stare dobre časy ... iablo
Re: oldschool - hry
Manic Miner - plošinovka o 20 levelech
Chaos Engine a Alien Breed - parádní střílečky
Chaos Engine a Alien Breed - parádní střílečky
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
punisherd: znám
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Lord_Sp
- Wraith
- BattleTag:LordSp#2207
punisherd2: j nejvíc kena :-D
Lord_SP: punisherd2:
Myslíte Kenta? Tak to je sakra klasika Ještě připomenu třeba Blood, Heretica, Superfroga, nebo i Kyrandii iablo A nesmíme zapomenout na Duke Nukem a Blackthorna
BTW: Začínám mít chuť si zahrát DOOMA
Jo a ještě Dungeon Master
Myslíte Kenta? Tak to je sakra klasika Ještě připomenu třeba Blood, Heretica, Superfroga, nebo i Kyrandii iablo A nesmíme zapomenout na Duke Nukem a Blackthorna
BTW: Začínám mít chuť si zahrát DOOMA
Jo a ještě Dungeon Master
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
Slyšel jsem "BTW: Začínám mít chuť si zahrát DOOMA"?
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Oh YeahhhhhAlyx píše:Jo a ještě Dungeon Master
Mimo jiné. Zrovna v Dungeon Master mám rozehranou jednu strašně zlou skupinu. 8)
Teď ale válčím s prvním dílem Diabla. Nenašel by se tu nějakej šílenec, který by se chvílemi přidal
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Kdybych se zeptal, jestli mi někdo nepomůže vzpomenout si na název hry, kterou jsem jednou hrál, když jsem byl malej, pomohl by mi někdo?
Nejlíp to zjistíš tak, že se zeptáš.
- Spellsword
- Doom Knight
Jediné co si pamatuju je, že to vypadalo jako Quake nebo Duke Nukem3D, na začátku snad letíš tmou a vybíráš level(?), a byl tam jeden level kde v noci stojíš uprostřed krychlovité budovy a odněkud zeshora po tobě někdo střílí.
Nemám ponětí co to je. Ale celý den mě to nenechá na pokoji.
Nemám ponětí co to je. Ale celý den mě to nenechá na pokoji.
- Spellsword
- Doom Knight
Doom to není určitě, Heretic a Hexen podle screenů neodpovídají. Takže asi budu muset v dlouhém seznamu her a hledat podle screenshotů. :?
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Já nezačínal na PC hrách, ale na stařičkýých konzolích NES (Nintedo) s Mariem, Controu, Tetrisem, Bombermanem (snad jedna z vůbec prvních verzí) atd. atd. A to byly smažby. To mi bylo 4-6 let, než se to rozflákalo. Minulý rok se mi povedlo na netu najít emulátor a spoustu her do něj. Nostalgie. Samé hry z let 1986-89, které neztratily své kouzlo ani v 90. letech, kdy jsem to hrál, ani dnes.
A pak jsem pokračoval na Sega Master System II, kde byl Alex Kidd, Soník, Soník 2, Soník 3, Rambo, Submarine Attack, Tasmanský čert, Tom a Jerry, Dracula, atd... Dodnes funguje, jen to mám někde zašantročený.
Až teprva v roce 1998 jsem měl prvního kompa, na kterým jsem měl samé klasiky taky z konce 80. a počátku 90. let všech možných žánrů.
EDIT: Spellsword: Teď nevím, zda myslím na totéž, co ty, ale neměl jsi na mysli Redneck Rampage například? Ten vypadal skoro stejně jako Duke 3D, stejnej engine, jen strašně velké levly a samí vožralí střelci a pár ufounů.
Edituj propříště svoje příspěvky. damagedeath
A pak jsem pokračoval na Sega Master System II, kde byl Alex Kidd, Soník, Soník 2, Soník 3, Rambo, Submarine Attack, Tasmanský čert, Tom a Jerry, Dracula, atd... Dodnes funguje, jen to mám někde zašantročený.
Až teprva v roce 1998 jsem měl prvního kompa, na kterým jsem měl samé klasiky taky z konce 80. a počátku 90. let všech možných žánrů.
EDIT: Spellsword: Teď nevím, zda myslím na totéž, co ty, ale neměl jsi na mysli Redneck Rampage například? Ten vypadal skoro stejně jako Duke 3D, stejnej engine, jen strašně velké levly a samí vožralí střelci a pár ufounů.
Edituj propříště svoje příspěvky. damagedeath
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Spellsword
- Doom Knight
To mě děsně vadí, že jsem nehrál ty starýýýý hry. To musela být fakt pařba.
Já ve svých 5-6(?) letech žádnou konzoli nebo PC neměl a děsně mě štve, že jsem neprožil tu dobu, kdy vše bylo z několika desítek pixelů nebo i míň. Mě zajímají dnešní hry i když často postrádají jakoukoliv zápletku, slušný příběh atd., ale mají dobrou grafiku a to je u nich hlavní.
Tak jsem jednou seděl ve škole na kompu a v browseru pařil Doom. Prostě super. Doma jsem si ho stáhl + DoomII a začal hrát. Jako vždycky jsem to nedohrál a stáhl si spoustu DOSových her. Na který ale zase nemám čas kvůli Assassins Creed II - co to se mnou je?! Vždyť takhle nedohraju nic! :coje:
Sorry, že tady vylejvám svůj vztek, ale musel jsem to ze sebe dostat.
P.S.: Rednech Rampage to taky není...
Já ve svých 5-6(?) letech žádnou konzoli nebo PC neměl a děsně mě štve, že jsem neprožil tu dobu, kdy vše bylo z několika desítek pixelů nebo i míň. Mě zajímají dnešní hry i když často postrádají jakoukoliv zápletku, slušný příběh atd., ale mají dobrou grafiku a to je u nich hlavní.
Tak jsem jednou seděl ve škole na kompu a v browseru pařil Doom. Prostě super. Doma jsem si ho stáhl + DoomII a začal hrát. Jako vždycky jsem to nedohrál a stáhl si spoustu DOSových her. Na který ale zase nemám čas kvůli Assassins Creed II - co to se mnou je?! Vždyť takhle nedohraju nic! :coje:
Sorry, že tady vylejvám svůj vztek, ale musel jsem to ze sebe dostat.
P.S.: Rednech Rampage to taky není...
Pro mě je kultovní Dungeon Master II – nekonečné hodiny vylepšování postav :-)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Já se tuhle zase po x letech dostal ke hře Unreal. Když mi bylo asi 8 let, tak jsme to hráli s tátou a bráchou a v jednom levelu jsme se zasekli asi na měsíc. Já s bráchou jsme pak zjistili co dál, táta ne, tak s tím švihnul
Dodneška mě to ale dostává, grafika nic moc, ale příběh, atmosféra, umělá inteligence a především soundtrack jsou fakt neuvěřitelně povedené.
Dodneška mě to ale dostává, grafika nic moc, ale příběh, atmosféra, umělá inteligence a především soundtrack jsou fakt neuvěřitelně povedené.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Jak to myslíš, grafika u Unreala 1 nic moc? Naopak byla na tu dobu hodně nadčasová.
...Ancients, go, go go!
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
V tý době samozřejmě, myslim na dnešní poměry Ale i tak, grafika je (alespoň pro mě) u her dosti nepodstatná
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
já mám zase období KKND2...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Spellsword
- Doom Knight
KKND2 jsem si vygooglil a dost mi to připomíná Total Annihilation. Znáte to někdo?
Moje první hra na PC.
Moje první hra na PC.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
Total Annihilation je moje nejoblíbenější hra od chvíle co sem ho poprvé zapnul (1998?), ale KKND je něco jiného, funguje jinak, hraje se jinak a je mnohem horší, ovšem má své nenapodobitelné kouzlo...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil