Já bych řekl, že se hodí oboje, když se to dobře zpracuje... dobrý základ už je ve videích od blizzardu, zbytek v příbězích . Starcraft by mohl být podobný Hvězdný Pěchotě, akorát by to za něco stálo a Diablo by mohlo být vůbec perfektní ... snad se to někdy stane a dostane do těch správných rukou
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
Vůbec nic, je to koukatelný, ale jinak absolutní nesmysl... proto bych radši něco v podání SC . HP mám jinak rád . Přesto bych se po LOTRovi a Hobitovi rád podíval na něco z podobného a přesto jiného soudku, na Diablo
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
tyhle tiberiové války by byly super, byť spíše v podobě seriálu.
ze zmíněných bych asi volil SC, to by mohlo být zajímavé. Ale většinou zfilmované hry nestojí za nic, takže doufám, pro dobro nás všech, nezfilmují nic
Mě pobavila zajímavost: Kuriózní německý režisér Uwe Boll kontaktoval Blizzard ohledně práv k filmu. Dočkalo se mu však odpovědi, že práva k filmu mu neprodají, a to hlavně kvůli tomu, že hra je velmi úspěšná. takový stěr. Však dobře mu tak "režisérovi"
Wetemaa, výborné fantasy, sice nemá herní zpracování ale kdyby ten film byl super uspěšný tak stopro udělají hru a pak už to tak trochu bude film podle hry..
Z nabízených možností Warcraft. Z nenabízených bych chtěl další film z Warhammeru 40K.
A U. Boll ať točí klidně dál ty svoje tragikomedie, ale už ne prosím na motivy počítačových her.