To je mých nejoblíbenějších 10 her, neseřazených podle pořadíl, protože rozdíly jsou někdy tak mizivé, že je sám nevidím.

ano a budu mit i dalsi az to vyjdeGrammator píše:konečně nějakej supcomařmáš i FA?
je ohlasen na 4q tedy september,november,december 2009Grammator píše:supcom2? to si děláš srandu, vždyť byl sotva ohlášen...
Kyrandia a DOOM sou prostě klasika - hry mého dětství. Když mi byly 3 nebo 4 začalo to Dyna Blasterem a Superfrogem, a v 5ti letech sem si už ulítávala právě na Kyrandii, DOOMovi a Diablu IGrammator píše:jó legend of kyrandia, to byla sranda xD
a do vlaku sem si dělal vlastní levely a vagónky...
Wake of Gods se mi teda moc nelíbí :? Vypadá to nějak divně...Mi stačí jako datadisky oficiální Armageddon's Blade a Shadow of DeathDrakesis píše:A hele HOMAM 3, tak na ty jsem zapomel... ty jsem taky hral masivneKort pak ten datac WoG.
Hmmm když to říkáš...Tak tomu mám dát druhou šanci? Pravda je, že sem to odsoudila jen od pohledu, nelíbilo se mi zpracování jednotlivých objektů např. v map editoru. Vypadají hodně amatérsky, horší grafika - je to potom přímo ve hře lepší?Drakesis píše:Jasny, kazdymu se to libit nemuze.
Ale ty 3 lvl creepu posledniho tieru jsou fakt vyborne.