No zatím si dám partičku - dvě denně. A když našetřím na arenu, tak dám arénu... Takhle mi to docela vyhovuje. Jako husto mega terno to není, ale odreagování pěkný. A když se občas povede partička, že s protihráčem se blížíte skoro až na dno balíčku, tak to je hustý...
Jinak jak mi pokročil rank, tak už hodně záleží jak má člověk postavený balíček. A docela dostávám na zadek... Musím někde kouknout na jednoduchý a rychlý návod na správnou strategii ve stavění balíčku. Ty 30minutový návody na Youtube mě fakt nelákají

...
Sice jako balíček nemám zle postavený - konečně po x testech..přesto mám pocit, že to není ono... Asi kdybych se tomu věnoval celý den, hrál a zkoušel různě balíčky a i charaktery - tak pak bych to asi vyladil...Ale tím mým stylem je to běh na dlouhou trať

.
Nemluvě o tom, že 15.listopadu mi dorazí datadisk k Sim City a asi u toho taky pár večerů zkejsnu

Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!