XCOM se vraci...

Všechny ostatní hry...
Odpovědět
milaczech
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:MiLaCzech#2874
XCOM se vraci...

Příspěvek od milaczech » 27.09.2012, 20:11 hod.

Fanweb pro hráče Xcomu ... http://xcomfans.webnode.cz/

milaczech
Fallen Shaman

Re: XCOM se vraci...

Příspěvek od milaczech » 29.09.2012, 11:15 hod.

DEMO hry XCOM: Enemy Unknown na steamu zde: http://store.steampowered.com/agecheck/app/200510/
XCOMfans již pomalu obsahuje encyklopedii - takzvana XCOMpedie ;) (zatim stale v nedodelanem stavu:/)

milaczech
Fallen Shaman

XCOMpedie na XCOMFans

Příspěvek od milaczech » 30.09.2012, 20:33 hod.

Na XCOMfans se v pravé horní části obrazovky nachází "vysouvací menu" XCOMpedie, což je ve zkratce encyklopedie informaci ze světa XCOM. I když do vydání hry zbývá 11 dnů, již nyní se můžete podívat na pár zajímavosti zde. K podívání stoji například sekce "Bestiář", kde jsou již informace o dvou z mnoha nájezdnících jenž ve hře potkáte. Všechny tyto i jiné informace se budou po vydání hry měnit a upravovat. Vzhledem k tomu, že hra bude do konce měsíce Řijna počeštěna, budou anglické obrázky nahrazeny jejich českou modifikací a veškerý obsah bude v mnohem kvalitnější podobě přístupný všem fanouškům. Přeji příjemné ráno / odpoledne / večer.

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 11.10.2012, 11:19 hod.

tak jsem to včera nainstaloval a Diablo získalo velkou konkurenci :D

Buď mě z XCOM závislosti vyléčí nový patch v D3.
A nebo mě nový patch vyléčí ze závislosti na Diablu...

Obě možnosti jsou stejně děsivé... :D
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 11.10.2012, 11:34 hod.

ty už si nenapravitelnej!
Obrázek

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 11.10.2012, 12:32 hod.

Peckoslav píše:tak jsem to včera nainstaloval a Diablo získalo velkou konkurenci :D

Buď mě z XCOM závislosti vyléčí nový patch v D3.
A nebo mě nový patch vyléčí ze závislosti na Diablu...

Obě možnosti jsou stejně děsivé... :D
Jakto? Vydání je teprve zítra, teď mi teprv přišla SMS, že mi to poslali. Nebo snad pirátská US verze?

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 11.10.2012, 12:34 hod.

říkal bych tomu spíš demoverze, touha to zkusit zvítězila :)
Mám to předobjednané na Steamu, takže zítra už pojedu ofiko :)
Obrázek

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 11.10.2012, 12:43 hod.

jo takhle :) Demo sem taky zkoušel, vypadalo to dobře ikdyž to bylo tak ořezaný, těšim se :)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 11.10.2012, 12:45 hod.

A diablo bude hrat kdo?ty itemy se sami nenajdou.:-D
Ale dobra, dneska stahnu.....demo a uvidim.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 11.10.2012, 14:32 hod.

Může někdo napsat o čem ta hra ve stručnosti je? Recenzi jsem nějakou četl, ale o čem to je jsem se tam moc nedozvěděl .)

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 11.10.2012, 14:46 hod.

je to takticko-strategická hra, která se hraje částečně v reálném čase (strategie) a částečně tahově (taktická část - boj).

Příběhově se stáváš velitelem speciálního projektu XCOM, který má na starost boj s případnými mimozemskými útočníky. Máš k dispozici základnu, kde můžeš stavět budovy, trénovat vojáky, zkoumat technologie (včetně nalezených artefaktů od emzáků), vyrábět předměty, zbraně, zbroje a později i např. stíhačky atp. Jsou zde lehké RPG prvky, kdy se přeživší vojáci z misí postupně zlepšují a mohou se věnovat nějaké specializaci (sniper, heavy weapons...).
Tato hra je remake úspěšné hry z r. 1994.

Doufám, že jsem na nic zásadního nezapomněl, dá se stáhnout demoverze, nebo přes nějaký torrent i nelegální verze. Nicméně zítra vychází XCOM již pro Evropu, v US už vesele hrají..
Obrázek

milaczech
Fallen Shaman

Příspěvek od milaczech » 12.10.2012, 07:43 hod.

Myslim, ze jsi na nic nezapomel... a pokud ano, najdes to na: http://xcomfans.webnode.cz/
i ja jsme nevydrzel a idkyz mam z XZONE predplaceno, uz hraji :)

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 12.10.2012, 07:53 hod.

včera jsem si v Diablu střihnul jen hodinku abych dodělal paragon 30 a zbytek večera byl XCOM :)
Zatím jsem spokojen a myslím, že remake se povedl. Nebude to hra, která mi vydrží tak dlouho jako Diablo, ale pár desítek hodin to určitě bude.. ;)
Obrázek

milaczech
Fallen Shaman

Příspěvek od milaczech » 12.10.2012, 09:12 hod.

Mym ukolem je mit max vyzkum, best vybavu a specialni jednotku delanou schopnou vse ustat. :) a to na normalni obtiznost...
Taky mam ale v planu si zkusit EXTREMNI vyzvu a dat si nejvyzsi obtiznost + ironmod :D
Ano, i ja si myslim, ze se hra povedla, ikdyz mi troooosku chybi mapa a je mi docela lito, ze "pitvy" emzaku nejsou "graficky" tak
detailni jako v predchozim dile. Trochu jsem se tesil na detaily noveho mutona na chladnem operacnim stole. :D
osobne ale se mi hra XCOM: EU opravdu zamlouva a jsme zvedavy na multiplayer a moznost si zahrat i za emzaky :D

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 12.10.2012, 09:17 hod.

teď taky jedu na normal, zatím mi z cca 6 misí zařval jen jeden člen týmu (pokud nepočítám ty 3 z demo-mise). Trochu mi chybí možnost dát vojákům více vybavení (ale možná to půjde po nějakých upgradech). Přeci jenom mít u vojáka buď granát, nebo lékarnu, nebo něco jiného mi přijde chudá..

Při další hře plánuju jen na nejtěžší obtížnost + ironman a loadovat jen když začínám hrát. Zatím jsem loadovat nepotřeboval, uvidíme co další mise ;)
S těmi pitvami souhlasím, rozřezaný alien by byl lepší :D
Obrázek

milaczech
Fallen Shaman

Příspěvek od milaczech » 12.10.2012, 09:24 hod.

Support (medik) ma schopnost pozdeji mit u sebe o jednu vec vice... napriklad medikit + granat :)
Osobne loaduji docela casto, bud moc specham a nebo mne mutoni s berserkem prekvapi :D
(ostatne mutoni se v hre povedli, jsou opravdu tuzi - o berserkovi ani nemluvim :D)

KDO NEVIDEL, AD SE POBIVI ZDE: http://www.comedycentral.com/video-clip ... om-project
(taky na XCOM Fans / XCOMpedie / zajimavosti a tipy)

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 15.10.2012, 14:25 hod.

Zatím mě to dost baví, mise pěkně přituhujou, množství satelitů se zvyšuje a už mam skoro u každýho laser weaponu, už aby byly plazma :)
Nejlepší voják zlej plešoun Tomáš Řepka alias "Řepák", class Heavy cca 50killů :)
Hodně silná classa mi příde sniper s abilitou, že může střílet na nepřítele pokud ho vidí někdo v teamu, mám v teamu dva a bez nich si to moc nedovedu představit, kosej mutony na jednu ránu, ikdyž do budov jsou k ničemu a kempujou pak venku na stráži, ale tam zase vyniká assault v brokovnicí. U assaulta se mi hodně líbí abilita že když se k němu někdo přiblíží tak ho sejme bez toho, že by měl overwatch, takže zakempenej někde za dveřma za rohem je taky dost silnej a jen tak něco pak neprojde. Když mám k dispozici komplet jednotku(bez marodky) tak chodim ve složení - 1 heavy(granát + 2x možnost raketometu), 2x assault(vesty s bonus HP), 2x sniper(zameřovač) a 1xsupport(3 lékárny). Doufám, že v budoucnu budou nějaký silnější granáty, ty obyč ubíraj jen 3hp a už se stávaj skoro nepoužitelný, mutona akorát pošimraj a naserou :) Jihoafrická republika a austrálie už jsou skoro pod nadvládou emzáků, nějak nestíhám.

Taky mi trochu vadí ta omezenost vybavení vojáka, tolik možností tam (možná zatím) není. Jinak povedená hra.

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 23.10.2012, 06:19 hod.

Peckoslav píše:
By som este upresnil: je to remake starej klasiky, ktora patri vo svojom zanri na absolutnu spicu v historii pc hier.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

milaczech
Fallen Shaman

Příspěvek od milaczech » 22.11.2012, 08:34 hod.

Tib3rian píše:
Peckoslav píše:
By som este upresnil: je to remake starej klasiky, ktora patri vo svojom zanri na absolutnu spicu v historii pc hier.

Amen bratre... je to tak. :)
Musim pochvalit pribeh, hra je opravdu dobre udelana a nezbyva nic jineho nez ji dohrat a zachranit nas svet. ;)

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 22.11.2012, 14:15 hod.

jde tam udelat, co bylo ve starem x-com, nekde v NC, nabindovat "vznasedlo s fuznim delem" a pak to prodat a mit zasobu $ ? :D

edit:
tak jsem u toho sedel pres vikend par hodin a musim uznat, ze se to povedlo, vadi mi tam par veci, jako je automaticky pohyh cizaku kdyz je objevite, pak nemoznost rozdeleni strileni- zamirit, od boku atd. (alespon jsem ho nenasel) a pak zakleknuti, moc nerozumim jak to funguje pokud je to vubec mozne... ale ta hra vychazi z epic zakladu, coz nemuze nebavit :D a je to offline :lol:

Odpovědět

Zpět na „Další hry“