Jar of Soul
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Quill Rat
Chtěla bych splnit tento vedlejší quest. Vím, že jsem ho splnila, když jsem hrála demo, ale teď zaboha nemůžu přijít na to, jak se otevírá ta 4. krypta. Mám otevřeny jenom 3.
Re: Jar of Soul
Vsak tam jsou vesmes otevreny 3 krypty. Kdyz je tam i 4.krypta tak to je ta specialni kde vyvrazdujes vyvojare v cele s Jayem Wilsonem. Za to je achiev pak...
Odesláno z SG Note 2
Odesláno z SG Note 2
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
no, v 1 ze 3 tomb je jar of souls anebo matriarch bones. je to 50 na 50 4 tomba je development hell jak psal Heller
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Proboha, dávejte pozor, do jaké kategorie píšete!!
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
To už je boj nicky. Ja to na tapatalku moc nepoznam :-)
Odesláno z SG Note 2
Odesláno z SG Note 2
-
- Quill Rat
Díky moc Já si říkala, jaktože to tam není.
to Fraxinus: Omlouvám se, myslela jsem, že to patří do návodů.
to Fraxinus: Omlouvám se, myslela jsem, že to patří do návodů.
-
- Quill Rat
Ježiš, toho jsem si fakt nevšimla. Měla jsem za to, že je to fórum jen ke trojce. Tak to jo, to se omlouvám. Příště už budu vědět.
- Maxim
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maxim#2668
- Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
No tady je vidět chyba že v diable 3 neni sekce NÁVODY
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje