jako postavu jsem si zvolil Necromancra a build Skeletomancer, na normál a noční můru nebyl problém hru projít, neříkám, že jsem to prošel s prstem v nose, ale dalo se to zvládnout.

Potřeboval bych poradit jak hrát na hell.
Pár info:
Level: 68
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=4134643066014
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=613464307411
obrázky z hell obtížnosti, proto ty nízké odolnosti
Inventář:
zbraň: necromancer bone wand + 2 skilly + 3 summon resist ( protože přidává skilly ke všemu a resistenci a navíc nebojuji)
helma: moi(j)o circlet of absorption - 30 defens + 2 summoning skills, 30%poison resist + volný socket (přidává skilly)
brnění: Glyph shell - 209 defens + 30% odolnost blesky + 36% odolnost oheň (lepší jsem nenašel - kam by šli vložit runy)
amulet: 1 necromancer skill + 2 energy ( zase skilly navíc ke všemu)
štít: Raven emblem: 22 defens + 64 šance na blok + 14 all resistences ( kvůli blocky - trefovali mě lučistníci atd.)
rukavice: grim fist - 31 defens - odolnost - 9 blesk - 11 oheň ( lepší jsem nenašel)
prsten: bahamuts ring 99 mana (špatná volba - nejdřív jsem šel do many - chtělo by to něco s odolnostma)
prsten: beast gyre: 10 faster cast rate ( co je to? rychlejší kouzlení) + cold resist 26% + poison resist 21% ( jiný nemám)
pásek: bone clasp: defense 10 + 46 život + 13% odolnost proti bleskům + 29% oheň (lepší jsem nenašel)
boty: imp nails - 28 defens - odolnost proti bleskům 34% a 37 oheň (lepší jsem nenašel)
Spolubojovník z 2 actu, Offensive – Might (zvyšuje poškození) na to screenu nemá zaplou auru, jinak má o trochu větší útok, maximum je okolo litru minimum nevím.
Bohužel mám špatný dropy, teď jsem byl na Baaleovi na "noční můru", nebyl problém ho dát, kostry ho rozsekaly, ale vypadli jen zbraně typu sekera, oštěpy, nepadájí mi žádné amulety, prsteny ani oblečení, spíš samé zbraně, které nevyužituju, protože se bojů neúčastním. Jinak mám savy - takže není problém přerozdělit skilly a body, takže kdyby jste to udělali jinak není problém.
Problém je, že mi umírají kostry, i když už dát nalevlovat nejdou (jakto?) a jelikož neumírají nepřátelé, nelze vyvolat další.
Dotazy shrnuto podrženo:
Jak získat lepší věci při špatných dropech, abych na hell neumíral na 2 rány?
Jak udělat kostry odolnější, aby trochu déle vydržely na hell pokud to jde?
Nějaké rady? Díky!