Jak na DIABLA
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak dobrý trvalo to půl hodiny ani ne:) Podle mě byl Diablo 100x horší!!!Ten baael se dal i když mě s*aly ty kouzla některý
varuji tě...dej si pozor na vulgarismy!!!...damagedeath
varuji tě...dej si pozor na vulgarismy!!!...damagedeath
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Re: Jak na DIABLA
Tal Rasha:Ja ked som zacinal s Diablom 2, tak som za barba daval body do polearm mastery a pouzival som mec, myslel som si, ze to tak ma byt. Nemohol som sa dostat ani na koniec 2 aktu. To iste s TES:Oblivion, na zaciatku som to vobec nevedel hrat. Zaciatky su u vsetkych rovnake. Inak ked hras spravne, tak Diablo na normal je uplne v pohode. Pozri sa na buildy na tejto stranke a hraj podla nich, tak sa to naucis najrychlejsie.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Tal Rasha a hlavně si sezeň patch 1.13 je v tom velký rozdíl už jen kvůli respecu (díky tomu si můžeš znovu rozdělit body) res. bod dostaneš za splnění den of evil takže ten quest neplň dokud neprepatchneš
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
ke zmene patche ho nenut, at se podiva na web, kde jsou informace ke vetsine patchu, takze se pak sam muze rozhodnout, ktery se mu libi nejvic..
Kupodivu mě to stále baví..
S tím patchem bych to vážně nehrotil, já mám třeba nejraději 1.10...
Ale resp. by se podle mě hodil, protože si nejspiš daval dost zle dovednosti i schopnosti...
Btw, za barba je Baal celkem snadnej, jen jsi tam šel na dost nízkým lvl
A pokud si narveš nějaké bodídky i do Natural ressistance (nebo jak se to menuje) a pořídíš štít, nebudeš mít potom problém s žádným Bossem
Ale jestli chces hrát čistě na dmg, no... raději se podívej na buildy. Tyhle stránky to mají perfektně udělané mě nejvíc vyhovoval concetration build - něco jako iron barb s vyšší dmg
Ale resp. by se podle mě hodil, protože si nejspiš daval dost zle dovednosti i schopnosti...
Btw, za barba je Baal celkem snadnej, jen jsi tam šel na dost nízkým lvl
A pokud si narveš nějaké bodídky i do Natural ressistance (nebo jak se to menuje) a pořídíš štít, nebudeš mít potom problém s žádným Bossem
Ale jestli chces hrát čistě na dmg, no... raději se podívej na buildy. Tyhle stránky to mají perfektně udělané mě nejvíc vyhovoval concetration build - něco jako iron barb s vyšší dmg
Já byl s Diablem v pohodě jak hraji za trap assasin, tak jsem párkrát vykouzlil pastě a byl asi do 3 minut kaput. (na normal)
já sem ho na normal kdlil hodinu...
/p8
/p8
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
- damagedeath
- Zhar the Mad
Řeknu to jinak: nemusíte oživovat toto téma jen proto, abyste zde psali, že jste zabili diabla, to je fakt trapné. Ano, beru, pokud s jeho zabitím máte problém, tak se tu zeptáte, ale tohle honění počtu příspěvků je vážně o dvou věcech, takže bych přibrzdil...