Zdravim,
chci se zeptat, 14 dní hraju D2 original na Bnetu za Sorcku. Občas hrajeme s kamarádama a chodíme klasicky fast runy Council v Travincalu, Mephista, Diabla a Baala na NM. Většinou všechno proportuju hodim TP a jdeme, takže stíháme těch runnů v kratkym čase celkem dost. No a dnes po jednom runu mi to napsalo Temporary restricted a dostal jsem ban na cca 15min. Co jsem tak hledal tak to pry dělá nějaký robot který to hlídá aby lidi moc nefarmili a pak neprodavali itemy. Nevíte někdo na jakym principu ten bot funuje? Nerad bych dostal ban znovu za to, že farmim bosse v diablu....jak často můžu zabít jednoho bosse, jestli vadí proportovávání levelama atp...
Mimochodem nechápu jak může být omezení na farmení ve farmíccí hře, kde itemy jsou podstatnou součástí a jinak než farmou nebo obrovským štěstím je získat nelze.
Díky
Ban
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Ban
Tohle hnusné omezení je právě bohužel díky farmícím botům. Tenhle ban se vztahuje na IP a můžeš ho dostat opakovaně a intervaly se můžou prodlužovat.
Na Battle netu už pár let nehraju, ale pamatuju že tyhle bany byly/jsou za rychlé zakládání her v krátkém čase, rychlé připojování do her v krátkém čase, rychlé přepínání mezi postavami, rychlé prohlížení profilů na chatu, rychlé přepínání aur u paladina, obecně prostě za vše rychlé .D.Přímo ve hře to ale ovlivňuje jen ty aury co vím. Portování na to nemá vliv.
Na Battle netu už pár let nehraju, ale pamatuju že tyhle bany byly/jsou za rychlé zakládání her v krátkém čase, rychlé připojování do her v krátkém čase, rychlé přepínání mezi postavami, rychlé prohlížení profilů na chatu, rychlé přepínání aur u paladina, obecně prostě za vše rychlé .D.Přímo ve hře to ale ovlivňuje jen ty aury co vím. Portování na to nemá vliv.