Příspěvek
od Grammator » 06.03.2011, 22:27 hod.
no u mě...
Táta prostě jednou přitáhl z práce jakýsi modrý disk s nápisem diablo, že to jeho kolega vyhrál jako žhavou novinku a když má táta ty děti... takže sem od malička smažil D1, a časem už dost dobře...
kdežto na D2 sem si musel chvíli počkat, toužebně sem k němu vzhlížel, ale tehdy bylo nelegální shánění her přecijen těžší než dnes, dostalo se ke mě až po půl roce ale pořádně sem ho začal smažit až s datadiskem (mezitím sem ale stále vařil D1), pak už jen D2, první char pochopitelně nekro... samozřejmě zmršenej jak to jen šlo, na nm sem nešel (ani v D1), prostě pro mě existoval jen normal, takže sem měl asi 20 charů na lvl 40-45, to se zlomilo asi po dalším půlroce, kdy sem rozjel nm, a dva dny na to už padl baal na hell, od tý doby se pro mě norm i nm staly jen rozjezdem hrálo se až na hell... v tý době sem aktivně působil na abanově kobce
pak přišel gwod, kde sem vydržel snad dva roky a kde sem se naučil všechno, od hry, přes pvp, rushe, terminologii (do té doby sem hrál v češtině)...
o něco později přišel Antik a náš web, který sem skoro celý sám napsal (články) po dalších úspěších na antiku mě diablo přestalo bavit, znal sem ho moc dobře a byla to moc rutina pro mě...
pak mě kontaktovala moje stará parta z gwodu, Simi, Fido, mnemo, hefo... že rozjíždějí PvP server, a protože sem už taktrochu hrabal do moddingu, požádali mě abych jim udělal mod... server neměl dlouhé trvání, ale díky němu vznikl Avalon, který se pro mě stal posedlostí, později sem měl ještě záchvěv klasiky na pheavenu, ale to bylo krátké, jinak pořád valím Avalon... zkoušel sem i Median, ale ten mě fakt nenadchl...
nepamatuju si, že bych nehrál diablo...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook