Nemohu najít Save postav v LOD verze 1.12

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
DANY25
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Nemohu najít Save postav v LOD verze 1.12

Příspěvek od DANY25 » 06.02.2015, 08:47 hod.

Ahoj Všichni,
mám docela zásadní problém.
Mám originální D2 i LOD verzi 1.12.
Dělal jsem reinstal počítače ke konci loňského roku, save jsem si uložil a pak je tam klasicky vrátil.
Po nové instalaci jsem začal znovu hrát, vše v pohodě, ale pak jsem zjistil, že ve složce save zůstali postavy v pozici, ve které jsem je vrátil...???
Postavy jsou přitom již na podstatně vyšší pozici, rozehrál jsem tedy další dvě, složku save(která zůastala "zamrzlá" jsem úplně vymazal) ale save všech postav vůbec v programu nevidím....takže je hraji, ale nikde nejsou (asi někde jo, ale kde)
PROTO VOLÁM O POMOC, kde bych save postav mohl nalézt, když složka save nikde není, a vyhledávačem windows7 jsem je taky podle jejich jmen nenašel :(

Děkuji moc za pomoc :)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemohu najít Save postav v LOD verze 1.12

Příspěvek od Fraxinus » 06.02.2015, 15:15 hod.

musíš spustit Diablo II v režimu administrátora a s kompatibilitou pro XP. Windows 7 (možná už i Vista a nevím jak 8) nějakým způsobem zamezuje přepisování savových souborů.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

DANY25
Quill Rat

Příspěvek od DANY25 » 18.02.2015, 09:24 hod.

Ahoj,
byl jsem nějakou dobu pryč, teď jsem to vyzkoušel jako správce, program naběhl, ale není v něm uložena žádná postava....
Když jsem pak LOD pustil opět "normálně" z plochy, postavy tam byly, ale stále je v programu nevidím, složka save tam prostě není :( , takže stále řeším, kde ty postavy jsou..... :((((((((((

Dany

maxXx
Fallen Shaman
BattleTag:maxXx#1320

Příspěvek od maxXx » 30.04.2015, 10:26 hod.

Podívej se kam vede zástupce z plochy (pokud přes něj spuštěná hra postavy vidí) - tam hledej složku "save" možná máš nainstalovanou hru nějakým nestandardním způsobem (jinam nebo 2x).
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“