Verze 1.07 (tipy triky postřehy)

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: Verze 1.07 (tipy triky postřehy)

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.01.2014, 22:39 hod.

Jinak ještě k mercům....dočetl jsem se, že Holy Freeze lancer zde není.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.01.2014, 07:27 hod.

Gratuluju k tomu charmu Eli, je supr ;) Holt 1.07 a jeji silenosti v podobe takovychto charmu, Blood craftu apod...Ja mam akorat sorceress na lvl 35 (myslim, nebo 37, ja uz nevim), posledni jsem dal NM Duriela a moc se mi dal pokracovat nechtelo...Mercove celkove jsou v 1.07 k prdu, nejlepsi je asi Barb, protoze rychle regeneruje...

Jinak existuje cosi jako emulator prikazu pX i v 1.07, takze jste na lvlech na ktere jste zvykli z vyssich verzi, ale me osobne to prijde jako cheat, kdyz to ta verze primo sama neumoznuje...Ale je to vec nazoru

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 18.01.2014, 09:08 hod.

Mně to docela na players 1 vyhovuje :)
HC grál: 537/516 (-21)

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 18.01.2014, 18:29 hod.

Ad Dark_daemon. Pouštní (II akt) merc defense - umí jen defiance, auru Holy Freeze prostě neumí/nedělá.
We are knights who say... NI!

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 24.01.2014, 19:39 hod.

Hehe, právě jsem zjistil další pěkně ujetej (ale zábavnej :-D) bug. Barbarův Berserk - snižuje def pouze o 50%, ale!!!! pokud barbar použije/zařve Shout - Berserk naopak def markantně zvýší (při hodnotě cca 8000 hp se shout - se díky Beresrku zvedne def na cca 26000 :love: )

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 25.01.2014, 00:17 hod.

Fakt? A vážně pak máš jen 5% šanci, že tě trefí? Otestuj, zda to není jen display bug ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 25.01.2014, 09:22 hod.

Zkusim natestit.

V Repuszově kecání o 1.07 píšou tohle:
"Berserk - Monsters have global physical resistance from NM act 1, so the magic damage of this skill can be pretty useful. However, according to a recent discovery it is best keept at Lvl 1, because it is bugged in that way that makes it greatly increase your barbarian's defense instead of dropping it to 50% of the original DR that way thought to be the real bug with Berserk... "

Což dle mýho soudu není pravda - protože mně se to děje jen po Shoutu. Bez shoutu mi to snižuje def o těch 50%. Rozdíl mezi 8K a 26K nepozoruju. Ono to jde testit blbě, protože hodnota se zvedne jen na setinky vteřiny - v momentě když tím berserkerem někoho rubu.

SkoroPaladinIII
Fallen Shaman

Příspěvek od SkoroPaladinIII » 08.10.2015, 10:13 hod.

Buďte zdrávi lidičkové - sem se k Diablu opět po cca roce vrátil (ztratil heslo na svůj účet na Diablofans + starej mail). A pařím teď D2SE (ať žije UberTristram a podobný vymoženosti). Tím pádem se víc orientuju ve změnách verzí vyšších než 1.07 :-).
Budu srovnávat verzi 1.13 c s 1.07 (páč si nejsem jist... co souvisí s 1.07 a co s nějakou nižší záplatou). A vše jsou spíš jen pozorování z mnoha her... nic nemám ověřeno skrz nějaký editor.
Uvedené platí pro 1.07

Experience - Nejsem si jist, jestli už v 1.07 existovalo rozdělení na: level postavy vs obtížnost + lokace - aby expy rostly rychleji. Každopádně - pokud člověk hraje 1.07 - roste mu experience neúměrně pomaleji (dle mého pozorování napříč všemi obtížnostmi) než v 1.13 (bez commandu players X).

Drahokamy - mají jiný zvuk.

Barvy některých itemů jsou odlišné (méně výrazné). Nejsem si jist co všechno má jinou barvu. Krásný příklad je u RUN - ty mají barvu bílou (snadno se přehlédnou).

Fire Wall (skill socky) - má mnohem delší dobu trvnání a ačkoliv je ve verzích vyšších synergie - troufám si tvrdit že v 1.07 je mnohem mnohem silnější (pokud nemá postava ten nejlepší gear třebas v 1.13).

Frozen Orb/Cold Mastery- v 1.07 jde zabít skrz Cold Mastery i monstrum mající Cold imunity. Na druhou stranu mám dojem, že díky synergiím je FO (a obecně cold kouzla) na ostatní monstra v 1.13 silnější.

V 1.07 neexistují Guest Monsters.

Full revuation - v 1.07 z každého zlatého vypadnou minimálně 2 fullky, z každého šampiona vypadne minimálně jedna. Fullky jsou také lehčí na výrobu (no... je to relativní). V horadické kostce funguje recept - 3 červený lahve+3 modrý + libovolný gem = fullka (a 3 červený + 3 modrý = menší fialová).

Zlatí Flayer Shamani - pokud umřou - jejich nosič bude obyč monstrum (nikoliv zlatý).

Nihlaptaak - jeho Corpse exploze je mnohem brutálnější/silnější než v 1.13. Exploze je nejen mnohem silnější, ale poloměr výbuchu je taky větší.

Stygian Doll - je patrně buglá - pokud je zlatá nebo champion. Pokud hebne - prostě hebnete taky (barb s 3000 hp hebne - nejsem si jist jakej strop její smrt může mít... a co všechno její výbuch ovlivní). I obyč ubírají svou smrtí víc (v 1.13 sou oproti těm v 1.07 procházkou růžovým sadem).

Oblivion Knight - čaruje Iron Maiden (tohle mě štve na verzích vyšších - že to oddělali >:D ).

Baalův magický superútok - krom toho že je supersilný (obvykle instakill - jak je napsáno na první straně), má jinou animaci než mana rift. Nejsem si jist jestlii se vůbec dá nazvat mana riftem :-). Taky si myslím, že ho Baal používá na mnohem větší vzdálenost než mana rift ve verzích vyšších. Animace útoku vypadá jako kouzlo, kterým Baal zabije otylýho dědka (rozuměj: patrně Harogathskýho council membera) v Akt V intru.

Frenzy - funguje v 1.07 trochu jinak - nabíjí se na nejvyšší rychlost seků rychleji. Na druhou stranu mi přijde - že barbar se v 1.07 pohybuje s max nabitým frenzy pomaleji (ale ohledně pohybu je to jen můj dojem).

Berserk - krom toho co už jsem napsal kdysi (berserk nesnižuje DEF na 0 ale na polovinu a po shoutu naopak zázračně DEF zvedá do nebeských výšin) si myslím že i síla/efektivita/pureDMG skillu je vyšší.

Rezistence. Tady si nejsem jist - ale mám dojem že pokud má postava v 1.13 určité rezistence na hell - v 1.07 je má vyšší (HUD je vyšší ukazuje - jak je to ve skutečnosti netuším).

Charmy - v 1.07 padají charmy s obrovským nárůstem k minimálnímu i maximálnímu DMG (grand charm s +100 k AR a 20 k DMG je na hell poměrně častým úkazem). Naopak patrně neexistují charmy přidávající elementární DMG.

Merc - pokud přetáhnete postavu z 1.07 s Mercem do verze 1.13 - vaše postava bude v pohodě. Merc nebude v pohodě - bude buglej. Ztratí mnoho levelů a nejspíš ztratí schopnost levelovat (tím že ztratí levely - ztratí i atributy... takže gear na něm bude k ničemu). Toto se netýká hraní v 1.07... spíš taková (celkem logická) zajímavost (člověk si halt musí koupit v 1.13 Merce novýho).

Odpovědět

Zpět na „Obecně“