Predvanocni sraz 2013 - 14.12.2013!!!
Moderátor:Dark_Deamon
Tak zkus jinej snad budou moct i ostatní, já zatím nic napevno nemám.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Re: Predvanocni sraz 2013

"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Dik, me osobne to vychazi nejlip na vikend 14/15.12, ale samozrejme si nemuzu poroucet, navic je to chvili pred Vanocema
Tak se prosim vyjadrete, dik
Edit: Co se tyce toho zavodu, tak je to zavod z takoveho serialu Grand Prix, ucastnil jsem se letos uz dvou a kvuli dobremu postaveni potrebuju aspon jeste jeden, tak to nemuzu vzdat, je mi lito...Zatim to vypada, vzhledem k tomu, ze neustale padaji osobaky, ze bych mohl zatahnout slusnou vahu, doufam v 310kg+, idealne 320kg, no uvidime

Edit: Co se tyce toho zavodu, tak je to zavod z takoveho serialu Grand Prix, ucastnil jsem se letos uz dvou a kvuli dobremu postaveni potrebuju aspon jeste jeden, tak to nemuzu vzdat, je mi lito...Zatim to vypada, vzhledem k tomu, ze neustale padaji osobaky, ze bych mohl zatahnout slusnou vahu, doufam v 310kg+, idealne 320kg, no uvidime

- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Účast na minulém srazu sice nebyla nikterak hojná, ale posezení to bylo velice příjemné a rád bych si ho zopakoval. Jsem tudíž schopen si čas udělat kterýkoliv víkend 
Pokud jde o místo, navrhoval bych hostinec U SLOVANSKÉ LÍPY. Nekuřácká hospůdka (u baru se kouřit smí), vynikající a cenově přijatelná domácí kuchyně a dobrá dostupnost na MHD

Pokud jde o místo, navrhoval bych hostinec U SLOVANSKÉ LÍPY. Nekuřácká hospůdka (u baru se kouřit smí), vynikající a cenově přijatelná domácí kuchyně a dobrá dostupnost na MHD

- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Mě by taky nejvíc vyhovoval víkend 14.-15.12. a hospodu navrhovanou BliiNkym bych taky bral.
No jestli tam dobre vari, tak jsem pro
Jinak slibuju, ze ten vikend muzu na 100%, takze dorazim, tentokrat opravdu, slibuju
@Bliinky: Mohl bys to tam prosim pripadne zarezervovat?

@Bliinky: Mohl bys to tam prosim pripadne zarezervovat?
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Jistojistě
Kolik že se nás tam vlastně sejde?

Mno, to se dost tezko ted odhaduje, zatim jsme jistojiste tri
Potencialne je nas tak 5 - 10, takze stul pro 10 lidi, pokud tam takovy je, by mel vyhovovat, i te extremni variante 

Taky vyhovuje.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
14-15.12. je OK. Počítám raději v sobotu, že? A toho 30-tého to urvi jako správnej Barbar - GL. Jinak toho slíbeného HC Throwera jsem dotahnul na Hell a teď hledam/vyrabim equip, tož to už se můžu zůčastnit, ne? Abu.
Greenhorn s duší Throwera
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Já bych také mohl dorazit a dorazil bych rád. Mám teď sice o sobotách dvanáctky, ale je tu možnost si zařídit volno. 

"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
14-15.12 mám volnej víkend takže pokud se nestane nějaká fatálka, moc rád dorazím...;-) je to tak na 75-95% že ano...*A*
Vyborne, takze timto oficialne prosim Bliinkyho, aby objednal stul ve vyse zminovanem restauracnim zarizeni
Termin je dany, pripravte si tedy mluvici ustroji, pojede naplno 

kdyby to nebylo toho 29.11. tak bych asi dorazil klidně také 14-15..
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Ok, výborně
Jen pro pořádek - který že termín je definitivní a na jaký den mám provést tu rezervaci? 

Definitivni termin je tedy ten vikend 14-15.12, osobne si myslim, ze bude idealni ta sobota, tedy 14.12.2012, a za vcelku velmi dobry napad povazuju Fraxiho myslenku to usporadat od rannich hodin, at je cas vse probrat
, takze treba od 10.00 se zacit schazet v te hospudce...A predem diky Bliinky 

- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Super, kolínko za 150,- (zase prasknu) a slušný výběr piv. Otevírají v 11:00 hod. Budu tam 14.12. 10:55 závazně. Abu
Greenhorn s duší Throwera