Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Web http://www.diablofans.cz/diablo2lod/index.php běží. Pracuje se na migraci na nový CMS. Takže očekávejte další odstávku. Dáme dopředu vědět.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Re: Diablo 2 kecání
@sajs: Ja pojedu Frenzyho, tak to muzem porovnavat progres
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já pojedu necra na summony 80% bo nějakou cold fire soso 19% trapa 1%
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Slw
- Minion of Destruction
já to po x letech vidím na Javu/Lemrouše. už sem je chtěl hrát loni, jenže pak spostu lidí hrálo tyhle buildy (tož sem tehdy sáhl po throwerovi )
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Začíná se mimochodem úplně nanovo nebo se lze připojit s rozehranou postavou?
- dawemorraless
- Na-Krul
Začíná se na novo lvl 1 prázdná truhla
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Pravidla budou na 99,9% stejná jako loni, viz: viewtopic.php?p=308531#p308531
Jinak když se tu tak rozepisujete kdo, kde a s kým, tak já tentokrát testnu Poison Necra.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Uvidíme, s čím půjdu já, ale předpokládám, že dám asi šanci zase nějakému charakterovi, se kterým jsem neuspěl v minulých turnajích.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Neposunuse
- Gorebelly
Ahoj, zdravím všechny hráče :-) Já jsem teď nově 16 dní otcem, takže času mám dost málo. Ale zkusím se na turnaj v zimě přidat, i když asi v minimálním rozsahu. Co pojedu, ještě nevím, možná bych zkusil hammera, ten mi pořád chybí.
A mimo soutěž si tak říkám, že jsem zvědavý, co budeme dělat za cca 15 let, třeba k holce přibude i synátor a budeme Diablo 2 pařit spolu, pokud se mi nevysměje... A taky jestli bude na čem
A mimo soutěž si tak říkám, že jsem zvědavý, co budeme dělat za cca 15 let, třeba k holce přibude i synátor a budeme Diablo 2 pařit spolu, pokud se mi nevysměje... A taky jestli bude na čem
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
Neposunuse ..CG
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
CG My s manželkou čekáme prcka v lednu a už mu taky chystám jeho Diablo herní sestavu
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
CZ... taky jsem otec dvou. Synátora už učim hrát, začali jsme nedávno s Mashinkama
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Neposunuse
- Gorebelly
Že bychom založili nějaký diablofans klub otců? Anebo po pár letech dát turnaj, kdy v týmu bude vždy rodič + jeho ratolest?
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Tak v tomhle jsem krapitek napred, pac memu synkovi uz je 13 a pari vesele na PS4 :-)
Jinak gratulace obema, uzivejte si to, dokud to jde
Jinak gratulace obema, uzivejte si to, dokud to jde
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Hehe. Naděje, že fórum neumře, leží na bedrech našich dcér a synátorů
Zdravím Otce Pařany a ty ostatní (Gratuluji a Budte na své drahé polovičky hodní i při turnaji )
Jelikož se minulí rok nehral D2 vubec tak myslím že je čas abych šel do toho s vámi postavu hmmm láká mě ta blade furry assa ikdyž s mi nepovedla minulej turnaj tak mě přišla dost zajímavá a hodně odlišná od ostatních(což je jako zázrak) ...takže pro mě lákavá výzva a když se nepovede tak asi Cold amu nebo Trappu .. klasika
Jelikož se minulí rok nehral D2 vubec tak myslím že je čas abych šel do toho s vámi postavu hmmm láká mě ta blade furry assa ikdyž s mi nepovedla minulej turnaj tak mě přišla dost zajímavá a hodně odlišná od ostatních(což je jako zázrak) ...takže pro mě lákavá výzva a když se nepovede tak asi Cold amu nebo Trappu .. klasika
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
PS ted sem si dal hru a jsem úplně mimo .. hmm to bude mazec konečně jsem to zapoměl to se bude hezky hrát
HC Grál - Nesbírám
Tak si přemýšlím nad tím svým plánovaným double swing barbarem do MF turnaje a nejsem si jistý jaké weapon mastery zvolit, zajímaly by mě vaše názory
moje úvaha je takováto:
maces, clubs: skilly ve zbraních přidávají obvykle druidovi nebo paladinovi, také je jich ve hře málo, takže malá šance najít nějaké pořádné, natož dvě
kladiva: slow as, takže vyřazuji ihned
sekery: mno a tady začínám váhat, mají nižší nároky na dex, takže zbude více bodů na vitalitu, ale oproti mečům nižší průměrný atack speed
meče: vyšší požadavky na dex, ovšem s double swingem to asi není tak úplně špatně, protože se využije procentuální bonus do AR. Je jich ve hře více než seker + dají se použít i obou-ruční, takže o dost větší výběr. Runových slov do mečů je více než do seker a když budu počítat jen normal a exceptional runy, tak je to 8:12 pro meče, což vidím jako další výhodu
Celá úvaha je vztažena k tomu, že v turnaji se hraje untwinked, není jasné co najdu a proto mi přijde správné vsadit na meče, u kterých je největší šance, že z monster vyklepu dva obstojné. U ostatních zbraní mi přijde nejisté doufat, že padnou dva kvalitní kousky.
Co vy na to?
moje úvaha je takováto:
maces, clubs: skilly ve zbraních přidávají obvykle druidovi nebo paladinovi, také je jich ve hře málo, takže malá šance najít nějaké pořádné, natož dvě
kladiva: slow as, takže vyřazuji ihned
sekery: mno a tady začínám váhat, mají nižší nároky na dex, takže zbude více bodů na vitalitu, ale oproti mečům nižší průměrný atack speed
meče: vyšší požadavky na dex, ovšem s double swingem to asi není tak úplně špatně, protože se využije procentuální bonus do AR. Je jich ve hře více než seker + dají se použít i obou-ruční, takže o dost větší výběr. Runových slov do mečů je více než do seker a když budu počítat jen normal a exceptional runy, tak je to 8:12 pro meče, což vidím jako další výhodu
Celá úvaha je vztažena k tomu, že v turnaji se hraje untwinked, není jasné co najdu a proto mi přijde správné vsadit na meče, u kterých je největší šance, že z monster vyklepu dva obstojné. U ostatních zbraní mi přijde nejisté doufat, že padnou dva kvalitní kousky.
Co vy na to?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
2x Grief do Phase Blade a je vyřešeno