Diablo 2 kecání

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání

Příspěvek od Fraxinus » 14.11.2016, 22:37 hod.

Javurek: Synergií pro Holy Bolt je Blessed Hammer, ne?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 15.11.2016, 09:15 hod.

50% synerigie je BH i FoH na magic dmg.15% healing dává Prayer
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Antabus
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 15.11.2016, 09:53 hod.

Čau, pokud mi vydrží ta chuť do 1.ledna, pustil bych se s vámi do "boje" v MF turnaji, do té doby plánuji se trošku aklimatizovat do světa D2 a Diabla celkově, vždy je ale hezké vracet se DOMŮ :D Že bych hrál něco jiného než sosnu, to jedině z donucení s ohledem na pravidla, buildy si ještě prozkouším, co mě bude nejvíce bavit:)

k polemice darkdeamona:
1) začátek turnaje: čím dříve tím lépe za mě:) takže jsem pro 25.prosince, ale pokud budu chtít hrát 25.prosince, určitě vydržím i do 1.ledna:)
2) délka turnaje: jednoznačně bych byl pro kratší turnaj,(45-50dní) co se zatím prolítl nějaký vlákna i podle aktivity v závěru bych řekl, že stejně se velká většina odfarmí první měsíc a pak už se to opravdu jenom šperkují největší hunteři, dvě celé měsíce je opravdu dost, nevím, zda by to fakt někoho mohlo bavit intenzivně hrát takovou dobu.
3) povolit Teleport a Find Item ANO
4) je mi to jedno, ale MF turnaj beru jako sólo snažení, nemám žádné zkušenosti, tak sem možná nějak jen nepobral, v čem přesně spočívají ty týmy
5) respec NE
Naposledy upravil(a) Antabus dne 15.11.2016, 10:45 hod., celkem upraveno 1 x.

Jimmi
Wraith
BattleTag:JimmiSVK#2473

Příspěvek od Jimmi » 15.11.2016, 10:34 hod.

Ja by som sa tiez pridal..aj ked neviem kolko na to budem mat casu.
Isiel by som HC summoner necra..lebo to som hraval najcastejsie v dvojke.
Jedna otazka co je ten respec?
Dalsia mozno blba otazka...moze sa ist na players 8 od zaciatku ze?
A siel by som do toho cim skor.

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 15.11.2016, 11:14 hod.

Antabus Jimmy Vás už sem dlouho neviděl naposledy někdy torment challenge v D3 vítejte doma. Respec Ti může dát Akara za splnění questu den of evil nebo když poskladas Stone od absolution a je to že si můžeš znovu prerozdelit skilly. Players si každý hraje jak chce.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Jimmi
Wraith

Příspěvek od Jimmi » 15.11.2016, 11:54 hod.

Dakujem za privitanie. Hral som este nejake 2 sezony potom challengy. ale od 6 tky uz len sporadicky. Nemam na to moc casu a ani chut popravde..je to moc uz zjednodusene:)
Najlepsie boli este casy mp10 challenge...to bolo mega..hlavne prve inferno:)
Tak sa sem pridem sem tam pozriet ci ste sa dohodli na zaciatku tohto turnaju.
Mozes mi please hodit link na celkove pravidla? ze co je za kolko bodov a tak...neviem to tu najst.
dakujem

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 15.11.2016, 12:47 hod.

Vitejte ;)

Pravidla posledniho turnaje najdes tady, vetsinou se prilis nemeni, ale tak jako tak Deamon podobny thread postne na zacatku toho dalsiho, takze se netreba stresovat ;)

Crec
Gorebelly

Příspěvek od Crec » 15.11.2016, 14:35 hod.

K nadcházejícímu turnaji:

1) čím dřív, tím líp
2) 1,5 měsíce si myslím stačí
3) ano ano
4) asi až podle účasti
5) respec ne
HC Grál od 18. 2. 2019

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 15.11.2016, 15:04 hod.

dawe: jj, též si na tebe vzpomínám, ukončená T6 only byl můj na delší dobu poslední diablo počin, už je to rok a půl a nastavený směr D3 se bohužel nijak nemění, a proto mě absolutně neláká ho zapínat.
jimmi: jo mp10 challenge byla výborná, v té se nechal neskutečného času, ale byl to nejlépe propařený čas. Ještě že v D2 to počítadlo času není :D

Pročetl jsem si to vlákno z minulého turnaje, koukal na screeny a úplně mě svrbí ruky :D V turnaji bych určitě chtěl jít HC, ale musím se to zase naučit :)

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 15.11.2016, 15:44 hod.

Antabus... napiš demonovi on ti nějaký počítadlo pošle :green: V minulém turnaji toho napadalo moc ale je třeba stále pokořit tyraels might,sice obhajuju zlato ale pojedu toho dudu na HC je třeba předat štafetu ( ale zadarmo to nebude snad štěstí vydrží ikdyž se mi do něho cpe RIP :green: ) btw je tu někde časově neomezený super unique turnaj na trénink ideál...někdo snad hodí link datluju z mobilu
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 15.11.2016, 15:54 hod.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 15.11.2016, 18:58 hod.

Antabus + Jimmy: Vítám vás. Je fajn, že se turnaje chtějí účastnit staří známí z D3 :) Všichni jsme vlastně ze stejného clanu :)

Teď něco málo k vašim dotazům...
Antabus píše:2) délka turnaje: jednoznačně bych byl pro kratší turnaj,(45-50dní) co se zatím prolítl nějaký vlákna i podle aktivity v závěru bych řekl, že stejně se velká většina odfarmí první měsíc a pak už se to opravdu jenom šperkují největší hunteři
Tady jde spíš o to, že několik nadšenců pro HC během turnaje vychcípe a když pak vidí, kolik bodů je na první flek, tak už se jim do toho moc nechce :D Takže proto jsou ty konce takové slabší. Věř ale, že kdyby počas turnaje nikdo neripl, tak by do toho všichni mlátili, jak hluchej do vrat. I kdyby trval ty 2 měsíce :)
Antabus píše:4) je mi to jedno, ale MF turnaj beru jako sólo snažení, nemám žádné zkušenosti, tak sem možná nějak jen nepobral, v čem přesně spočívají ty týmy
Pokud se nás sejde řekněme 10+, tak asi týmy založím. Funguje to takto...Přihlásí se xyz lidí, já těsně před turnajem náhodně nalosuju dvojice a ty mají společné bodování. Každej účastník turnaje jede Single Player a každej má své bodování za to, co všechno mu padlo. Na to je single bodovací tabulka. Ale pak sečtu body jednoho hráče a toho druhého, co jsou spolu jakoby v týmu a vznikne tak týmová bodovací tabulka. Jak to vypadá v praxi se můžeš kouknout sem.

Jinak průběh turnaje je následující...Založí se postava na lvl 1 a s tou jedinou se hraje. Samo sebou se napíše build, kterej kdo jede a ten nelze měnit. Změny můžou nastat, jen pokud člověk hraje HC a umře. Tím ale přijde o veškeré itemy. Tím chci říct, že předměty nalezené s první postavou nelze použít na tu následující atd. Body po ripu zůstanou zachovalé, ale jen do okamžiku, kdy člověk rozjede novej char.

Patch tu snad všichni jedou 1.13c. Jen pozor. Když půjdete na Battle Net, tak se vám automaticky stáhne 1.13d a na ten nelze použít PlugY. Vše potřebné můžete stáhnout zde na webu. PlugY 10.00 najdete v Modech a patch 1.13c mezi Patchema :) Pokud si PlugY nainstalujete (největší plus je nekonečná truhla), tak se pak hra nespouští přes "ikonu" Diabla, ale spouští se přes "Plugy, The Survival Kit". Že máte správně nainstalováno poznáte tak, že když jste v hlavním menu hry, tak v levém spodním rohu máte napsáno "v 1.13" a v pravém dolním rohu je "PlugY 10.00".
Pokud by jste chtěli hrát D2 v okně, tak téměř na konci stránky je návod, jak na to http://www.diablofans.cz/diablo2lod/obecne.html

Víc mě zatím nenapadá. Kdyby cokoliv, tak napište ;) Buď já nebo někdo tady znalej určitě odpoví :)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 15.11.2016, 21:49 hod.

Dropl jsem hotovej poklad :) Kdo pozná na jakej build :?:

Btw, kdyby někdo měl v bedně nějakej podobnej a fakt ho nepotřeboval, tak bych jím nepohrdl :) Mana After Each Kill má varies 1-3

Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 15.11.2016, 22:11 hod.

Tak jsem koukal uplne vsude a fakt nemam :(

Odhadem, neco, co zabiji plosne, zere manu jako krava a potrebuje IAS, tudiz ne caster...Ze by Cold ama :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 15.11.2016, 22:14 hod.

Cold Ama ne, ale jsi hodně blízko :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 15.11.2016, 22:20 hod.

No tak Furyzona, do kravek by ty jouly nemusely bejt spatny....

Jinak jsem se zastavil na 2984 Mega expu, tudiz chybi JEN 3229 - 2984 = 245M na lvl 98 :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 15.11.2016, 22:44 hod.

Tak jsi přesně trefil build i lokaci :twisted:

Nedávno jsem zabrousil do tohoto topicu a projel jsem ho celej. Uživatel(ka) sirpoopsalot se tam právě o těchto jewelech zmiňuje a sice zde. Je to 6. stránka téhož vlákna.

Nejvíc mě tam "pobavilo", když tam někdo vypisoval equip své Amy a u jednoho ringu měl napsáno: "...and second rare ring with 15 mana after each kill (1.07)" :roll:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 16.11.2016, 10:45 hod.

Pokud vim, sir poops je chlap...Byl aktivni v dobe, kdy jsem tam byl dost aktivni i ja, tudiz 2006 - 2009...

Jinak jo, ty MPK ringy se daji velmi snadno vyrobit v 1.07, je to recept myslim na cold res ring, uz si to nepamatuju, da se vyrobit i s charakterem na lvl 9...Ja si tam taky jeden takovy vyrobil, ale vzhledem k tomu, ze jsem proti transferovani itemu do jinych patchu, jsem ho jinde nepouzival...Na inc je transfer z nizsiho patche do vyssiho normalne povolenej - proto tyhle MPK ringy, Beta veci (treba CtA S +16 BO :roll: apod)

Jinak jasne Furyzona je urcite jedna z nejlepsich moznosti do kravek, pokud ne vubec nejlepsi, ja tam chci vyzkouset toho sveho summon/CE Necra, ale az se k tomu dostanu :D

Jimmi
Wraith

Příspěvek od Jimmi » 16.11.2016, 11:45 hod.

DArk_Daemon: Skusim teda s vami ten turnaj ako som hovoril ale asi by som nechcel ist do ziadneho teamu pretoze menim poziciu v robote od noveho roka a fakt netusim kolko na to budem mat cas(treba aj sportovat a ine veci robit:)). Takze ak budeme neparny pocet tak by som siel radsej iba sam

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 16.11.2016, 14:44 hod.

Jimmi: To máš jedno, já také nejsem zrovna extra třída hledač. A můj poslední spoluhráč? Ten neodehrál dokonce vůbec nic. Tak žádný strachy, že někomu zkazíš ambice. V těchto turnajích stejnak jde jenom o h.... hovory, které budeme pak někdy v budoucnu spolu vést, až se zas někde slezeme na srazu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“