Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
DD: ani nevím že to je, tam každej pošle svoji jednu nej?
RIP: pěkný shrnutí
RIP: pěkný shrnutí
Re: Diablo 2 kecání
@dawe: Hmm, nedarilo, pac me chytlo silenstvi zvane D1 Diky Deamonovi jsem rozjel tuhle klasiku, kterou jsem nikdy nehral a tak na tom ted tezce ujizdim...Tezke je to jak svin, furt jsem mrtvej, a prototze to hraju jako HC, tak furt zakladam novy postavy
@Welwet, Abu: Vidim, ze se Vam ta hlaska kuci libila, ja se u toho sklebil uz kdyz jsem to psal A navic je to pravdivy...
Jo, unwinck septavirat ted lezi ladem, viz predchozi, ale ja hned upozornoval, ze to bude na dlouho (a se mnou na vecny casy )...Ale neboj, cas na to prijde
Edit: @Deamon: Jo kamo, koukam, ze uz ten thread neco pamatuje...Tak jsem se rozhodl, ze Ti poslu screen, az - POKUD - dosahnu na tu 99ku
A myslim, ze se budu opakovat, ale na turnaj se mnou nepocitej
@Welwet, Abu: Vidim, ze se Vam ta hlaska kuci libila, ja se u toho sklebil uz kdyz jsem to psal A navic je to pravdivy...
Jo, unwinck septavirat ted lezi ladem, viz predchozi, ale ja hned upozornoval, ze to bude na dlouho (a se mnou na vecny casy )...Ale neboj, cas na to prijde
Edit: @Deamon: Jo kamo, koukam, ze uz ten thread neco pamatuje...Tak jsem se rozhodl, ze Ti poslu screen, az - POKUD - dosahnu na tu 99ku
A myslim, ze se budu opakovat, ale na turnaj se mnou nepocitej
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Jj, je už fest starej Tak pokud máš třeba 3 postavy s lvl 99, tak je klidně pošly všechny
RIP: Nejlepší je na D1 ta temná atmosféra s hudbou. To prostě nemá chybu. Co se týče MF turnaje...nemyslím si, že bys ho úplně vypustil. Určitě si zas vymyslíš dalšího levobočka, se kterým budeš chtít něco zkusit a tak ho začleníš do turnaje Přeci jen, moc těch charů rozjetých nemáš
RIP: Nejlepší je na D1 ta temná atmosféra s hudbou. To prostě nemá chybu. Co se týče MF turnaje...nemyslím si, že bys ho úplně vypustil. Určitě si zas vymyslíš dalšího levobočka, se kterým budeš chtít něco zkusit a tak ho začleníš do turnaje Přeci jen, moc těch charů rozjetých nemáš
jen ten buzna duch mě dal jednu aracha, jinak všichni po držce...
ale stejně mě baví nejvíc seis, jsem masochista?
ale stejně mě baví nejvíc seis, jsem masochista?
@Deamon: Ach jo, nejhorsi je bejt takhle proflaknutej a predvidatelnej
@Welwet: Tak to je vrcholna forma masochismu Ja se radsi drzim na distanc, preci jen je to jistejsi
@Welwet: Tak to je vrcholna forma masochismu Ja se radsi drzim na distanc, preci jen je to jistejsi
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Však máš ještě skoro 2 měsíce čas vymyslet nějakou prasárničku I když po těch letech to už asi není jednoduchý vymyslet něco, co člověk ještě nehrál Napadá mě asi jen jeden build, kterej si myslím, že jsi nezkoušel a to je Zeal Sorc
Ehmm, zkousel A neni to zrovna optimalni pro tenhle typ hrani...Mno uvidime
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to trochu o hubu Já tento build v jednom z MF turnajů zkoušel. V Mausoleu (H) mě zpráskala jedna banda Zombie Je to takovej fun build, když není 2x Dream.
Tak můžeš rozjet toho Smitera s cílem získat co nejvíc Torchů Ten na equip není vůbec složitej.
Tak můžeš rozjet toho Smitera s cílem získat co nejvíc Torchů Ten na equip není vůbec složitej.
Ten Static field ti na ně byl hodně platnej
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tjn Řek bych, že jsem tam krapet zmatkoval a hledal na klávesnici Teleport, protože mi jinak není jasný, proč bych v Mausoleu používal SF, když je tam všechno LI
Tak to mi neco pripomina...Btw, na toho smitera asi nemam kule, na druho stranu mam chut na untwinck melee char...Jenze to by byla zase z pohledu Gralu a levelovani hammera ztrata casu, takze by to chtel nejaky MF standart build...Jenze ty uz jsem vsechny hral a moc me to nebavi...A zacarovany kruh pokracuje
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Cold Ama
Fire Trap Assa
FO/Hydra Sorc
WC Barb
Avenger
Fire Trap Assa
FO/Hydra Sorc
WC Barb
Avenger
1) Hral jsem a myslim, ze ji budes hrat Ty, ne?Dark_Deamon píše:Cold Ama
Fire Trap Assa
FO/Hydra Sorc
WC Barb
Avenger
2) Hral jsem, strasne slaba vuci sve LI verzi
4) Hral jsem, strasne mala dmg za hafo many
5) Hral jsem, zabije vsechno ale single target attack takze by mi z nej ruplo v kuli
3) Sosa - Sandrine, puvodni sosa projektu Avengers, stale mi beha LK, ikdyz je respecla na pure Cold...Zabavna holka ale hral jsem, a to hodne
Dik za navrhy, muzu poprosit o dalsi petici?
To abych ti přes modding udělal nějaké nové skilly
Jinak jsi už vyzkoušel asi vše.
Jinak jsi už vyzkoušel asi vše.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Ty už jsi taky hrál všechno, co? Ale tak nějak jsem průběh odpovědí očekával Mám pocit, že by ti v rámci výběru postav pomohl menší defekt s hard diskem Jestli chceš, tak poradím. Jsem takovej expert samouk
Nevadí, zkusíme to z druhé strany. Takže...jakou cílenou lokaci by jsi chtěl běhat? A opovaž se napsat že všechny Já se třeba dneska koukal po lokacích v A5 a nezdála se špatná Driften Cavern (dost bossů) nebo Icy Cellar (gold chest). Nějaký ty runy by se tam mohly dát najít, když tam může padnout až Zod naprosto z čehokoliv Asi nikdy nezapomenu na tutu fotku, když jsem si to štrádoval za Trešem na p3 a zakopl o jednu truhlu
Nevadí, zkusíme to z druhé strany. Takže...jakou cílenou lokaci by jsi chtěl běhat? A opovaž se napsat že všechny Já se třeba dneska koukal po lokacích v A5 a nezdála se špatná Driften Cavern (dost bossů) nebo Icy Cellar (gold chest). Nějaký ty runy by se tam mohly dát najít, když tam může padnout až Zod naprosto z čehokoliv Asi nikdy nezapomenu na tutu fotku, když jsem si to štrádoval za Trešem na p3 a zakopl o jednu truhlu
Mno, tak asi Vas zklamu, ale uz jsem si vybral
Tedy je to sice build, kterej jsem uz hral, ale kdysi davno a nedotahnul jsem ho do konce, neni to uplne maxi mainstreamovej build, ale taky ne uplnej looser, a celkem me bavil, coz je s podivem Je to melee a vic k tomu nereknu, necham si to az na turnaj
Tedy je to sice build, kterej jsem uz hral, ale kdysi davno a nedotahnul jsem ho do konce, neni to uplne maxi mainstreamovej build, ale taky ne uplnej looser, a celkem me bavil, coz je s podivem Je to melee a vic k tomu nereknu, necham si to az na turnaj
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude nějakej teplej DruidRIP píše:a celkem me bavil, coz je s podivem
Ty voe, ty me znas fakt lip nez ja sam sebe
Dobra, kdyz uz je to tak, chci zkusit Fire claws/Maulera...Tenkrat me celkem bavil, co si pamatuju, a nebyl uplny orezavatko ani s s*it vybavenim, takze za dva mesice, kdo vi?