Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Aha, ano, jde mi jen a jen o to nekonečné místo v truhle, kdybych se vykašlal na ladder a začal grál. Mohl by jsi konkrétně (jestli to máš v hlavě, jinak budu hledat taky..).
díky Abu
díky Abu
Greenhorn s duší Throwera
Re: Diablo 2 kecání
Na realmech jsou rozsireny truhly ale ne nekonecny.je to klasicka truhla jen zvetsena vetsinou na 10x10.jinak musis stejne tahat muly.jen se ti na jednu vejde vic veci...
Odesláno z mého HUAWEI Y300-0100
jojo, pardon, většinou jsou zvětšené...teď nevím jak vypadá 10x10 ...ale vím že je to hodně velké...ale na grál to pořád není no
Ahoj, nemáte někdo tabulku s kompletním grálem? Rozhodl jsem se, že jakmile bude čas a chuť, pustím se pomalu do toho HC, tak abych si to mohl evidovat. Pokud ne, nevadí. Upravíl bych si jinak tu turnajovou.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Mám takovou tabulku v excelu. Stačí napsat e-mail a pošlu ti ju
Máš to v PM, díky.
Edit: Tak už mám nachystáno. Nejdřív si promyslím za koho začnu a pomalu se do toho vrhnu.
Edit: Tak už mám nachystáno. Nejdřív si promyslím za koho začnu a pomalu se do toho vrhnu.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Se musim podělit o mé první seznámení s Diablem 2, byl sem unešený před lety, tak 12 let z5 s LoD a chodil sem hrávat ke strejčkům, bylo jim kolem 20=p a logl sem sem na necra, měli tam sety a já je prodal u obchodníka ve městě a koupil nádherný nový lesklý brnění, který se mi zdálo lepší, ty sety zkrátka nevypadaly vůbec hezky, že by byly OP! No a pařil sem ve 2 actu a pak sme jeli dom, tak sem odlogl a vypl PC, netřeba říkat, že už mě tam nikdy nepustili, a být jim po ruce, tak dneska nežiju ; )- ale smažil sem Diablo doma:D Ikdyž sme o tom věděl prd, mě stačilo objevovat lokace a byl sem happy, že je můžu projít víckrát a lvlit sem netušil, dohrál sem jednou a konec pro mě:D
Doufám že tu nekterý z nich není;D
Ale jinak jsem přemýšlel, že bych si to zase zapařil, ale co se týče online, musel bych si zjistit, jak to funguje.
Doufám že tu nekterý z nich není;D
Ale jinak jsem přemýšlel, že bych si to zase zapařil, ale co se týče online, musel bych si zjistit, jak to funguje.
Zdravím diablisty.
Hraje se ještě na nějakém serveru? Nebo je už vše down a krom SP / Hamachi se už nikde nehraje.
Hraje se ještě na nějakém serveru? Nebo je už vše down a krom SP / Hamachi se už nikde nehraje.
Pokud vim tak phoenix skoncil.odesla masina kde to bezelo a nova se na to uz pravdepodobne shanet nebude...ale myslim ze likediho server jeste funguje.popravde nevim jestli se hraje na klasickym patchi nebo jsou tam upravy,ale.myslim ze porad bezi...kolik lidi tam ale hraje netusim...myslim ze uz to preziva vicemene na sp...:-(:-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Honzo jseš slavnej http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... a.jpg.html
Jsem cekal nejakou fotku ze strongmanu ci liftu (kupodivu, pokud byste si vygooglili moje jmeno a prijmeni, par by se jich naslo ), ale D2 nick takhle hezky a ve skvele spolecnosti jako je BLB a JIP, to jsem necekal
Zdarec vsici, pro ty, co sleduji muj projekt Avengers mam dobrou zpravu, protoze po XX letech jsem konecne doma na siti a tim padem i update-y muzu delat pravidelneji a lepeji , takze ocekavejte v brzke dobe doplneni udaju, a bude toho celkem dost Tak se teste
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
No to to trvalo. Super!
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Zdravim vsechny mohl by my nekdo pekne prosim poslat nebo poradit odkaz na stazeni LOD2 ,nasel jsem vsude jen demo, tak uz nevym poradi prosim nekdo?
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Fórum nepodporuje stahování kopií Diabla 2/LOD nemýlím-li se. Takže by ti sem link nikdo nenapsal.
pokud máš registrovaný key jde legální kopie stáhnout přímo od Blizzardu.
pokud máš registrovaný key jde legální kopie stáhnout přímo od Blizzardu.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Kup si originál, v téhle době je to už jen za pár korun Navíc tak podpoříš vývojáře, kteří si to zaslouží.
HC grál: 537/516 (-21)
diablo asi rači ani nehraj, bo esli nejseš schopnej si v dnešní době sossnout d2, moc si ve hře neporadíš