Mam na Vas dotaz,ci spise prosbu o poskytnuti pomoci jelikoz si fakt uz nevim rady..

Zacal jsem drtit LOD herni postavou "Druid"
Vsechno v pohode,postava vyborna,silna takze celkove zazitek ok.Prochazim levely a snazim se plnit ukoly jak nejlepe dokazu a najednou kdyz me kovařka porada abych pro ni nasel kouzelne kladivko pustim se do patrani.Tak... a v tom vazeni panove je muj problem.Jde o to ze vymydlil jsem vsechny nestvury,zombiky,atd a potrebuji se ted dostat z Kamenneho Pole do Temneho Hvozdu abych nasel katakomby ve kterych kladivko najdu ale NEMOHO TO PROSTE NEJIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????Opravdu nezblaznil jsem se ale hledam vchod do Hvozdu jiz nekolikaty den a zkratka se mi nedari ho najit!?!?!
Koukal jsem na YouTube jak to borci prochazeji uplne v klidu prez teleport ale ja kdyz si ztoupnu na plosinu teleportu tak max kam se mohu presunout je prave Kamenne Pole a nic vic.Dokonce podle YouTube koukal jsem na svuj level a je to jine v me verzi.Nevim ci mam jeste neco sebrat nebo udelat nebo co ale kdyz vyjdu s teleportu v Kamennem Poli mezi stojicimi kameny a chci jit dolu jako to delaji frajeri na netu tak mi tam v pruchodu brani zdi zatim co na netu ma normalne volne prostranstvi?!?!?!
Moc prosim o radu protoze uz fakt nevim jak s Druidem dal.
Budu vdecny za jakekoli rady a pripominky