Cau kolegove!
Mam na Vas dotaz,ci spise prosbu o poskytnuti pomoci jelikoz si fakt uz nevim rady..
Zacal jsem drtit LOD herni postavou "Druid"
Vsechno v pohode,postava vyborna,silna takze celkove zazitek ok.Prochazim levely a snazim se plnit ukoly jak nejlepe dokazu a najednou kdyz me kovařka porada abych pro ni nasel kouzelne kladivko pustim se do patrani.Tak... a v tom vazeni panove je muj problem.Jde o to ze vymydlil jsem vsechny nestvury,zombiky,atd a potrebuji se ted dostat z Kamenneho Pole do Temneho Hvozdu abych nasel katakomby ve kterych kladivko najdu ale NEMOHO TO PROSTE NEJIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????Opravdu nezblaznil jsem se ale hledam vchod do Hvozdu jiz nekolikaty den a zkratka se mi nedari ho najit!?!?!
Koukal jsem na YouTube jak to borci prochazeji uplne v klidu prez teleport ale ja kdyz si ztoupnu na plosinu teleportu tak max kam se mohu presunout je prave Kamenne Pole a nic vic.Dokonce podle YouTube koukal jsem na svuj level a je to jine v me verzi.Nevim ci mam jeste neco sebrat nebo udelat nebo co ale kdyz vyjdu s teleportu v Kamennem Poli mezi stojicimi kameny a chci jit dolu jako to delaji frajeri na netu tak mi tam v pruchodu brani zdi zatim co na netu ma normalne volne prostranstvi?!?!?!
Moc prosim o radu protoze uz fakt nevim jak s Druidem dal.
Budu vdecny za jakekoli rady a pripominky Predem diky M@jk
Zahada Druida!??
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Zahada Druida!??
Musíš jít přes jeskyni Underground Passage.... není tam obyčejnej průchod jako v 1. lokaci.
mapy se v diablu generujou náhodně, frajer na youtube to má dole ale ty to můžeš třeba úplně nahoře
btw, dal si to do d3 sekce
btw, dal si to do d3 sekce
Jasne,mam to ve spatne sekci,vim sorry Chtel jsem to dat tam kde je nejvice "ctenaru" aby mi nekdo co mozna nejrychleji poradil.Ten pruchod opravdu nikde jinde nemam protoze jsem jiz nekolik desitek krat prosel vsechny lokace krizem krazem..ale tu jeskyni urcite zkusim,dekuju za tip
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
tady to máš i přesně v posloupnosti co jak musíš projít (imho je to přehlednější než tu na webu)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Dekuju mnohokrat.Pomohlo,uz jsem se po peti dnech posunul dal!!!Vsem dekuju za rady
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tady by to možná stálo za to poprosit někoho z adminů o zamknutí. Zdá se to jako vyřešená záležitost.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger