Výměna věcí
Moderátor:Dark_Deamon
Zdravím,
měl bych pár dotazů, každý z "jiného soudku" tak sem zamířil do sekce Obecně. Zajímalo by mě, jestli jdou věci z jedné postavy nějakým způsobem předat druhé postavě na single playeru? Pokud ano tak jestli se to týká jenom např. zbraní nebo jdou přehazovat i např. runy, talismany atd.? Když jsem u run, tak existuje nějaká lokalita nebo monstrum kde je větší pravděpodobnost že vypadne Kvalitní runa? Něco sem četl o Countess, už mi z ní něco kvalitnějšího vypadlo ale jstli existuje i jiné místo nebo monstrum. To samé se týká i dalších věcí (zbraně, brnění...), kam se chodí většinou hledat? Momentálně potřebuju Lo runu pro runové slovo Grief a ne a ne vypadnout:) Když jsem u runových slov: Moc mi není jasné jak je to s runovýma slovama a patchem. Hraju Barabara, build Double Swing a pro meč je tam právě doporučené r. slovo Grief. Já mam patch 1.13 tak nevim jestli vůbec bude fungovat. Popř. jaké další runové slova by jste doporučili pro barbara? Pro meče, brnění, helmy...To je asi vše co bych potřeboval vědět. Předem díky za odpovědi. Ondra
měl bych pár dotazů, každý z "jiného soudku" tak sem zamířil do sekce Obecně. Zajímalo by mě, jestli jdou věci z jedné postavy nějakým způsobem předat druhé postavě na single playeru? Pokud ano tak jestli se to týká jenom např. zbraní nebo jdou přehazovat i např. runy, talismany atd.? Když jsem u run, tak existuje nějaká lokalita nebo monstrum kde je větší pravděpodobnost že vypadne Kvalitní runa? Něco sem četl o Countess, už mi z ní něco kvalitnějšího vypadlo ale jstli existuje i jiné místo nebo monstrum. To samé se týká i dalších věcí (zbraně, brnění...), kam se chodí většinou hledat? Momentálně potřebuju Lo runu pro runové slovo Grief a ne a ne vypadnout:) Když jsem u runových slov: Moc mi není jasné jak je to s runovýma slovama a patchem. Hraju Barabara, build Double Swing a pro meč je tam právě doporučené r. slovo Grief. Já mam patch 1.13 tak nevim jestli vůbec bude fungovat. Popř. jaké další runové slova by jste doporučili pro barbara? Pro meče, brnění, helmy...To je asi vše co bych potřeboval vědět. Předem díky za odpovědi. Ondra
Re: Výměna věcí
1, přehazování věcí - PlugY na sdílenou truhlu nebo třeba UDIE (editor postav)
2, runy - určitě Countess, ale co vím tak z ní sice padá run hromada, ale nic extra kvalitního - na high runy běhej Lower Kurast super chesty...
3, věci - toho je spousta... Meph, Pindl, Baal... Třeba i Andariel má pěknej drop... Taky běhám Councily v Travincalu...
4, RW - jo, fungovat ti bude... Fungujé ne NA verzi, ale OD verze... Grief je určitě dobrý, pokud bys měl štěstí (spíš mega štěstí - při untwin hře je to skoro nedosažitelné), tak slož Breath of the Dying... Je to best zbraň, 4 runy (El Eld Eth a Hel) seženeš snadno, ale Vex a především Zod budou problém...
Snad ti to pomůže....
EDIT: koukal jsem na ten build... Vybavení je tam napsaný, takže potřebuješ asi tip na něco sehnatelnějšího... Moc ti neporadím, ale třeba Myth není k zahození... Na jakým seš lvl? Levná, ale dobrá zbraň je Honor (Amn+El+Ith+Tir+Sol)...
2, runy - určitě Countess, ale co vím tak z ní sice padá run hromada, ale nic extra kvalitního - na high runy běhej Lower Kurast super chesty...
3, věci - toho je spousta... Meph, Pindl, Baal... Třeba i Andariel má pěknej drop... Taky běhám Councily v Travincalu...
4, RW - jo, fungovat ti bude... Fungujé ne NA verzi, ale OD verze... Grief je určitě dobrý, pokud bys měl štěstí (spíš mega štěstí - při untwin hře je to skoro nedosažitelné), tak slož Breath of the Dying... Je to best zbraň, 4 runy (El Eld Eth a Hel) seženeš snadno, ale Vex a především Zod budou problém...
Snad ti to pomůže....
EDIT: koukal jsem na ten build... Vybavení je tam napsaný, takže potřebuješ asi tip na něco sehnatelnějšího... Moc ti neporadím, ale třeba Myth není k zahození... Na jakým seš lvl? Levná, ale dobrá zbraň je Honor (Amn+El+Ith+Tir+Sol)...
Tak BotD je sice krásný, ale podle mě je Grief stejně lepší (a taky levnější). Pozor na to, že Grief je ladder only RW, takže budeš muset mít něco, co ti zprovozní tyto runová slova. To řeší třeba právě PlugY, který ti zprozvoní mimojiné i sdílenou truhlu (takhle budeš moct přehazovat věci mezi postavama).
Jo a ten Grief bych ti doporučil narvat do Phase Blade. Jinak na runy běhej Countess, Lower Kurast. Vše samozřejmě na Hell.
Jo a ten Grief bych ti doporučil narvat do Phase Blade. Jinak na runy běhej Countess, Lower Kurast. Vše samozřejmě na Hell.
Díky za odpovědi a za rady, zase jsem o něco chytřejíš, ale ještě ne uplně Co znamená ladder only RW? z toho plyne že taky moc nevim o termínu Plugy. O co přesně jde a jak mam teda postupovat abych mohl přehazovat věci mezi postavama a sdílet truhlu? ...Phase Blade předpokládam že je Prostorové Ostří (mam češtinu)?!Pětiozdobitelné jsem našel, to mám "připravené" jen dohledávam tu Lo runu:). Ještě jedna otázka, asi hloupá. Ten meč kam to chci vložit je prakticky bez vlastností, má šedý název. Všechny ty vlastnosti (tak jak je to i v tom Buildu) tomu dá až to runové slovo? Jsem na 80 lvl, v 5. aktu. Ondra
ahoj ladder RW jsou runova slova ktery muzes pouzivat jenom na realmu proste si porid plugy vyresi ti to hodne starosti a hlavne ti to spristupni novy questy world event a pandemonium event na singleplayeru.
tady je odkaz na plugy na centrale.
http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php?docs&kat=Mody
tady je odkaz na plugy na centrale.
http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php?docs&kat=Mody
Achievements: 7400 (92%)
Ladder only rw - nektera runova slova, jdou pouze slozit na ladderu ( kdyz hrajes po bnetu, tak "zebřičková" postava, toto ale emulujou nektere realmy, nebo nektere pluginy - napriklad Plugy )
Plugy - programek, nebo spis jen plugin, ktery nainstalujes, kdyz pak diablo pustis pres tyto Plugy, je tam par zmen, ladder runova slova, sdilena truhla - v truhle muzes prepinat, mezi osobni a sdilenou truhlou s tim, ze sdilenou vidi vsechny tvoje postavy, truhla se stane "nekonecnou", vleze se ti tam vsechno, taky si muzes respecnout kdykoliv skilly a atributy.. je na tobe, jak se k tomu postavis, jestli si sezenes jen nejaky patch na realmova slova, nebo budes chtit cele plugy, nekterym to vadi, protoze jim to prijde jako cheat,
Čeština - každého věc, nejlepši pro tebe by bylo, kdyby ses ji zbavil , ale asi ji tam chceš, nevim, jestli nebude vadit nejakemu tomu ladder patchi, nebo plugy
Šedý název meče - musí být šedý, jinak by do nej nesly runova slova , takže je i jasne, ze nema nejaky super staty nebo vlatnosti, kdyby je mel, tak uz je to treba magic nebo rare a tam runove slova neslozis...
Snad sem neco nepo*ral..
Plugy - programek, nebo spis jen plugin, ktery nainstalujes, kdyz pak diablo pustis pres tyto Plugy, je tam par zmen, ladder runova slova, sdilena truhla - v truhle muzes prepinat, mezi osobni a sdilenou truhlou s tim, ze sdilenou vidi vsechny tvoje postavy, truhla se stane "nekonecnou", vleze se ti tam vsechno, taky si muzes respecnout kdykoliv skilly a atributy.. je na tobe, jak se k tomu postavis, jestli si sezenes jen nejaky patch na realmova slova, nebo budes chtit cele plugy, nekterym to vadi, protoze jim to prijde jako cheat,
Čeština - každého věc, nejlepši pro tebe by bylo, kdyby ses ji zbavil , ale asi ji tam chceš, nevim, jestli nebude vadit nejakemu tomu ladder patchi, nebo plugy
Šedý název meče - musí být šedý, jinak by do nej nesly runova slova , takže je i jasne, ze nema nejaky super staty nebo vlatnosti, kdyby je mel, tak uz je to treba magic nebo rare a tam runove slova neslozis...
Snad sem neco nepo*ral..
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli si zprovozníš Ladder, tak to na Double swing jde dohrát i levněji - např. RW Lawbringer + Oath, merce pak nepotřebuješ s Holy Freeze, dej mu třeba Duress (nejlépe Obedience - chce to něco s CB.) Nicméně zmíněný Grief v Phase Bladu je asi best. Jen budeš hodně běhat LK :-)
Greenhorn s duší Throwera
Tak jsem si nainstaloval plug:PlugY The Survival Kit v10.00, a k několika změnám opravdu došlo. Truhla je rozšířená ale nevim jak ji mam nastavit aby byla sdílená pro všechny postavy. Navíc truhla je v polštině, ale to je detail. Taky když zapnu hru tak se v pravém horním rohu oběví nápis: 1208 ks Stone of Jordan prodáno obchodníkům, a za nějakou dobu zase. Co to znamená? Stačí mít nainstalovaný tenhle Plug nebo i jiné, popř. které? (pokud to ovšem jde mít jich víc..) Ondra
- damagedeath
- Zhar the Mad
Plugy ti zpřístupní také uber questy uber tristram a pandemonium event, kde je Diablo klon.
Jinak dole je ikonka s truhlou, na kterou když klikneš, tak se dostaneš ke sdílené truhle s jinými postavami, jen si dej bacha, pokud máš soft postavu, tak se k věcem nedostaneš s hard core.
Jinak dole je ikonka s truhlou, na kterou když klikneš, tak se dostaneš ke sdílené truhle s jinými postavami, jen si dej bacha, pokud máš soft postavu, tak se k věcem nedostaneš s hard core.
Tak se mi to už povedlo, ale pomocí Hero editoru. Nastavit tu truhlu jako sdílenou nějak nejde, nevim proč. Bylo to u postavy, kterou jsem stáhnul z netu, respektive to byl ten build Double Swing co se dal stahnout a vyzkoušet. Ještě jednou díky všem za rady a tipy. Ondra
To je divný... Stahoval jsi to z diablo3loddiablo3 webu?
Stahoval jsem to odsud:http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php?docs&kat=Mody Možná sem nastavil blbě to sdílení, nevím, ale byla tam jedna ikonka truhly, jak radil damagedeath, ale stejně jsem tu truhlu při spuštění jiné postavy neviděl. (taky nevím jestli byla v pořádku ta polština).Ale jak říkam, to co sem potřeboval tak sem vyřešil přes Hero editor, sic to bylo zdlouhavější...Jinak ted se mi stala zajímavá věc (i když pro všechny tady asi normální). Jdu takhle na Countess najít nějaké ty runy a najednou se obrazovka zachvěla, naskočil nápis Diablo kráčí světem (nebo tak nějak) a místo Countess tam byl Diablo Tak jsem ho vyřídil a získal ten modrý talisman (alespoň už vím kde se získává)...Jinak ještě jsem nezjistil význam toho oznamu: 1208 ks Stone of Jordan prodáno obchodníkům, který se tam každou chvilku zobrazuje...A ještě bych potřeboval doporuči runové slovo pro merce. Našel sem pro něj zbraň, česky Mlatec (kosa), která je na 4 runy. Díky Ondra
Ta polština je nějaká divná, taky jsem to stahoval odsud a mám tam normálka anglinu...
A s tou truhlou - klikl jsi na ni? Na tu ikonku? Když na to klikneš tak by se ta truhla (na ikoně) jakoby otevřít...
Sakra to je divný... Nechceš sem dát pár screenů, ať víme o co vlastně jde?:D
A s tou truhlou - klikl jsi na ni? Na tu ikonku? Když na to klikneš tak by se ta truhla (na ikoně) jakoby otevřít...
Sakra to je divný... Nechceš sem dát pár screenů, ať víme o co vlastně jde?:D
Pustim postavu jejíž truhlu chci sdílet. Přijdu do truhly, zmačknu tu ikonu, ta se otevře, obsah truhly zmizí. Vypnu hru, pustim jinou postavu, příjdu do truhly a vidím jen obsah truhly této postavy, tu předešlou (sdílenou) nevidím. Nemůže to být třeba kvůli češtině kterou mam ve hře?
Tak to je jasný - u té druhé postavy musíš na tu truhlu kliknout taky:)
No a hlavně tím tlačítkem přepínáš mezi normální a sdílenou truhlou. Otevři si normální truhlu, vyndej z ní předměty, pak zmáčkni to tlačítko (to ti přehodí na sdílenou truhlu) a ty předměty tam dej. Potom můžeš dát hru s jinou postavou a zase kliknout na to tlačítko a ty předměty tam budou.
Já jsem asi blbej, už to funguje:D Já jsem tu truhlu (ikonu) jenom otevřel ale nic do ní nedal. Myslel jsem že sem tím nastavil sdílení celé truhly. To že se tím přepíná sdílená a soukromá mi asi nedošlo:) Takže ještě jedno díky. Ale furt jsem nepřišel na to co znamená Stone of Jordan prodáno obchodníkům co se tam každou chvíli ukáže.
To ukazuje, kdy se objeví Diablo Clone. Při určitém počtu se objeví na místě prvního Superunique monstra.
Prvního které potkáš...